Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZoPád
tag
válasz
sanyek2
üzenetére
VLC tud mindent amit szeretnél, a vezérlést az Eszkökök->Beállítások->Gyorsbillentyűk menüpontban állíthatod. A tekerés alapesetben Shift+nyílbillentyű, fullscreen pedig dupla balklikk.
@Gabesz87: Én hasonlókat tapasztaltam a Hamachival, főleg ha nem azonos oprendszer volt a két gépen. Nekem a Tunngle vált be alkalmi multikhoz, bár néha eldobja a kapcsolatot (ekkor alttab reconnectel jó eséllyel menthető) illetve az ingyenes kliens teli van reklámmal. quid pro quo..
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- 27% - LG 27MK600M-B IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest