- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- 3D nyomtatás
- Apple notebookok
- SONY LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
-
válasz deja vu #68252 üzenetére
proci nemigen megy tönkre, eddigi gépes pályafutásom alatt egy sem ment tönkre nálam(pedig nyúzom őket rendesen)
ha nem tervezel tuningolni akkor nem kell z-s lap, elég egy 20-22 ezres b-s is. azt a plusz 17 ezret én meg inkább vga-ba ölném ha játékra kell, ha nem akkor nem tudomGépelés nem az erősségemasdsdk
-
Pete55555
addikt
válasz deja vu #55314 üzenetére
Régen én se vettem volna intelt. Jól esett a kis szivemnek, hogy a "kicsivel" vagyok. Meg persze olcsón jó procikat gyártott az AMD, tehát nem jártam rosszul. Viszont most az alsó, és a középső kategóriában is rosszabbak ár/fogyasztás és ár/teljesítmény téren is. Felső kategóriája meg nincs is az AMD-nek
Ezért fogok intelt venni...[ Szerkesztve ]
...Szeretem leracsniztatni...
-
-
paramparya
őstag
válasz deja vu #54154 üzenetére
Számítana az is, hogy ne költsek rá sokat, ott pedig nem sok esélyem van használtan venni olcsót, ha jól sejtem.
Ha a mostaniakból kéne kiindulni, és félretesszük, hogy hackintosh tervben van, akkor az i5 4440 mennyire korrekt a maga kategóriájában? Árban nem mennék nagyon felé. -
-
Zsivaagoo
őstag
válasz deja vu #52166 üzenetére
Pl. mikloss azaz DonSass a kielégíthetetlen kíváncsiság és telesítményhajhászás miatt és még nem gyógyult ki a hardver buzerálásból. A többieknél is ott a kíváncsiság, vagy pedig csúcs i7-en jobban futó (arra optimalizált) alkalmazások miatt.
Ha olvasod azt a topikot, akkor néha velem is találkozhatsz. Alapvetően kíváncsi emberek topikja és nem csalódottaké.
Ha csalódottak lennének, akkor az volna a címe, hogy "Elhagyott a Béla, mert AMD processzorom van, avagy hogyan jöttem össze egy Celeronos szőkével?" .
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
Picturemaker
őstag
válasz deja vu #52070 üzenetére
Részemről az APU vonalat hanyagolom, viszont az FX6300-at ideálisnak találom. A több szál használatával (ez az irány) pedig egyre jobb lesz. Személy szerint a Lord Vader által linkelt i5-ért tuti nem adnék annyi pénzt.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
<cafat>
senior tag
válasz deja vu #52066 üzenetére
ez már kezd meggyőzni intel felé
viszont nekem nincsenek nagy játék igényeim
bf3 chuck norris mód: kiszállsz a repülőből, rakétavetővel kilövöd aki követ és visszaszállsz a repülőbe
bf4: beszállsz 1 járműve és nincs animáció.. csak 1 casting csík
majd inkább fear online, meg leginkább mmo-kkal szeretek játszani, esetleg 1-2 single player aminek jó története van, de manapság ebből is kevés van...
egy erős és stabil középkategóriás gépben gondolkodom ami megvan egy 100asból úgy h vga vinyó megvan már
(#52068) Lord Vader
nem rossz alaplapot azért komolyabbat vennék[ Szerkesztve ]
-
Zsivaagoo
őstag
válasz deja vu #51043 üzenetére
Az agyam egyszerűen nem vett tudomást az R9 280X-ről.
Csurig töltődött a delikvens betűzagyvalékával és a toldozott-foldozott konfigjával. Innéttől már persze, hogy hülyeséget beszéltem a VGA-val kapcsolatban.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
=HG=
addikt
válasz deja vu #50582 üzenetére
"Azt már február óta lehet tudni, hogy AM3+-ra nem jön új architektúra. Ott van a fenti hivatalos roadmap-en. Annak a vonalnak már régen harangoztak. Elavult infrastruktúra, sokat fogyaszt, drágább az alaplap gyártása, stb."
Belegondolsz, hogy mekkora badarságokat beszélsz ? Ezt ugyan úgy elmondhatod az Ivy-ra is..Kb egyidős az FX-el, és ugyan úgy "elavult"...Ez ugyan úgy megvan az Intel oldalon is.. Nagyon egyszerű a képlet: Új procihoz új alaplap...Nekik is meg kell élni valamiből...
Logikádat követve csak 1150-es foglalatot szabad venni, mert az nem elavult.... -
válasz deja vu #50584 üzenetére
leírom lassan is a kedvedért. FX-hez 4-500 W minőségi tápot írtam, egy VGA-ra. Nem volt konkrét konfig, sőt, nem is volt előtte a legnagyobb FX-ről, vagy OC-ról szó. Te szándékosan félreérted, kimaradt valami, akkor bocs.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
válasz deja vu #50580 üzenetére
Inkább olvasnád a PH! teszteket...
Ne keresd ki, felső graf a tuningolt, legnagyobb FX, alul OC nélkül. Befejezhetjük? ..már ha a "teszthez" nincs hozzászólásod, ahonnan kiindultunk.Jah, minden Seasonic drága... relative. Viszont jók. Nekem eddig FSP, Chifi, meg ilyesmik voltak, most van tervben ez. Ha lesz sok extra $$$ januárban.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
válasz deja vu #50576 üzenetére
4-500W-ot írtam, de lehet belekötni. A "teszt" persze senki szemét nem szúrta és én vagyok elfogult? Bocs, h válaszoltam.
-
atti_2010
nagyúr
válasz deja vu #41003 üzenetére
Az I5 -el nincs problémám de most I3 -at venni nem nagyon kifizetődő és gyenge is, mire lecserélné az 1155 foglalat már rég le lesz írva és akkor megint gondolkodhat hogy érdemes e lapot cserélni vagy bevállalni egy kiöregedett konfig fejlesztését.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
atti_2010
nagyúr
válasz deja vu #40210 üzenetére
A jövőre megjelenő konzolok már a 4k-s tvket is kiszolgálják, ilyen felbontáson még
Majd ha lesznek tesztek elválik hogy mit és hogyan szolgálnak ki, ne igyunk előre...
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
tranceplanet
addikt
válasz deja vu #40205 üzenetére
A PC-s játékpiac nem haldoklik, mindig is lesz, mert többet nyújt grafikában, mint a konzol. HC gamerek mindig rááldozzák majd a pénzt. Célhardverre könnyű optimalizálni a játékot. Megannyi típusú PC-re sokkal nehezebb optimalizálni (azért vannak ellenpéldák: HL2, Max Payne3...) Skyrim pedig pont egy negatív példa, hogyan ne írjunk játékot. Mellesleg, ha minden PC-s játék jól lenne optimalizálva, akkor bedöglene a hardverpiac. Ki fejlesztene akkor? Akkor most már ébredj fel, mert álmodsz
------------------------------------------------
(#40208) A_ScHuLcZNekem is G840-em van, nagyon jó az árához képest (12 ropiért vettem garival itt aprón). Ezek a pentiumok akkor maradnak le, ha kell a négyszálú teljesítmény. Katt
Most viszont, hogy kint vannak a trinity-k, már erősen gondolkodóba esnék.
[ Szerkesztve ]
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
deja vu
addikt
válasz deja vu #40205 üzenetére
tranceplanet
Előzőben nem maradt arra idő, hogy akkor 100-120 ezerért egy olyan apu amit bedobok egy csinosmini itx-es házba, és nem lesz búgó videókártya+ meg nagy ház.Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
atti_2010
nagyúr
válasz deja vu #40201 üzenetére
Csak arra kell használni amire tervezve lett, másoknak más igényei vannak pld. nekem van mellette egy erősebb gép és ha minőségben akarok játszani azon teszem de ez nem jelenti hogy a Trinityn nem lehet játszani csak nem full beállításokkal de pld. élsimítást 1080- ben teljesen felesleges használni mert csak az erőforrásokat zabálja a kinézeten nem sokat változtat.
-
atti_2010
nagyúr
válasz deja vu #40199 üzenetére
Nekem meg épp az a bajom a trinityvel, hogy nagyon gyenge az igp teljesítménye
Ezt miből gondolod, persze nem hardcore játékosoknak lett szánva de minden játékot képes 30 FPS felett futtatni esszerű beállításokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
- Értékelés alatt - AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest