Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Valami baja van a tápomnak
- Projektor topic
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
sanyek2
üzenetére
Én akkor kimondom.
A VLC nekem az alap skin miatt nem jött be soha, olyan fapados az egész mintha win95-ből szabadult volna.
Egy időben kipróbáltam pár skin-t hozzá, de akkor meg az volt a probléma, hogy az új skin-en nem volt fellelhető pár gomb (pl. felirat, hangsáv). Így inkább tovább álltam. Az én szempontom az, hogy egy lejátszó alapból jól nézzen ki és a hasznos gombok legyenek a felületen (potplayer-ről is hiányoznak ezek, ezért vetélytársát még keresem ez ügyben
. Nekem a BSPlayer is a skin miatt nem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A VLC nekem az alap skin miatt nem jött be soha, olyan fapados az egész mintha win95-ből szabadult volna.
Egy időben kipróbáltam pár skin-t hozzá, de akkor meg az volt a probléma, hogy az új skin-en nem volt fellelhető pár gomb (pl. felirat, hangsáv). Így inkább tovább álltam. Az én szempontom az, hogy egy lejátszó alapból jól nézzen ki és a hasznos gombok legyenek a felületen (potplayer-ről is hiányoznak ezek, ezért vetélytársát még keresem ez ügyben
. Nekem a BSPlayer is a skin miatt nem tetszik.