- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
válasz do-Sequence #22550 üzenetére
Állíts be magadnak proxy szervert a hálózati kapcsolatodnak.
Persze csak ha NEM vagy router mögött.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
-
qamu74
őstag
Cső!
Olyan programot keresek , amivel mkv file hangját letudom menteni.
-
do-Sequence
tag
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Van egy Dell gépem, amin előretelepített Win7 van. Összesen van 4 partíció. Van egy 80GB-os, amin a rendszer van, ehhez szeretnék még csippenteni abból, amin adatok vannak. Próbáltam a gyári Win7-es lemezkezeléses megoldást, ahol a zsugorítást sikerült megcsinálni, viszont a kiterjesztést már nem engedte (korábban másik gépekkel nem volt ilyen gondom).
Tudnátok valami minél egyszerűbb orvosságot a bajomra?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
do-Sequence
tag
Talán az Acronis Disk Director 11 orvosság lehet a problémádra..- sz.tem a legjobb, legegyszerűbb lemezkezelő prog.
Másokra bízzuk, hogy tájékoztassanak minket de bölcsességet senkinek sem lehet tanítani. Ezért mindig mi döntsük el magunkban, hogy mi az igazság! "Ez a kemény, nem a fa***m Öreg" - Mondta egyszer Stanley Tucci :)
-
TigerCat
nagyúr
Csak egy jó tanács:
Bármit is csinálsz, készíts előtte mentést a rendszeredről az előtelepített alkalmazással. Ha nem teszed, később nem tudod visszaállítani! Írd ki DVD-re, vagy külső merevlemezre, vagy akármi.
Én is így jártam anno a partíciókkal való szórakozás után...♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
rizso
addikt
válasz do-Sequence #22556 üzenetére
Kösz a tippet, ránézek!
TigerCat: a gyári lemezképet kiírtam a gyári recovery programmal (mondjuk csak 2 DVD lett, a korábbi gépeimnél ez volt 5 is).
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
scope2007
addikt
hali!
tudnátok ajánlani egy jó kis .mp4 videó vágó programot?
olyasmi kellene mint avi-hoz a virtualdub.. avi gyorsvágáshoz azt használom.
de most minden fontos .mp4-es hd videót át kell konvertálni avira hogy megtudjam vágniCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, mivel lehetne egy zenéből kicsit levenni az éneket? Olyan karaoke-szerű zenét kéne készíteni. Anno a Nero tudott ilyet, nagyon egyszerűen. Valami kis célprogi van erre esetleg?
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
alpihun
senior tag
Sziasztok, én olyan internetes oldalakat keresek, amik nem jók semmire sem, csak az ember elszórakozik vele 5 percig egy héten egyszer.
Ezekhez hasonlóak jöhetnek:
http://www.stratocam.com
http://hackertyper.netBagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
hovika81
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, vásároltam egy SSD meghajtót ezért a Helyilemez C partíciót hozzá szeretném adni egy másik partícióhoz, az lenne a kérdésem, hogy mivel és hogyan lehetne adatvesztés nélkül összeformázni? Előre is köszönöm.
Diablo 3 - hovika81#2333
-
félisten
válasz hovika81 #22568 üzenetére
Nem "összeformázásnak", hanem egyesítésnek (Merge) nevezik ezt a funkciót, amit pl ezzel a progival lehet kivitelezni [link]
Arra azért felhívnám a figyelmed(bár a progi adatvesztés nélkül képes a Merge-re), hogy a partíciókezeléssel kapcsolatos bizonyos alapvető szakmai infók hiányában el lehet tüntetni adatokat rendesen, mert a progi azt "feltételezi", hogy pontosan tudod mit csinálsz.ArchElf
RAID? Szerintem félreértetted, vagy én értettem félre.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
zone
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #22570 üzenetére
Én is úgy értelmezem, hogy az SSD lett az új rendszerlemeze és a korábbi C partíciót akarja egyesíteni a HDD másik partíciójával.
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
andorra
őstag
FLAC fájlokat szeretnék egybefűzni, korrekt módon. (Egybefolyó tételek vannak számokra bontva.)
-
localhost
Közösségépítő
válasz andorra #22572 üzenetére
Ha van ott a mappában egy CUE file az erre való!
Íróprogramban /lejátszóban csak a CUE megnyitása és örvendezel.
Easy cd dvd extractor évek óta így kezeli[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
hovika81
tag
válasz Fire/SOUL/CD #22570 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséged megpróbálkozom vele, sajnos nincs külön merevlemezem, hogy oda, letudjam menteni az adatokat és így pedig, még nem próbáltam az egyesítést.
zone: jól értelmezed az SSD az új rendszerlemezem.
[ Szerkesztve ]
Diablo 3 - hovika81#2333
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
A win 7-ben van olyan funkció, hogy ha a képernyő széléhez húzzuk az ablakot, akkor függőlegesen kitölti vele a fél képernyőt. Láttam valahol olyan programot, ami ezt meg tudta csinálni az alsó-felső részekre, sőt, még a sarkokra is. Csak elfelejtettem a nevét...
Valakinek van esetleg ötlete?Előre is köszönöm!
"Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Lejátszó programot keresek htpc-re... ami egy p4 kevés rammal...
Igazából, vlc, mediaplayer classic túl faparaszt bármihez is... gomplayer bugos és telereklámmal, kmplayer meg akadozva játszik olyat is amit nem többi nem...
Ami fontos nekem...
eszköztáron fényerő-szín-hangerő ilyesmik állítása
nyilakra állítható mp-es léptetésa
,mkv, mp4, avi formátum teljes támogatása
felirat szinkronizálási lehetőségTudom, ezt elvileg mind tudja... de gyakorlatban meg nem, és nincs kedvem tesztelgetni, hátha valaki már kijárta az utat....
Köszi...
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
válasz Dluinet #22577 üzenetére
Azért mert skinezem, attól még a menüpontok ugyanott vannak, és bonyolult felesleges kattintások árán lehet benne pl beállítani a színerőt....
Mivel írtam, így azthittem h egyértelmű lesz h nem akarom az mpc használni....
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
zone
őstag
-
-
andorra
őstag
Köszönöm, de ez nem működik, mert egy flac converter 1.2 programot igényel és bár a Flac oldalra linkel, de ott ilyet nem találni, sőt máshol sem sikerült. A második módszer ha működne, az meg azért nem jó, mert nagyon sok és nagy mennyiségű átalakításra lesz szükségem.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tomaaasz
aktív tag
Hali!
Egy olyan progi kéne, amivel hálózaton keresztül tudom használni egy másik gép monitorját. Dual-Monitor kéne, mert a próbateremből hazahoztam a notit, ott van is hozzá egy kb. 19 kilós Dell monitor pluszba, de itthon csak egy noti van...
Masterelés meg egy monitoron nem akkora buli.Oda mentem, ahol vagyok!
-
qamu74
őstag
Cső!
Olyan programot keresek , amivel mkv file hangját letudom menteni.
Help!Thx!
-
berbatov2
senior tag
Üdv!
Olyan progi kellene ami egyik partícióról a másikra tudja pakolni a telepített programokat. Esetleg olyan van-e amivel lehet a kicsire sikerült partíciót bővíteni?
Előre is köszönöm. -
félisten
válasz berbatov2 #22590 üzenetére
"Olyan progi kellene ami egyik partícióról a másikra tudja pakolni a telepített programokat."
Ilyenről nincs tudomásom. (Pl a rendszerpartíciót átklónozod egy másik meghajtóra, akkor természetesen a progik is átkerülnek, de feltételezem, nem erről van szó)"Esetleg olyan van-e amivel lehet a kicsire sikerült partíciót bővíteni?"
[link] - Pl ha van C és D partíciód, akkor először a D-t méretezed át, úgy, hogy a D elejéből veszel el, majd az így felszabadult területet csapod hozzá a C végéhez.
Az Easeus oldalán sok segítséget találsz: [link][ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
berbatov2
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #22591 üzenetére
Ezt a Easeus-t pofon egyszerű használni, sikerült is megoldani a problémámat.
Köszönöm a segítséget! -
vinikorn
aktív tag
Olyan ingyenes programot is tudnátok mondani amivel szkennerrel digitalizált fényképek karcainak retusálását el lehet végezni?
-
aginor
veterán
Sziasztok!
Van olyan módszer amivel a skype előzményeket lehet olvashatóvá tenni?
Ezek valamilyen .DAT kiterjesztésű fájlok.Köszi!
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest