Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Dell notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom jó topik, elakadtam.
Egy 64G ssd-t szreetnék klónozni 128-asra, azaz nagyobbra költöznék.
Napok óta szívok ezzel mert sehogy sem sikerül.
A lemezen van egy 500M Windows partíció, egy 40G Windows10 és egy 20G Linux Manjaro.
Próbáltam Clonezilla, minden próbálkozásra, savepart, savedisk, közvetlen clone stb. hibára fut.
Próbátlam a Wint a saját eszközével lementeni, a Linuxot meg mással, a visszaállításnál halál, be se bootol semelyik.Ellenőriztem a lemezt, az egyik os szerint MBR, a másik szerint GPT.
Clonezilla uefi módba indítva végre kiírta, mi a nyűgje, a lemezem MBR és GPT partíció IS van ezért fut hibára.
Hogy ezt én hogyan csináltam azt ne kérdezzétek mert halvány gőzöm sincs, az biztos hogy a Wint 3 éve simán telepítettem (hogy akkor mbr vagy gpt, nem tudom), a Linuxot meg 1 éve de ez halványan dereng hogy MBR módba mert uefi-be elhasalt a telepítő, még asszem emlékszem hogy kiírta hogy a grubot a fő rendszertöltő rekordba teszi. Itt lett elbaltázva? nem tudom.
Van ennek megoldására valami mód, vagy át lehet ezt valahogy mégis költöztetni a nagyobb ssd-re?
Mindkét OS bootol, grub működik, a rendszerek hiba nélkül futnak. Csak klónozni nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bioshock 2 Special Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest