Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD FX
- Hobby elektronika
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Felfüggesztette egyes memóriakártyáinak forgalmazását a Sony
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Kernel
üzenetére
Igen ezt tudom, alap..
USB-SATA átalakítás, 2,5" táplálva USB-ről van, illetve Windowsnál ismert jelenség az aktív USB-port.
Hirtelen árammegszakítás, erőltetett parkolás, hogy árt-e, vagy sem akkorát neki, az kérdéses. Egy merevlemeznek (elvileg) ki kell bírnia, ha kihúzzák alóla a tápot, max, ha adatkapcsolat volt és pufferben a cuccok, azok azok vesznek el. Na de folyamatosan, x időn keresztül, több 100-1000 alkalommal megszakítani, és semmi negatív hatása nem lesz?? Hát nem tudom...
Windows, illetve Linux is a megfelelő helyre kattintva full leállítja, gondolom nem véletlen van azoknál se így beállítva gyárilag.
Igaz nem kísérleteztem ki, hogy ennek hiányában biztosan tönkremegy-e, vagy sem - bár hallani itt PH!-n is bizonyos esetekről - de nem is akarom kísérteni a dolgot. Már hangra is bőven érezhető a kettő a különbség, hogy melyik az "egészségesebb".
(#34908) brd: "Ugyanabban a portban akkor telepíti újra, ha a leválasztásnál használsz valamilyen külső programot, ami nem csak leválasztja, hanem az illesztőprogramot is eltávolítja a portról."
Ilyet nem nagyon csinál egyik külső leválasztó se. Ilyet csak Windows 8.x-nél láttam, ha gépházból távolítom el, mert az full leszedi az eszközillesztőt is.
Sőt, ha a Windows sajátjával választom le és uazt a portot használom, akkor is többször előfordul(hat), hogy újból telepíti egy restart, vagy akár újbóli csatlakoztatás után, tapasztaltam több rendszernél is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Háztartási gépek
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest