Hirdetés
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Gamepad
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen notebookot vegyek?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- IFA 2025: Éles hangon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv. Szeretnék segítséget kérni. Milyen progival tudnám lepásztázni úgy a megosztott mappákat, ahogyan a WinDirStat csinálja, csak meg tudom adni az időintervallumot, hogy pl a mai nap milyen fájlok kerültek fel.
-
Sziasztok! Segítséget kérnék, tudna nekem valaki olyan android applikációt linkelni, amivel a telefonba mentett contactokat másik fiókba tudná átmásolni(vállalati exchange)? Köszi!
-
Üdv. Kollégák szeretnék segítséget kérni. Olyan programra lenne szükségem, amivel le tudnám szűrni, hogy egy adott usernek FileServeren mihez van jogosultsága.
Találtam powershell scriptet, de a több 1000 sor átláthatatlan.
-
Üdv. Vajon mennyire lehet megbízható egy ilyen monitorozó program? Értem ezalatt, hogy nem-e küldi el magát a fájlt is egy kicsikínai gépére?
Bár a legjobb lenne, ha VBS-el meg lehetne írni.
-
Sziasztok. Feltenném itt is a kérdésemet:
Keresek karaoke progit, sok magyar zenét és hozzá tartozó zeneszöveget. Van vkinek ilyene felhalmozva?
-
Üdv. Tudnátok nekem olyan convertert adni amivel .swf képeket át tudnék alakítani normális képformátumba? Elég nagyok és jó minőségűek, ha simán csak kiszedem már nem lesz olyan.
-
Üdv. Nekem olyan progira lenne szükségem, ami a jpg file-okat tömegesen lekicsinyíti. Kb 8000db-ról lenne szó.
-
Sziasztok! Tudnátok olyan programot linkelni, ami 100%-os minőségben konvertál PDF-ből JPT-t és ingyenes? Köszi.
-
Sziasztok. Olyan problémával állok szemben, hogy adott 2db .srt, az egyik magyar, de az csúszik, a másik angol viszont az jól van időzítve. Létezik, olyan progi amivel átültethetném csak a magyar szöveget a nomális időzítésűbe? Vagy az angolból az időzítést a magyarba. 970 párbeszéd van benne ez embertelen lenne egyesével átmásolgatni.
-
Sziasztok. Mi annak a proginak a neve ami kimutatja játék alatt, hogy mennyire terhelt a cpu? gpu-ra találtam msi afterburnert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Óra topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Béta iOS-t használók topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest