Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Dell notebook topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autóhifi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dan-szan
senior tag
Üdv. Olyan konvertáló progit keresek amely megy win7 alatt is,és feliratot is rá tudok tenni vele.Eddig a ConvertX to Dvd-t használtam xp alatt tökéletes volt.
-
carrot
tag
Remélem ide kell: szóval létezik valamilyen software, amivel quicktime-os hanganyagokat tudok letölteni on-line? Szóbeli hanganyagokat akarok letölteni a gyerkőcöknek, de mind on-line lehet csak hallgatni, én meg tanításban szeretném használni, mert vannak nagyon jók.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
ToBeY
nagyúr
Olyasmi programot keresek amit átállítja az ip vagy proxy-t így amerikai és egyébb külföldi oldalakon meg tudom nézni a livestream-ket.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #10342 üzenetére
Igazad van, tuti weboldal a dolog, a Kicker által idemásolt részletet beraktam egy webbuilder progiba htmlbe, és megjelenítette belőle a szövegrészt rendezve, középre igazítva stb.
-
Kicker
őstag
köszi srácok, emailben kaptam, önköltségi szabályzat, lehet valami nyomtatási file...
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Kicker #10340 üzenetére
Hali!
Valószínűleg ez egy HTML kódrészlet, amit gyakran például PHP-vel hoznak létre(itt bevett szokás a DAT kiterjesztés használata). Maga a kód meg akár egy nyomtatási feladathoz/formázáshoz is tartozhat, mert ez esetben szokás alkalmazni az orphans CSS property-t. (persze nem feltétlenül)
Fire.
-
Kicker
őstag
milyen program nyitja az alábbi részltetet tartalmazó (jegyzettömbbel nyitva) .dat kiterjesztésű filet
<P> </P>
<H2 class=western style="PAGE-BREAK-AFTER: auto; widows: 0; orphans: 0" align=center><FONT style="FONT-SIZE: 16pt" face="times new roman,times" size=5>Önköltségszámítási szabályzat</FONT></H2>
<H2 class=western style="PAGE-BREAK-AFTER: auto; widows: 0; orphans: 0"><FONT face="times new roman,times" size=3></FONT></H2>
<H2 class=western style="PAGE-BREAK-AFTER: auto; widows: 0; orphans: 0"><FONT face="times new roman,times" size=3></FONT> </H2>
<H2 class=western style="PAGE-BREAK-AFTER: auto; widows: 0; orphans: 0"><FONT face="times new roman,times" size=3>Általános tudnivalók</FONT><FONT face="times new roman,times"></H2><FONT size=3></FONT></FONT>
<P style="MARGIN-RIGHT: 0cm" align=justify><FONT face="times new roman,times" color=#000000 size=3>A piacgazdaság megjelenésével versenyhelyzet alakult ki alehet, hogy openoffice?
-
meone
tag
Sziasztok úgy gondoltam ezért a két kérdésemért felesleges új topit nyitnom így hát itt fel teszem.
Az első:
Tudna valaki egy jól bevált IDS (behatolás védelmi) szoftvert javasolni Debián alá?
A dolgozatomhoz kéne tehát csak papíron kell.A második:
Nem tud valaki nekem egy olyan árat mondani hogy a vezeték nélküli internet szolgáltatók mennyi éves engedély díjat fizetnek?
Tudom hogy egyéni megállapodáson nyugszik az engedély és titkos nekem jó lenne egy körülbelüli érték is.
Szintén a dolgozatomhoz kéne ez is.A válaszokat köszönöm szépen előre is.
Innen lettem ide át irányítva: Azonnali kérdések órája
-
PHM
addikt
Üdv!
"rm" kiterjesztésű videót szeretnék konvertálni mp4-be.
Tudnátok ehhez ajánlani valami ingyenes programot?
Előre is köszönöm. -
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. Nekem van egy 8GB-os microSDHC-m a PDA-mban. 2GB szabad hely van rajta. Szeretnék lecsípni belőle 1-200MB-ot, és azt megpartícionálni Linux ext2-re. USB-n csatlakozik a PDA. Ha lehet, akkor WIN7600 X64-en kéne, de XP x86 is jó, a Paragon Patition Manager 10 x64 nem viszi, nem ismeri fel a MicroSD-t. Valaki tudna mondani egy programot, ami megcsinálja?
Köszi. -
válasz
Fire/SOUL/CD #10319 üzenetére
Vagy VirtualBox.
-
[ Szerkesztve ]
-
Zscca
tag
Egy Vmwarehez hasonló progit keresek régen használtam valami Virtual ... volt a neve.
Valaki ismeri? -
válasz
Pityesz78 #10315 üzenetére
Hali!
Videószerkesztőnek VideoSpin 2.0, nagy tudású, teljesen ingyenes szoftver, a Pinnacle-től.
Fire.
[ Szerkesztve ]
-
joe2005
senior tag
válasz
Pityesz78 #10315 üzenetére
The RAD Video Tools én ezt használtam mov konvertáláshoz.
-
Pityesz78
tag
Van egy fullHD-s kamerám ami .mov kiterjesztésű file-okat készít.
Mivel tudnám minőségromlás nélkül átkonvertálni avi-ba?MPEG4 AAC audio codec
H.264 video codec
1440x1080
30 fpsLégyszi mondjatok egy használható video szerkesztőt is
köszi -
.:Richie:.
tag
Köszönöm Uraim!
Már le is teszteltem, probléma megoldva -
Winner_hun
félisten
válasz
.:Richie:. #10310 üzenetére
-
Pubszon
veterán
válasz
.:Richie:. #10310 üzenetére
Nero Wave Editor, Cool Edit 2000.
Erre a célra tökéletesek. -
.:Richie:.
tag
Hali bemásolom ide is, mert ebben a topicban jobban megállja helyét, mint a sony vegasban
Na szóval:
Egy olyan HANGvágó progit keresek, ami egyszerű és felhasználó barát.
Konkrétan arra kéne, hogy van egy magnókaziról felvett anyag, amit egy fájlba mentett el és ezt kéne feldarabolnom, elvágnom két szám között.
Erre várnék segítséget és program ajánlatokat. -
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz
GEPESZ66 #10302 üzenetére
Egyszerűbb és jobb minőségű mp3-at kapsz ha nem konvertálgatsz hanem letöltöd a youtube-ról mp3 formátumban. Erre jó pl. a FreeRapid Downloader is, de igazság szerint nem arra való. xD (a neve alapján kiderül mire. o.O) Ahogy a vágólapra kerül az youtube-os link azonnal felajánlja a letöltését.
Másik megoldás, hogy megnyitod a letöltött videót VirtualDub-bal és a Save as WAV ... opcióval kirippeled a hangot .wav-ba. Utána meg át lehet konvertálni azt mp3-ba.
-
harry
veterán
Sziasztok, egy dvd filmet szeretnék átrakni vhs kazira (nagyszülőknek) úgy, hogy a film lejátszása után egyből egy diavetítéssel folytatódjon vagyis kéne csinálnom pár képből egy diát).
Ezt egyszer már sikerült összehozni, tehát természetesen működőképes, csak nem én csináltam, nem tudom milyen progit használtak hozzá, de elég gyorsan ment... Talán adobe premier, ezt szerintem még a trial is tudja. -
cigam
titán
Az mp3DirectCut is tud normalizálni, és nem kódolja újra, közvetlenül a frame-ekkel dolgozik.
-
GEPESZ66
veterán
Sziasztok!
A YouTube-ról letöltött fájlt (flv-kiterjesztés) szeretném mp3-ba konvertálni.Korábban az interneten elérhető "www.media-convert.com" oldalt használtam, de már napok óta nem tudok feltölteni, a server hibájára hivatkozik.Melyik programot ajánljátok a konvertálásra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Dell notebook topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...