Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
waccamár
üzenetére
Azóta rájöttem – és ez is a PotPlayer zsenialitását bizonyítja, számomra legalábbis mindent tud – hogy egy nagyon jó tallózója is van, amit eddig nem használtam.
A jobbklik / Open menü alatt is megtalálható, de én már billentyűt is társítottam hozzá, vagyis a távszabályzóm egyik gombját. A tallózó pedig kiválóan testre szabható, a betűk, ablak mérete, plazmakímélő szürke színek is beállíthatók.
Így a másik hozzászólásomban említett, átszabott Commandert már csak akkor kell elővenni, amikor feliratot akarok áthelyezni / átnevezni. Átnevezéshez egyébként egy másik fórumozó adott, kattintásra működő megoldást, ami azóta is bevált.
A PotPlayernek például az sem okoz gondot, hogy 1024x768 natív módban használt plazmakijelzőre úgy skálázza (pixeltorzítja) a képet, hogy az végül 16:9-ben, helyesen jelenjen meg. (Az MPC-HC is tud ilyet, de minden indításra elfelejti). Meg még sok más szempontból is, a legpraktikusabb lejátszó, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Arc Raiders
- Sweet.tv - internetes TV
- Torrent meghívó kunyeráló
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest