- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ST05
őstag
válasz atti_2010 #50714 üzenetére
nem kell reagálj, eddig sem tudtál --
-- megint betettél egy tesztet amibe nincs haswell ügyes vagy..
- mi a hablaty kifejtenéd kérlek? ( most előszőr probálj meg reagálni , ugyanis tényeket írtam kiváncsian várom )
..enzo89: itt van rendes összehasonlitás, hátha ezekböl hasznos neked valamelyik. ( 7790 vagy az se: ha nem lesz vga- haswellben van igp )
tuning lenne-e? -
laca000
őstag
válasz atti_2010 #50611 üzenetére
+1
Grave444: Úgy általában csinálod, de azt szinte szünet nélkül, mindig.
Az FX9370 és 9590-el kapcsolatban igazad van(lehetne), de már az is rég kapható sokkal olcsóbban!
Egy erős I5 konfig pedig jóval drágább az FX-nél.[ Szerkesztve ]
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
pc_seft
tag
válasz atti_2010 #50602 üzenetére
Ja a csóró amerikaiak majd AMD-t vesznek ne nevetessd már ki magad!
Még itt hazánkban is intelt vásárol mindenki aki megteheti és nem olyan elfogult mint mondjuk teAmúgy nem kel fikázni egyiket sem,de az AMD egy wolksvagen intel pedig Mercedes az én szememben!
Tehát a wolksvagen is elvisz ahova kel + megbízható is,itt is igaz cpu téren elég mindenre az FX amire egy átlag felhasználó használja.De ha a felhasználó elég nagy Gamer és mondjuk 100k-s vga-kal tolja akkor intel kell nincs mese!Nem vagyok sem inteles sem AMD-s csupán azt veszem amelyik azonos árban jobb,tehát intel
M4rko97 i5.
[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz atti_2010 #50604 üzenetére
Folyamatosan megy itt az ügyeletes, félismeretekre hagyatkozó ész osztás.
..hogy az AMD ilyen sz@r, meg olyan sz@r.
Nevetséges.
Mikor a szegény szerencsétlennek bőven elegendő egy megfelelő FX játékra.
Még sok is.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
mcs
veterán
-
stratova
veterán
válasz atti_2010 #43200 üzenetére
Jellemzően akkor lesznek BGA-hibásak, ha nagy hőingadozásnak vannak kitéve és a folyamat némi rázkódással megspékelve felgyorsítható. Felénk csak egy MSI GX600PX-et kellett eddig BGA-ztatni a Geforce 8600 GT-nek köszönhetően.
Ha esetleg valami hűvösebb darabot szemel ki az érdeklődő vagy/és tudja csökkenteni a feszültségét (ez inkább AMD K10 alapú és Trinity notiknál lehetséges, Intelnél tudtommal C2D-ig megy a móka), akkor nem olyan vészes. Nálam igen gyakran megy napokon át az ős Asus Pentium M procival éjjel fix. 800 MHz-en 0,9-ről 0,7 V-ra szabályozva és nyáron tölti be a 7. évét. Legyen néha rendesen kitakarítva és pasztázva, akkor nem adja be a kulcsot. Ennek is csak a műanyag háza akar inkább szétesni, a kezdeti (1-2 év) állandó hurcolászás miatt.[ Szerkesztve ]
-
zsombor22
aktív tag
válasz atti_2010 #43211 üzenetére
Köszi.
Még egy utolsó kérdés tápnak elég lenne ez Chieftec CTG-500-80P?Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
zsombor22
aktív tag
válasz atti_2010 #43195 üzenetére
Köszi a gyors választ.
Ezzel jobb lenne KINGSTON 8GB HyperX Predator DDR3 1866MHz CL9 KIT KHX18C9T2K2/8X
Az AMD-s lapok nem válogatósak én anno megszívtam az 1 gen i7 (x58)- al.Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
a1200
aktív tag
válasz atti_2010 #43086 üzenetére
Közben amazt még szerkesztettem.
Akkor az 1155-öst 2012. máj. óta nem fejlesztik, hanem helyette az 1150-et csinálják?
Ha az 1150 csak kb. jövő ilyenkorra fog Mo-ra érni, akkor van 2 év a régi fejlesztésének leállítása, és az új megjelenése között.
Akkor nem is érdemes 1155-re alapozni? De most még nincs más. Az 1366 is leállt.
Az 1150-es lapokba bele lehet majd tenni az 1155-ös CPU-kat? Itt [link] nem ír erről.[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
válasz atti_2010 #41148 üzenetére
Most van kb 20k a procira és az alaplapra. Ha eladom a 4650-et, lesz kb +8k.
28kból egy AMD A4-5300 és egy hozzá való lap jön ki. Ebben az IGP gyengébb mint a 4650.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
-
-KP-
addikt
válasz atti_2010 #41111 üzenetére
http://atenra.blog.com/2012/06/08/amd-fx8150-vs-intel-2500k-1080p-dx-11-gaming-evaluation/
bf3 alatt valóban jó egy FX. nézd meg az fx vs 2500k grafikont, ahol nincs húzva egyik sem. de a 4gigára húzott 2500k már partiban van a 4,6ra rántott 8150el. Kár, hogy nem 4,6-4,8-ra rántott i5-öt szerepeltettek a tesztben...
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz atti_2010 #41105 üzenetére
Nem egymás "mellé" tettem, hanem egymás "után".
Ráadásul CAD-programokban duplája letta teljesítményem, nem csak a fogyasztás csökkent drasztikusan. Magyarul ez volt a váltás oka. (Na meg az, hogy nekem még ótvar AM2+os deszkám volt, 4GB DDR2 rammal, attól szabadulni akartam, amíg egyáltalán el lehet adni) Tavaly szeptemberben váltottam, épp mielőtt kijött a Bulldózer, viszont akkor már minden adata (teljesítménye, fogyasztása) ismert volt a frissen megjelent külföldi tesztekből. Ha kicsit jobban sikerült volna a Bulldozer, valószínűleg azt vettem volna, de mivel úgyis komplett rendszert kellett vennem, így - a tesztek után - eszem ágában sem volt rá várni.
kieg: ráadásul emlékezz vissza, hogy milyen horror árakon jelentek meg: akkor az erősebb/jobb i5-2500-at 42 ezerért vettem (Aqua-nál), az első Fx meg valami 50.000,- körüli áron jelent meg.[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
-KP-
addikt
válasz atti_2010 #41074 üzenetére
Minden kategóriának meg van a legjobb vétele ártól és felhasználástól függően. Te is tudod jól. A trinity a saját szegmensében nagyon jó vétel. viszont akinek nem kell IGP annak 30-35k körül egy i5 a legjobb vétel. 22-23 körül viszont szerintem ismét AMD a nyerő a Phenom 965-el. 40-50ezer aki sokat kódol és leginkább BF3-azik annak egy FX 8xxx, aki nem nagyon kódol és BF3 kívül sok minden mással is játszik, annak meg egy Ivy alapú i5. 20 ezer alatt ott vannak az x2/x3 procik amelyeknél fel lehet oldani a letiltott magokat.. Minden csak az ártól függ és hogy mire kell...
[ Szerkesztve ]
-
BRIKLY
veterán
válasz atti_2010 #41066 üzenetére
Nem akarok nekiállni számolgatni,de mikor váltottam a kis X3 445-ről a 965-re,és elkezdtem tuningolni,laza 2000Ft-al több lett a villanyszámla. Pedig a videokártyákkal csak lefelé mentem fogyasztás téren..(GTX 275->5850>7850)
Nálam elég sokat megy a gép,ha nem játszom,akkor is,sőt,ha pár órára elmegyek itthonról,akkor is itt hagyom.. Bánom,hogy nem vettem fogyasztásmérőt..De nem vitatkozok ezen,vegyen mindenki FX-et,az a király!
Gondolom azt hiszed azért vettem intelt,mert tele vagyok pénzel.Tévedsz,újan lehet,hogy drágább lett volna ez a proci,mint amennyi a fizetésem.
Ennyivel be is fejezném az intel vs AMD vitát.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz atti_2010 #41043 üzenetére
Valaki nem azért húzza 6GHZ-re a processzorát, hogy Idle használja. Ha igen, akkor szimplán hülye.... már bocs.
Más: nem csak a villanyszámlán, hanem a többin is behozza: ahhoz, hogy az alapon ketyegő (nem tuningos) Intelt beérd az említett AMD-vel, muszáj erősen tuningolni, ezt viszont csak erre alkalmas (drága) alaplappal, jóval nagyobb (drágább) tápegységgel, és extra (szintén drága) hűtőventilátorral, esetlegpluszba beépített házhűtőkkel (amit szintén nem ingyen adnak). A villanyszámla már csak ajándék. De ezen már vitatkoztunk párszor, teljesen meddően.
A jelenlegi ár- és teljesítményviszonyok mellett új(!!!) gép építésekor (tehát ha nem a meglévőalaplapba keresünk CPU-t) kizárólag a Llano /Trinity vonalnak van értelme, annak is csak akkor, ha nem kell külön vga. A gyengébb / erősebb géposztályban "sajnos" a másik gyártó terméke a nyerő, JELENLEG. (Mondom ezt az után, hogy kb. 9 évig AMD-t nyúztam, sőt az itthoni 3 gépből most is kettő az)
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
deja vu
addikt
válasz atti_2010 #41005 üzenetére
Nem érted mire céloztam. Az fm2 valószínű mindig is gyengébb procikat fog fogadni mint amire az 1155 képes lesz. Miért ruházzon fm2-be, csak mert újabb és később jött ki, ellenben ha jövőre i5-re updátel még mindig előrébb van+ van egy közepes vga ami jóval jobb mint a csúcs igp. Az i5+dVGA tulajoknak fm3 előtt teljesen felesleges nézelődni apu táján, vagy talán még utána is.
Cobra69Jót mondtak, az amd karik nagyon jók. 7850-et inkább, sokkal jobb mint a 650ti.
[ Szerkesztve ]
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
deja vu
addikt
válasz atti_2010 #41002 üzenetére
Minek vegyen fm2-t? Hiába jön bele még egy generáció, az sehol sem lesz még a 3570k-tól sem, ha a későbbiekben bővít, nemhogy egy i7-től. Lesz vga benne ami megint csak csúnyán lealázza az elkövetkezendő igp-ket. Tök felesleges számára az fm2, így is vesz amd-t(vga), az nem elég számodra?
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
F34R
nagyúr
válasz atti_2010 #40830 üzenetére
Az elobb ahogy neztem tenyleg egy az egyben ugyan az a teljesitmeny.
OHhhh akkor a Trinity csucs APU van olyan CPU-ban mint a regebbi 945-t (amit azert valtottam le mert soknak bizonyult de most jol jonne P) VGA-ba hova teheto mert sosem tudtam en olyan 6670-re saccoltam mindig meg egy Athlon II X4-re CPU-ban(#40831) ko9
Hiaba is nezed mert egy Benchmark Tabella... Azok szerepelnek elol akiknek csucsszuper 8 szalas tununigdeszkas , csucskartyas rendszeruk van.
ha tovabb lapozol lent lathatod hogy sehol nincs egy 2 magos ht-s proci sem csak joval a vege fele emlitenek parat. szemleltetsre jo masra nem[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz atti_2010 #40723 üzenetére
Változatlanul fenntartom, hogy oda el kellene egy 6/6 (X6), 4/8 (i7), 8*/8 (FX) vagy 6/12 (i7)-es CPU. Minél több szál kezelésére képes procival próbálkozott, annál többet bírt.
-
geckowize
őstag
válasz atti_2010 #40452 üzenetére
Ha emelek feszt, abban elfüstölhet, azt észreveszik Ha nem emelek feszt, csak frekit növelem, akkor csak cmos reset aztán kezdem újból.
Mennyi feszt kell ráadni? Hány voltonként érdemes adogatni, ill honnan tudom hogy a következő adag emelésekor nem fog elfüstölni?
[ Szerkesztve ]
-
geckowize
őstag
-
Gubu0101
veterán
válasz atti_2010 #40438 üzenetére
Ezeket mint pl a bf nem szoktam multiba játszani.Csak wot meg apb.
Újakat csak végig csinálom singbe azt annyi.
Csak ha már integrált vga-val van szerelve meg elég jól húzható bizonyos lapokkal akkor érdemes bele fektetni +nem kell várnom mire lesz komolyabb karira pénzem.Így akkor minden bizonyal valamilyen szinten élvezhető ezek szerint…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
félisten
válasz atti_2010 #40342 üzenetére
Mindenképpen bolti kellene és igen ide az X6 lenne minimum jó. A kérdés, hogy megy benne az a proci vagy sem, valakitől kéne egy 100%os igen rá
És igen a lap minden meg van amit írtam fentebb, közel 2 éves és még egy évig nem akarok hozzányúlni. Aztán majd jöhet valami X8 vagy ami akkor lesz legerősebb cpu
-
félisten
válasz atti_2010 #40338 üzenetére
Akkor melyik lenne az a legerősebb proci amivel elbírna normálisan?
A gép nem játékra lesz hanem póker. Jelenleg van benne 8 giga ram, 128 SSD de ez cserélve lesz 256-ra. Ati 5670es kártya. A lényeg, hogy kezelnie kellene rengeteg programot egy időben sok asztalt 2 monitoron és a 2 magos proci 90-100%on van mindig. Azért akarok fejleszteni rajta mivel az lehet már csak a szűk keresztmetszet. Lap csere egyelőre nem lenne. -
félisten
-
Viktoár
addikt
válasz atti_2010 #40306 üzenetére
Érdekes táblázat,javíts ki ha nem jól gondolom. (A crysis 2 1920x1080 dx11 ultra beállításit figyelembe véve.)
Tehát az x4 640-es procival kb 50fps felett futnék procilimitbe. Ha a játék mondjuk 35-40 fps-el fut akkor vga limit van.
Ha kicserélem a videokártyát valami über brutál darabra és elérem az 50fps-t akkor megérett a proci a cserére?Üdv:Viktor
-
Viktoár
addikt
válasz atti_2010 #40301 üzenetére
Köszi.
És a HD5870-hez?
Van egy ilyen kártyám is de de az 5770-et használom.A másikat felraktam eladni mert nem használom ki.
Mondjuk az euro truck simulator 2 az eléggé akadozik ha feltolok mindent és beérek a városba,de csak ezért nem szerelem be azt a böszme dögöt.
[ Szerkesztve ]
Üdv:Viktor
-
Szajo
őstag
válasz atti_2010 #40293 üzenetére
Értem köszi, már megijjedtem, hogy zsákbamacskázunk itt
Egyébként nekem alapon is tökéletes lesz 1280x1024be, de azért jó ha van tuning lehetőség, mert lehet később belevágok. Ezt, meg hogy mennyire lehet tuningolni, csak akkor tudom meg, ha már tesztelgetem ugye.
4.0Ghz fölé úgy sem akarom húzni, addig meg csak elmegy tán mindegyik alap feszen egy jobb hűtővel nem?? -
Szajo
őstag
válasz atti_2010 #40291 üzenetére
Értem, de attól még, hogy ha netán a "széléről" fogok ki egyet, attól még alapon az is ugyanúgy jól teljesít nem? Nincs különbség? Vagy alapon annak is ugyanolyan az átlaghőmérséklete alaphűtővel ugyanolyan körüllmények között mint a "közepéről" lévőnek nem?
Szóval vegyük, hogy van 2 átlag felhasználó aki nem akar tuningolni egyelőre, az egyik kifog egyet a széléről a másik pedig a közepéről. Akkor mind a kettőnek ugyanolyan jó processzora lesz nem? Csak a tuningban mutatkozik ez meg? -
deja vu
addikt
válasz atti_2010 #40202 üzenetére
Én nem multizok, de azért félelmetes, hogy a 3570k-t komolyan meg kell tuningolni, hogy néha játszható legyen egy-egy játék folyamatosan. Tényleg nem csodálkozom, hogy haldoklik a pc-s játékpiac.
tranceplanet
Nem, i5 procierőt, és legalább 7850 teljesítményű igp-t.[ Szerkesztve ]
-
deja vu
addikt
válasz atti_2010 #40200 üzenetére
Azért, mert az én videókártyám többször olyan erős, és ezzel is kompromisszumokat kell kötni.
-
bluyoo
nagyúr
válasz atti_2010 #40174 üzenetére
Innen indult részemről , idézem magam :
Daert (#40129)
Ha netán az Intel mellett döntenél .... kicsit drágábban a i3-3225 -öt erősebb IGPU-val van szerelve (Intel HD Graphics 4000 and Intel HD Graphics 2500 Review).
(#40130) atti_2010
I]"a hatalmas teljesítmény különbséget a (Trinity javára)" Ez azért erős túlzás. A10-5800K vs i3 3220 .
Ez lett volna az általam kezdett idiótaság?
A többi meg történelem írod a saját kis marhaságaidat pl. " Anandteches fizetett teszteket" , " hatalmas teljesítmény különbséget a (Trinity javára)" , "fostalicska hd 2000" , "manapság már nagyon gyenge az a CPU." ....
"hogy jön egy HTPC-be I7 azt csak te tudod," Ezt honnan szeded azt nem tudom!? Ilyet nem írtam/állítottam hogy I7 kellene egy HTPC-be mondjuk a HTPC sem tudom hogy jött na mindegy gondolom ittál vagy ilyenek!
Részemről is vége!Asszem nem nagyon lehet veled építő jellegű kommunikációt folytatni!
(#40173) hunkryo
Valahogy mindig sikerült ebből kimaradnom de ennyire elfogult nézőpontot mint az övé még nem láttam!
Ráadásul össze vissza írogat .... és szajkózza a saját hülyeségeit.
Hozzászólásaim itt egy szóval nem írtam még azt sem hogy az I3-at vegye Daert ....... Sőt még azt sem állítottam hogy az Intel jobb lenne. Legfeljebb annyit hogy nem annyira sz.r.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz atti_2010 #40170 üzenetére
Basszus te nem tudsz olvasni? Vagy csak azt látod amit akarsz? Senki , ismétlem senki nem ajánlott neki I7-et!
Csak erre reagáltam:
"És akkor arról még nem is beszéltünk hogy az 1155 egy kifutó foglalat míg az FM2- be jövőre is jön APU."
Így:
"Azért abba a kifutó foglalatba akár egy I7-is mehet az meg lealázza az összes APU-t (túlzás nélkül) az biztos. Még a jövőre érkezőket is ...."
Hagyd már ezt az AMD-s vagyok és jól megmondom ... az Inteleseknek![ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
8th
addikt
válasz atti_2010 #40148 üzenetére
Erősebb IGP-től gyorsabban fog netezni? Nem.
Erősebb IGP-től jobban futnak az irodai programok? Nem.
Erősebb IGP számít a videolejátszásnál? Nem.
Erősebb IGP számít videokódolásnál? Nem.
Tuningolni akar? Nem.
Játszani akar a gépen? Nem.Gyakorlati haszna lenne a kamu 4 magnak és az erősebb IGP-nek? Nem.
[ Szerkesztve ]
Analóg vén majom egy digitális világban
-
bluyoo
nagyúr
válasz atti_2010 #40153 üzenetére
"és mint írta nem CPU erőre van kimondottan szüksége hanem IGP." Hol írt ilyet? Csak emlékeztetőül:
"Mire használnák:
-Házi videó szerkesztés/kódolás
-Irodai munkák.
-Böngészés
-Multimédia."
"Hiába tesz bele méregdrága I7-et az IGP abban is a béka popója alatt tanyázik csak még többet fogyaszt"
Én a te hozzászólásodra reagáltam miszerint az LGA1155 "kifutó foglalat" ...... mellesleg egy I7-el a kezemben magasról ... a 4X erősebb IGP-re.
"4x körbevizeli a az Intel hd bármelyik tagját" Mégis ugyan úgy ér sz.. sem ér játékok alatt. És nem is fog gyorsabban pörögni a film vagy a böngésző tőle.
"Ha megfigyelted egy filmlejátszás alatt is kevesebbet fogyaszt az Intelnél." Hol figyeljem meg? Mert amit az előbb beszúrtam képet azon épp nem az látszik (vagy az is egy fizetett ....)?
De mindegy is ez már nem arról szól hogy Daert-nek mi lenne jó ......... légy boldog az APU-val én meg elleszek az I5-el.
ui: Hozzáteszem nem vitatom az FM2 erényeit de az általad (szerintem) túlzó istenítése és a másik oldal lehordása enyhe fanatizmusra enged következtetni. Mint írtam csak ezért reagáltam (de már bánom se eleje se vége).Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz atti_2010 #40150 üzenetére
Tényleg kevesebbet eszik .... nem gondoltam volna hogy egy terhelve áramzabáló APU .....
Bár ha akármit is csinálsz vele , már 1:1
"És akkor arról még nem is beszéltünk hogy az 1155 egy kifutó foglalat míg az FM2- be jövőre is jön APU."
Azért abba a kifutó foglalatba akár egy I7-is mehet az meg lealázza az összes APU-t (túlzás nélkül) az biztos. Még a jövőre érkezőket is ....
És akár hogy csűröd csavarod az I3-as is megfelel a céljainak még ha az istenített APU IGPU-ja jobb is a Crysis Warhead-ban.
"Azért nem kellene senkit rábeszélni hogy vegyen egy sokkal sz@rabb APU-t ugyanabba az árba vagy drágábban csak azért mert az Intel gyártja." Hol akartam és kit rábeszélni valamire is??
Csak azért írtam a hozzászólásodhoz mert erősen túlzol a témában sőt lassan már rasszizmussal is vádolhatnálak (az Intellel szemben)![ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz atti_2010 #40148 üzenetére
A I3 3220-ban Intel HD Graphics 2500 -van a I3 3225-ben meg ntel HD Graphics 4000 .
Már megint túlzol spanom az I3 2120 IGPU jával játszik ....pedig az valóban Intel HD Graphics 2000 ...
"ráadásul IDLE még többet is fogyaszt" Szerintem ez sem állja meg a helyét de mindegy .....[ Szerkesztve ]
Bazinga!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel