Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Plexi topic
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rioter
tag
Helló!
Olyan egyszerűbb média lejátszó programot keresek, ami a népszerűbb hang és film formátumoknál megjegyzi, ha félbehagytam, vagy teljesen megnéztem/hallgattam az adott fájlt. Értsd, ha elindítom a lejátszási listát, vagy egyéni fájlt, a program jelzi, hogy mely fájlokat játszotta már egyszer korábban teljesen le, vagy melyiket hol hagyta félbe.
Az plusz jó pont lenne, ha nem csak szimplán elérési út szinten tárolná ezt, hanem mondjuk valami hash algoritmussal, hogy ha egy másik könyvtárba rakom a fájlt, akkor is megjegyezze, valamint, ha kiexportálható lenne a nyilvántartása, vagy külön fájlban tárolná, hogy gép újratelepítéskor ne vesszen el.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs