Hirdetés
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Macbook NEO
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordVader80
őstag
Sziasztok!
Hogy tudom azt megcsinálni, hogy lementem a rendszerem (C) mostani állapot szerint, és mondjuk eltárolom egy másik vinyón, hogy legközelebbi újratelepítésnél ne kelljen minden drivert/programot újra feltenni, hanem egyből a mostani állapotot hozhassm elő?
Norton Ghost-ot javasoltak, de én nem másolni akarom másik partícióra, hanem lementeni pl image-ként, bár azt nem tudom, ha ez megvan, hogy varázsolja rá a c-re majd ha újratelepítésre kerülne sor
mert image-t beolvasni rendszer alól lehet, na de én meg pont nem akarok újratelepíteni rendszert, hanem vhogy egyből image-ből ráírni
ajajjj kicsit össze/vissza fogalmaztam
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mert image-t beolvasni rendszer alól lehet, na de én meg pont nem akarok újratelepíteni rendszert, hanem vhogy egyből image-ből ráírni