Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordVader80
őstag
Sziasztok!
Hogy tudom azt megcsinálni, hogy lementem a rendszerem (C) mostani állapot szerint, és mondjuk eltárolom egy másik vinyón, hogy legközelebbi újratelepítésnél ne kelljen minden drivert/programot újra feltenni, hanem egyből a mostani állapotot hozhassm elő?
Norton Ghost-ot javasoltak, de én nem másolni akarom másik partícióra, hanem lementeni pl image-ként, bár azt nem tudom, ha ez megvan, hogy varázsolja rá a c-re majd ha újratelepítésre kerülne sor
mert image-t beolvasni rendszer alól lehet, na de én meg pont nem akarok újratelepíteni rendszert, hanem vhogy egyből image-ből ráírni
ajajjj kicsit össze/vissza fogalmaztam
Új hozzászólás Aktív témák
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

mert image-t beolvasni rendszer alól lehet, na de én meg pont nem akarok újratelepíteni rendszert, hanem vhogy egyből image-ből ráírni