Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
myke01
üzenetére
Mindkettő közepes vagy nagyobb tapasztalatot igényel, talán eltekintve a legegyszerűbb esettől, amikor az Autoruns programban látsz egy jól ismert programot, amit ki akarsz iktatni. Vagy nem.
Nem szabad viszont olyat eltávolítani, aminek nem tudod biztosan a szerepét. Egyszer én is végeztem ki Windowst, a kodekek között gyomlálva. Többet nem indult el, akármit csináltam, újra kellett telepíteni.
A HijackThis programra is vonatkozik, hogy azok tudják leginkább értelmezni a végeredményt, aki nem csak évek óta használja a Windowst, hanem tisztában van a gépen futó folyamatokkal, időnként nézegeti a Feladatkezelőt vagy a (még jobb) Process Explorert, így idővel ki lehet tapasztalni, hogy minek szabad ott lenni, vagy mi a gyanús.
Ha valami gyanús, azt egyszerűen beírni a Google-keresőbe, általában löki a választ.
Ha nincs ilyen tapasztalat, akkor például annyit lehet tenni, hogy bemásolod a végeredményt egy Windows topikba, ahol egy rutinosabb valaki kiszúrja a problémát.
De ha jól rémlik, van olyan weboldal is, ahová be lehet másolni, és elemzi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy A50 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest