Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
válasz
tordaitibi
üzenetére
Nem értem.
A VLC lényege az volna, hogy nem kell hozzá semmi, nem? Felteszek egy Windowst, meg egy VLC-t, aztán már megy is minden. Legalábbis régen így volt! Most is ez történt! Feltettem a legújabb Win10-et, az alaplap cuccait, a legújabb nVidia szoftvert, a legújabb VLC-t, és ennyi.Azt mondjuk nem tudom, hogy az új Win10 mit nem tartalmazhat, amit a régi tartalmaz, ugyanis a Microsoft eléggé kiherélte (pl. nincsenek benne nyomtató-driverek sem feleslegesen), de még a hálózati meghajtót is mókolni kellett, hogy megtalálja...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

A VLC lényege az volna, hogy nem kell hozzá semmi, nem? Felteszek egy Windowst, meg egy VLC-t, aztán már megy is minden. Legalábbis régen így volt! Most is ez történt! Feltettem a legújabb Win10-et, az alaplap cuccait, a legújabb nVidia szoftvert, a legújabb VLC-t, és ennyi.