Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Bluetooth hangszórók
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
air
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #39195 üzenetére
Ez nagyon szomorú. Mind a mellet, hogy illegális még nem is teljesen biztos, mert az aktiválás csak ideig-óráig játszható ki.
A "Campus"-osoknak pedig csak annyit, hogy jó ideje nem jár Windows upgrade a felsőoktatásban résztvevő nappali tagozatos hallgatóknak! Kiemelném, hogy amíg járt, addig is csak upgrade volt, vagyis legális frissítési alappal kellett rendelkezni a használatához. Teljes értékű Windows soha nem járt ingyen a hallgatóknak.
Akik erre hivatkoznak, óriási tévedésben vannak. -
B-L-A-C-K
titán
Leíróm neked a gondolatmenetemet, de mielőtt leb@szás érne elárulom nekem jogtiszta operációs rendszerem van, mivel a jelenlegi gépem céges!
Na tegyük fel céged van, és oda veszel gépet, akkor kell az oprendszer mert ha kapsz egy ellenőrzést gáz van, viszont ha egy átlag user vagy, mint itt az emberek 95%, és tegyük fel egy bizonyos oldalról leszedni, majd felrakja ki fogja azt ellenőrizni? Elárulom neked senki, és ezt ugye sokan is tudják, így ezek az illetők úgy vannak vele hogy felesleges pénzkidobás. De most erre jöhet tőled vagy akárkitől az a kérdés, hogy ez akkor lopás, csalás. Igen az, viszont nekem erre mindig az a válaszom hogy nem ismerek olyan embert aki ne töltött le volna egy filmet ugyan ilyen módon, és ilyen alapon ezzel ugyan azt csinálja...
-
privacy99
senior tag
Pl. Én op. rendszer nélkül vettem, mert az ELTE-n tanultam, és tanulóként kaptam eredeti, magyar (és angol) 32 és 64 bites Windows 8 Pro-t. Emellett több 7-est is, több nyelven. Mindent ingyen.
Egyébként nincs ezen mit nem érteni, mindenki letölti illegálisan és kész. Beírod a google-be és 100 ezer féle helyről megkaphatod. Na de ez itt ugye tilos
Én tudtam, hogy kapok ezért nem foglalkoztam vele, de az előző gépemet gyári windows-al vettem.
-
air
nagyúr
Csak úgy kíváncsiságból kérdezem: az emberek többsége miért OS nélkül veszi a gépeket?
Mindenkinek van full retail, dobozos, többször aktiválható Win7-je vagy Win8-a? Ugyanis a notebook-ra rakott OEM Windows, ha azt nem a géppel együtt vásárolták, akkor nem legális. Már régen nem él az az OEM licence forma, amiben hdd-vel, egérrel, IDE- vagy tápkábellel lehetett Windowst venni.
Ennyire nem világos még mindenkinek, hogy az operációs rendszer ugyanúgy része egy számítógépnek, mint a processzor, a memória vagy a merevlemez. Nélküle nem használható (legálisan).
Vagy mindenki sz.rik a törvényre? Már bocsánat. -
Chaser
legenda
válasz
kristof123 #39186 üzenetére
Lenovo g580 pl, 120k alatt pentiummal, GT635-tel, 2 év garral. De ahogy mondják igp-vel se lesz gond az említett játékkal.
privacy99: Ha ezt hallaná a 7 éves sharp sh550esem fülig érne a szája
-
szte
csendes tag
válasz
Armagedown #39164 üzenetére
nem, itt most tényleg annyiról van szó, hogy eközül a kettő közül kell választani. szóval amit kérdeztem, az valóban csak a kettő közti különbség, az a kör már megvolt, hogy másokkal is összehasonlítani ezeket
-
-
Chaser
legenda
válasz
kristof123 #39182 üzenetére
Én ezekhez nem értek, játékleírásnál nézz utána milyen vga kell neki. 14"-osban van egy fuji nv vgaval is, az biztos jó. De 15-ösben nincs matt kijelzős. AH532t tudsz venni HD3000 illetve HD4000 vgaval, attól függ sandy bridge vay ivy bridge benne a cpu.
Illetőleg jó lehet egy Z500 is, 150k környékén van pentiummal. De későbbi memória, HDD bővítés nehézkes. Viszont matt és 3 év garis, annak biztos nem lesz gondja akár újabb stratégiával sem. -
kishorthy
csendes tag
Sziasztok!
Én is egy Latitude E5430-as vagy egy E5530-as megvásárlásán morfondírozok.
Mindkét laptophoz Linuxot adnak, ha törlöm a Linuxot és felrakom a Win7-et akkor is megmarad a garancia?
Mert ha nem akkor inkább a kisebb kijelzővel rendelkező Latitude-ot veszem meg Win7-tel....
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
Chaser
legenda
válasz
kristof123 #39174 üzenetére
Fujitsu AH532 pl. Régi strat alatt nem tudom mit értesz, intel igp-nek azért nem minden fekszik, de temetni se kell.
-
kristof123
őstag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni:
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
1-2 hónapon belül.
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban?
~150k vagy ennél kevesebb.
(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…)
Irodai alkalmazások, régebbi (lehet új) stratégia játékok, HD filmezés, netezés
(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni?
Igen. Régebbi stratégiai játékok (nem neten), 1366x768-ban, részletesség annyira nem tényező, csak fusson.
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény?
-
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped!
Nem, de nem bánom ha később lehet vele bővíteni.
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt?
15,6; 1366x768, lehetőleg matt
(8) Notebook tömege?
-
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle?
Nélküle.
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?
4 gb ram, szeretnék optikai meghajtót
(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
-
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást?
Nem tudom.
(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk)
-
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új?
Csak új. -
Creever
csendes tag
-
Chaser
legenda
válasz
Creever #39168 üzenetére
Ha fontos a játék és erős cpu igen. Ha a masszivitás fontos akkor jóval gyengébb hw-rel E5530. Ha csak asztalon lesz használva éppen megfelel, de garanciás téren se kell sokat várni, csak szervizgaranciája van, E5530-nak üzleti. Beszólsz és 1-2 napon belül szerviz megy javítani helyszínre. HD felbontás se épp egy élmény irodai használathoz szerintem. Amúgy se.
-
Creever
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Szerintetek ez a laptop jó választás lenne? 200e a plafon. Irodában lenne használva, nem szeretnénk pár éven belül cserélni, így a gyorsaság/strapabírás a szempont.Köszönöm!
-
Dhampir
félisten
válasz
brumi1024 #39159 üzenetére
Ha csak a hűtés csendessége a szempont, akkor a Lenovo consumerei is képesek hang nélkül, hűvösen működni, ehhez nem kell esetenként drága üzleti gépet vásárolni.
Dell Precisionnál tapasztaltam Windows Vista és Windows 7 alatt, hogy hol felbúgott, hol pedig leállt a ventillátor, folyamatosan egymás követő szakaszokban, a Firefox böngészőben megnyitott néhány ablak hatására. Linux alatt viszont sokkal csendesebben működött.
-
szte
csendes tag
Sziasztok!
Az Acer Aspire E1-571-33114G50Marr és az Acer_Aspire_E1-571-33114G50MNKS közt mekkora a különbség? A chipsetük más, ti mit gondoltok, ennyi megérné a 7000 forintnyi különbséget az első javára? Az ráadásul máshol már kifutott termék. Egyéb lényegi különbség van a kettő közt?
-
Sziasztok!
Tudom mit szeretnék, csak azt nem hogy miért nincs...
Thinkpad (Edge) 13"osban A4/A6 Trinityvel (a 17-19W-os mezőnyből) - (legalább fél)matt kijelzővel.Előny lenne a normálisabb kijelző, a mostaninak elég gyenge sajna, és főként alapszintű képszerkesztésnél/nézegetésnél is bosszantó. Egy 11,6os X120e-m van most. 11,6-os IPS-es tablet procis acert is néztem, de tartok tőle hogy nem túl acélos a proci. 11,6-13,3" a megcélzott méret, fölé nem szeretnék menni, ahogy 150e Ft fölé sem.
Mi tudnátok ajánlani?
-
brumi1024
veterán
válasz
premete #39158 üzenetére
A 15"-ös sima MBP-nél sem lehet hallani semmit, pedig két ventis a gép, de a legtöbb esetben mindkettő alapjáraton megy(2000rpm). És nem igyekszik az első adandó alkalommal emelni, csak amikor már tényleg kell. Cserébe ugye az alu átmelegszik, de valamit valamiért. Ha nem tetszene, akkor erre is van fan control.
-
btudos
nagyúr
válasz
decartes #39153 üzenetére
Nincs ebben az ársávban az igényeidnek megfelelő gép, vagy a méret, vagy a felbontás lesz probléma. 15,6"-en van FHD, vagy 14"-en HD, de 14"-en HD+ az feljebb kezdődik árban.
Ha elég a HD, akkor Dell Latitude E5430 lehet jó, nagyobb méretben Dell Inspiron 7520 ad 200 fölött valamivel FHD felbontást.
-
decartes
csendes tag
Hello. Nem rég (1 hete kb. ) kérdeztem tőletek, milyen laptopon vegyek, de megváltoztak a kritériumok, így szeretném segítségeteket kérni ismét.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Ezen hónapon belül.(2) Maximális keretösszeg Ft-ban?
200k.(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…)
programozás, 2d, 3d(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni?
nem nagyon.(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény?
mind2.(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped!
mindenféleképp szeretnék SSD-t legalább 64, de 120 GB még jobb lenne.(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt?
13.3 vagy 14", HD+(1600x900) minimum, vagy fullHD ( 15.6 is jöhet ha nincs az alábbi kritériumokkal 13.3 vagy 14" )(8) Notebook tömege?
3kg MAX.(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle?
nélküle(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?
250 HDD elég SSD mellé, vagy ha esetleg 120as SSD lesz benne, nem is kell bele HDD. (van külső vinyó)
RAM: 8 giga jó lenne.(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
-(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást?
igen, főleg processzor.(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk)
-(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új?
újlegalább 3. gen. Intel i5 kéne, ez fontos, és a HD+ felbontás is ( 1366x768-tól kiesik a szemem ).Mivel az ár csak 200k, és SSD is kellene bele, GPU-ból elég egy intel hd 4000 körüli, vagy egy gyengébb nvidia.
Ha nem férek bele a 200-ba hajlandó vagyok 10-20al fejlebb menni, de tényleg ez lesz a max.
Ha ebbe se férek bele, akkor szerintetek mit áldozzak fel? Főleg programozásra lesz használva a gép, 3D-s programok is lesznek, többminden fog egyszerre futni stb. (videoszerkesztés is).ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!
-
boxos98
csendes tag
[link] megéri??
-
F-ECT$
titán
Anyukám asztali gépe kezd meghalni, emellett mostanában gyakran kell a szüleihez is utaznia, ezért keresnék neki olyan notebookot, ami valamilyen szinten strapabíró és könnyű. A kérdéssor:
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 2013 július - augusztus
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban? 100.000 (áfával)
(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…) Irodai alkalmazások, net, filmnézés, főleg flash-es és facebookos játékok.
(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni? Nem elsődleges, de ha belefér az árba, akkor jó lenne egy olyan vga bele, amivel a mondjuk egy World of Warcraft vagy Diablo 3 minimális grafikai részéletességgel legalább elindul.
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény? Minőség (és megbízhatóság).
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped! Nem feltétel, de a sok utazás miatt talán jobb lenne SSD, hogy ne legyen mozgó alkatrész a gépben.
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt? 15-17 col, nem feltétel a full hd. Olyan kellene, ami az udvaron is olvasható(bb).
(8) Notebook tömege? 2-3 kg, jó lenne a könnyebb kivitel, de ez nem elsődleges.
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle? Nem szükséges, de ha van hozzá egy jó árú Win 7, az előny.
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót? Tárhely: 200 GB, RAM: 4 GB, Optikai: jó lenne.
(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…): Intel párti vagyok processzor terén, webkamera jó lenne rá.
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást? Az esetek 95%-ban nem.
(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk) Egyelőre nincs.
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új? Csak új, ha lehet 2-3 év garival. -
premete
veterán
válasz
Lokids #39142 üzenetére
"Mitől is lesz egy laptop üzleti?
A munkára tervezett gépeknek naponta legalább 6-12 órás üzemet kell elviselniük, sokszor gyakori mozgatással, és az ebből kifolyó apró ütődésekkel, rezgésekkel. A vállalatok ezekből a modellekből akár egész flottákat vásárolnak, és elvárják az alacsony meghibásodási arányt, a megbízható működést és a gyors szervizhátteret, hiszen a gépek által tárolt adatok és a kieső munka értéke legtöbbször sokszorosa, akár nagyságrendekkel nagyobb, mint maguknak a notebookoknak a beszerzési ára. Ezen szempontok miatt az üzleti termékvonalak jellemzően magasabb minőségi színvonalat képviselnek, mint a fogyasztói modellek." -
premete
veterán
válasz
Lokids #39140 üzenetére
Szerintem jó az a T400, van is annyiért: [link]
Lenovo Thinkpad T400 3G Modemmel
64 990 Ft- Processzor: Intel Core 2 Duo P8600 (3M Cache,2x 2.4 GHz, 1066 MHz FSB)
- Memória: 4GB DDR3-1066
- Chipset: Intel GM45
- VGA típus: ATI Radeon HD3470 256 MB
- Hangkártya: Conexant Cx20561 HD Audio
- Kijelző: (1440x900 AntiGlare) WXGA+
- Merevlemez: 160 GB SATA II
- Optikai meghajtó: DVD RW
- Hálózati kártya (LAN): Intel 82567LM Gigabit Ethernet Controller
- Hálózati kártya (WLAN): Intel WiFi Link 5100AGN 802.11n
- 3G Modem Erisson F3507G
- FireWire: van
- Infravörös port: nincs
- Bluetooth: van
- 3xUSB 2.0
- Akkumulátor: 6 cellás 57 Wh jó aksi több mint két órás
- Tömeg: 2,14 kg
- 12hónap garancia
több darab!Bruttó:64.990.-(0%Áfa)
-
Lokids
addikt
Sziasztok.
Ti milyen notebookoöt ajánlanátok 70K körül (használtan; +/- 10K)?
Anyámnak kellene otthonra, irodai munkára, tanulásra, internetezésre.Nekem eddig tapasztalatom, csak Lenovo T400-430-as szériával és a Dell E6410-esével van. Ezek jók, de drágák még használtan, meg nem tudom szükség van-e business előnyeire (lehet használtan előnyös a strapabíróság).
-
premete
veterán
válasz
Laprasi991 #39137 üzenetére
Az Asus, kiváltképp az "X" sorozat nem az a top cucc, ha valaki vinni akarja, arra jobbak az üzletiek.
Én elgondolkodnék a 12.5"-osokon is, azok még jobban cipelhetők, és ilyen garanciális darabokat ki lehet fogni pl:
laptopsystem.hu:HP Elitebook 2560P
129 990 Ft-Processzor: Intel Core i5-2540M 22,6 GHz Max Turbo Frequency 3.3 GHz
-Kijelző: 12.5" HD (1366x768); LED megvilágítás;
-Memória: 4GB DDR3 1333MHz;
-Merevlemez: 250 GB SATA 7200rpm;
-Grafikus kártya: Intel HD Graphics 3000;
-Optikai meghajtóincs
-Egyéb jellemzők: Wifi: 802.11b/g/n; 3 x USB; kártyaolvasó:;VGA; webkamera
-HD; E-SATA; ExpressCARD; Bluetooth; LAN: Gigabit; Dokkolható;
-akkumulátor (cella): 6; üzemidő (óra): 6
-Operációs rendszer: Microsoft Windows 7 Professional 64 bit
-Garancia: 2014.11.17Bruttó:129.990.-(0%Áfa)
-
Pocok256
veterán
válasz
Laprasi991 #39137 üzenetére
Fuji a512 felé nézelődj
-
Laprasi991
aktív tag
Üdv
120.000 körül keresek notit, főként filmezésre, internetezésre, de azért nem árt ha egy Photoshop elindul rajta. Van egy klassz asztali gépem, ezért ez amolyan kiegészítés lenne csak.
Amiket néztem:Asus X402CA-WX011D (Core i3 3217U, Intel HD 4000, 4Gb ram)
DELL Inspiron 3521 151763 (Core i3 2375M, Intel HD 3000, 4Gb ram)Az Asus csak 14" ezért az előnyt élvez nálam.
Esetleg miket érdemes még megnézni, amik hasonló paraméterekkel rendelkeznek, és árban is kb. itt vannak? Amihez ragaszkodom, hogy legalább egy Intel i3 proci legyen benne. (AMD-től se zárkózom el, de Intel az elsődleges)
Nemzetközi billentyűzet kiosztás mennyire egzotikus ebben a kategóriában? Szinte sehol nem találok, és akiknek írtam emailt, nagyobb üzletek, beszerezni se tudják. Annyira nem ragaszkodom mondjuk hozzá, de ha esetleg tudtok olyan helyet, ahol nemzetközi billentyűzettel is meg lehet venni a notikat, akkor azt megköszönöm.
-
PNP
őstag
HP 4340s-nek van alternatívája? i5 3230M, 4 GB, 500 GB, Radeon HD7570 - 190e Ft.
Egyedül a kijelzője aggaszt, 1366x768-at kicsit kevésnek gondolom, és a minősége is gyatra. -
Chaser
legenda
válasz
Laci FULL HD #39127 üzenetére
Minden notebook melegszik játék közben...van az a fizika nevű történet, na azoknak a törvényszerűségeit nehéz felülírni. Ha nem játszol nem melegszik. Második vga-t kikapod, net alatt biztos nem fog melegedni. Játék közben meg igen 1 vga-val is ahogy minden gép. Ha ennyire fontos vegyél egy nagy hűtőtáskát és rakd bele néha, hátha az megnyugvást hoz.
-
Tikakukac
titán
válasz
Minden ilyen erős gép melegedni fog. Tök mindegy mit raknak rá, melegedni fog. Ha ennyire bajos a dolog, akkor vízhűtéses asztali, na az nem melegszik. Ahhoz képest az x200s is kazán pedig hát na.
-
privacy99
senior tag
válasz
Nem fektetsz kicsit túl nagy hangsúlyt a melegedésre? Aláraksz egy hűtőpadot és kész (úgyis kell, ha játszol rajta hosszú órákon át).
Én pl. tuti nem a melegedés alapján választanék gépet, mert lehet hogy jó hideg, aztán szétesik a kezemben.
-
Laci FULL HD
csendes tag
válasz
Tikakukac #39120 üzenetére
Igen értem.Köszönöm a választ.Sejtettem,hogy a gamer laptopban azért is fejletteb a hütése,ventilátorja mert nagyobb teljesitményen is pörög.
Szóval akkor a RAM elhanyagolandó e tekintetben,értem és köszönöm.Mert amit nézegettem 16 GB RAM-os de nekem elég lenne abból 8 GB is.De sajnos csak ebben van SSD : ( Nem akarok már most is elavult HDD.Az is csak hőt termel,játék közben melegszik az is rendesen.
Hát igen,de ebben a gépben meg van SLI,ami nem baj csak jó lenne tudni,hogy az melegszik-e rendesen.Mert akkor inkább kihagynám. -
Sergoo
csendes tag
Sziasztok
szerintetek ez jó vétel lenne? http://www.radium.hu/samsung-serie-3-np350e7c-s0jde.html esetleg, ha valaki tudna valami hasonló tudású HP alternativát?
ezenkivűl a boltrol, ha tudna valaki valami infot megbizhatosság, hozzáállás stb...?
vagy esetleg másik online bolt?segitséget elöre is köszönöm.
-
Laci FULL HD
csendes tag
az előbb is küldttem egy üzenetet,kiváncsi vagyok,h el küldi-e .Ha igen elnézést az OFF-ért
-
Tikakukac
titán
válasz
Laci FULL HD #39118 üzenetére
Több ram-> olyan pici plusz hő, hogy felejtsd el.
SLI notiban azért nem mindennapos még most sem, szóval általában ezek gémer gépek.
Hűvös gémer nem tudom micsoda gép nincs. Illetve definíciótól függ. Nálam az a hűvös, amikor netezés alatt áll a venti és sima kézmeleg a gép alja.
don.racz: G580 és A512 ízlés függvényében.
Na srácok nekem most jön 2 hét Balcsi, így vigyétek a hátatokon a dolgokat, net elé nem akarok kerülni
-
don.racz
csendes tag
Tudnátok segíteni? [link]
-
Laci FULL HD
csendes tag
Szeretnék kérdezni az uraktól egy számomra fontos szakmai kérdést.
Számomra még mindig fontos a gép jó szellőzése,hütése,igy a kérdés is ezzel kapcsolatos lesz.Előre is köszönöm szakavatott válaszotokat vagy csak észrevételeteket.Valamint elnézést,hogy én kevésbé értek ezekhez a dolgokból,gondolom ez kérdéseimből ugy is látszik.Köszönöm!A kérdés igy szólna.Melyik gépet-ket ajánljátok (15,6 colos) (Intel Core i5-ös) aminek jó a hütése?
A több RAM okozhat nagyobb hő leadást a gép belsejében.
Az SLI is gerjeszt többlet hőmennyiséget.Nagyjából tudom (még mindig nem néztem utánna) ,h az SLI az inkább a játékosoknak kell igaz? De ha ugy van azért játékokhoz sem nagyon nélkülözhetetlen igaz??
Mert bár szeretnék játszani,de nem vinném tulzásba.Ugy hogy ha választanom kell jobb grafikus élmény helyett és hüvősebb gép között akkor inkább a hüvösebbet választanám. -
z0li
csendes tag
-
z0li
csendes tag
Sziaztok
sikerult ket gepet talalnom es most nemtudok a ketto kozul valasztani. Mind a ket gep 195k
LENOVO IdeaPad Y580
Intel Core i5 3210M
GTX660M
1000 GB-5400 RPM
1920 x 1080 glare (van 1366x768as is)Lenovo ThinkPad E531
Intel Core i5-3230M
NVIDIA GT 740M
500 GB-7200rpm
1366x768 AntiGlareMennyire melegszik a Y580 ? Milyen az anyagfelhasznalasa ? Megeri a nagyobb felbontasu kepernyo?
ThinkPad tapasztalatok? GTX660- mennyivel jobb ? -
Borote
addikt
válasz
pixxon #39109 üzenetére
ITT találsz egy párat
96 CUDA, 660MHz, 128bit-es bus -
mcll
senior tag
Tegnap megrendeltem a G580-ast (konkrétan ezt: [link]. Elméletileg kedden meglesz.
-
iliili
csendes tag
Vélemény róla,így akciósan ?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Battlefield 6
- Bluetooth hangszórók
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elektromos cigaretta 🔞
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ROG Strix G16 G614JVR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest