- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen processzort vegyek?
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Köszi, ezek között vergődtem de akkor a TB lesz.
bluemirage Igen, tudom mit kellene de én csak egy alkalmazott vagyok. Mondtam már nekik kéne szerver, kéne NAS, a grafikáknak felhő (ez mondjuk a T-s nettel annyira nem jó)stb. de nem, nem azért mert nincs rá pénz mert lenne, csak egyszerűen valahogy nem fontos nekik, nincs "idejük" vele foglalkozni.
Jó pár éve volt az első adatvesztásük, azóta van külső hdd-re backup, eleinte hozták minden héten, most februárban volt egy mentés és a múlthéten megint. A leveleim nem fértek fel már rá, grafikákból "csak" két napnyi ugrott. Majd ha az ők szarjai vesznek el majd megkérdezik mit csináljunk
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Macbook White 13" unibody
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest