Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
spanyoll #9808 üzenetére
Az elmúlt 4 évben sokat nem fejlődtek, itt még mindig azt az s102prot ajánlgatják, amit 4-5 éve vettem, és azóta milliószor megbántam, hálisten már megszabadultam tőle.
Szóval ha van egy 100/100as sebesség (belakott HDDk átlaga), akkor azzal már 5-10 évre megvagy
csak hát nincs olyan ami külsőleg is jó lenne ehhez a sebességhez.
-
BullZeye
veterán
válasz
spanyoll #9789 üzenetére
Amúgy nem véletlenül nehéz választani, nincs a piacon olyan pendrive ami "tökéletes" lenne, mindegyikkel van valami pici hézag. Kb 5 éve nézem folyamatosan az új pendriveokat, és még mindig nem találtam meg a tökéleteset, használgatom őket, és van is jó pár (8-10), de egyik sem szerelem első látásra, inkább csak munkaeszköznek tekintem őket.
Főbb problémák:
- túlmelegszik
- túl hosszú
- túl vastag
- túl lassú
- sérülékeny
- rossz az alakja/anyaga
- kevés garancia
- rossz tapasztalatok a gyártóval
- hosszútávon sérülhet a mechanikájaDe ha végre lesz valami ami minden szempontból tökéletes, akkor ide írom elsőnek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD22PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- WD Black SN850X 2TB - garancia 2028-ig
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Hozz a Nyuszi Tárolót! Seagate IronWolf 4TB (ST4000VN006) INGYEN FOX-al Érdekel?
- WD Purple 2TB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest