Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Kompakt vízhűtés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Kernel
üzenetére
Jaja, erre a megoldásra jutottam egyelőre én is (részletek a win8-as topikban)
Egyébként AutoShutdownManager progit használom régóta az automatikus alvásba küldéshez (no meg lényegében ahhoz, hogy pl. videotömörítés, virnyákkeresés, stb.. közben ne menjen alvásba a gép. Ez sajnos a Win7 kiadása óta jelen van, mert MS szerint csak az számít aktív géphasználatnak, ha a user mozgatja az egeret vagy nyomogja a billentyűt, minden egyéb csak kamu)
Eddig a win8.1 beépített funkcióit használtam kézzel történő alvásba küldéshez, meg kikapcsoláshoz, újraindításhoz. Így ehhez kerestem első körben módszert, de egyelőre nem találtam olyat, amivel kivárja az elindított feladat lefutását és csak utána végzi el a kiválasztott gépleállítási műveletet (lehet ilyen esetre MS-éknél nem gondoltak volna
)A lényeg, hogy a program óra melletti ikonjáról van lehetőség ilyen műveleteket indítani és be is lehet állítani, hogy futtasson le batch fájlt, várja meg míg végez, majd aztán kapcsolja le a gépet.
Egyelőre ez van. Azt hiszem így is megfelelő lesz. De ugye a puding próbája az evés

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Battlefield 6
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)