Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fRooStzzZ
senior tag
Üdv, mielőtt írtam elolvastam az összefoglalót, de nem találtam hasonlót így tehát kérdésem lenne.

Réges régen volt egy olyan progi (camuflage) ami egy kép vagy egy file mögé tudott bújtatni egyes dolgokat.
Most így vissza emlékezve arra, utána néztem a neten, meg is találtam az exe-t, de ahogy a leírásban olvasom XP után nem nagyon akart működni. ((Windows 95, 98, NT, 2000, ME) . XP-s korszakban még használtam, de most W10-re feltéve nem hajlandó beépülni a file explorer-be.
Szóval van valami hasonló program, ami manapság még működik is W7-10 rendszereken is, vagy ami hasonló célokra szolgál?
Köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyúrósok ide!
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó PC dobozos játékok, Collector's is
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest