-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pendragon911
aktív tag
Üdv!
Szeretnék kiírni .cue fájllal ellátott lossless lemezeket CD-re, mert így akkor a számok között tudok váltani és nem egyben kerül fel a lemezre az album. Arra rájöttem, hogy miként tudom ezt Nero-val megoldani. ezzel viszont van egy problémám, az eddig beszerzett albumok kiírása utána észrevettem, hogy a számok váltásakor csúszás hallható, vagyis pl az előző szám vége belelóg a következőbe avagy már néhány másodperc lemaradt a következő számból. Ez minek lehet az oka és mit használjak, hogy ez ne fordulhasson elő. Több lemeznél is így jártam, különböző feltöltőktől és megbízható oldalról, tehát azt nem tudom elképzelni, hogy mindegyik rosszul lenne elkészítve. Volt olyan lemez, amihez 2 .cue fájl is tartozott, az egyik flac másik wav vagy ape megnevezésekkel, ami azért érdekes, mert maga a zenefájl egy kiterjesztésű, többnyire flac.
Választ és segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gurulunk, WAZE?!
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- World of Tanks - MMO
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest