Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• KüLÖNc

tag

Sziasztok!

(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 1-2 hónap
    (2) Maximális keretösszeg Ft-ban? 170.000Ft
    (3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…) Irodai munka, Office, talán kis képszerkesztés, bár én Hornil Stylepix programot használok, nem Photoshopot, HD Youtube és sorozat nézés, viszont fontos lenne hogy ezekből több oldalt is elbírjon egyszerre.
    (4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni? Nem használnám játékra, arra ott van az asztali gép.
    (5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény? Minőség, lehetőleg jó anyagfelhasználású, mégis szép notebook legyen és jól összeszerelt.
    (6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped! Ha a pénztárca és a gép bővíthetősége engedi, akkor kicsit később bár, de mindenképp.
    (7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt? 14' és afelett, mindenképpen matt kijelzőre lenne szükségem.
    (8) Notebook tömege? Sokat hordoznám munkahelyre, vonaton is ezért fontos lenne, hogy ne legyen annyira nehéz.
    (9) Operációs rendszerrel vagy nélküle? Windows 7 vagy op. rendszer nélkül.
    (10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót? HDD legalább 500GB legyen, elégnek tűnik nekem 4GB, legfeljebb később bővíttetem, optikai meghajtót bár már nem használok, csak operációs rendszer telepítésére, nem tudom mennyire jó ha van. Nem baj ha van, maradjunk annyiban.
    (11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) HDMI, legalább 1db USB 3.0, ha belefér ebbe az árszegmensbe akkor billentyűzetvilágítás
    (12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást? Nem
    (13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk) [link][link] és ehhez hasonló árkategóriában lévő Dell modellek.
    (14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új? Csak új.

Új hozzászólás Aktív témák