- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv. Szeretnék segítséget kérni. Milyen progival tudnám lepásztázni úgy a megosztott mappákat, ahogyan a WinDirStat csinálja, csak meg tudom adni az időintervallumot, hogy pl a mai nap milyen fájlok kerültek fel.

-
Sziasztok! Segítséget kérnék, tudna nekem valaki olyan android applikációt linkelni, amivel a telefonba mentett contactokat másik fiókba tudná átmásolni(vállalati exchange)? Köszi!
-
Üdv. Kollégák szeretnék segítséget kérni. Olyan programra lenne szükségem, amivel le tudnám szűrni, hogy egy adott usernek FileServeren mihez van jogosultsága.
Találtam powershell scriptet, de a több 1000 sor átláthatatlan.

-
Üdv. Vajon mennyire lehet megbízható egy ilyen monitorozó program? Értem ezalatt, hogy nem-e küldi el magát a fájlt is egy kicsikínai gépére?

Bár a legjobb lenne, ha VBS-el meg lehetne írni.
-
Sziasztok. Feltenném itt is a kérdésemet:
Keresek karaoke progit, sok magyar zenét és hozzá tartozó zeneszöveget. Van vkinek ilyene felhalmozva?

-
Üdv. Tudnátok nekem olyan convertert adni amivel .swf képeket át tudnék alakítani normális képformátumba? Elég nagyok és jó minőségűek, ha simán csak kiszedem már nem lesz olyan.

-
Üdv. Nekem olyan progira lenne szükségem, ami a jpg file-okat tömegesen lekicsinyíti. Kb 8000db-ról lenne szó.

-
Sziasztok! Tudnátok olyan programot linkelni, ami 100%-os minőségben konvertál PDF-ből JPT-t és ingyenes? Köszi.
-
Sziasztok. Olyan problémával állok szemben, hogy adott 2db .srt, az egyik magyar, de az csúszik, a másik angol viszont az jól van időzítve. Létezik, olyan progi amivel átültethetném csak a magyar szöveget a nomális időzítésűbe? Vagy az angolból az időzítést a magyarba. 970 párbeszéd van benne ez embertelen lenne egyesével átmásolgatni.

-
Sziasztok. Mi annak a proginak a neve ami kimutatja játék alatt, hogy mennyire terhelt a cpu? gpu-ra találtam msi afterburnert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ha a progit indítom az csak pdf-eket tud behúzni. Command promptba meg nem ismeri a parancsokat.