Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan felkavarják az állóvizet az Acer új üzleti notebookjai
- AMD FX
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iguana
őstag
régóta keresek, de nem találok működő megoldást a hdd spin down-ra.
ssd mellet van 5 hdd-m. ebből 3-4 csak alkalmanként van használva. (kb. 1-2 hetente).
a gépem csendes, engem munka közben zavar a surrogás. főleg a 7200-sek.
win7 alatt évekig használtam a revosleep-et [link], tökéletesen tette a dolgát. pipa be, hdd elment aludni, pipa ki felébredt. sajnos win10 alatt nem működik.
tudom, hogy az energiagazdálkodásnál meg lehet adni, hogy hány perc múlva menjen alvó módba, de sokszor nem működik, illetve fel-fel pörögnek, akkor is, ha nincs is semmilyen aktivitás az adott hdd-re.
bármilyen megoldás érdekel, (script is), ami nem igényel gép újraindítást, nem kell rack hozzá, és nem manuális táp csati lehúzást jelent.
köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest