- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
WildSeven
tag
válasz Tenken #22986 üzenetére
Nyilván azért írtam ide hogy tanácsot és segítséget kérjek, ettől függetlenül ami eszembe jut akár számotokra hülyeség is, leírom, hogy tiszta legyen a dolog korrekt válasz után. Javasoltátok a precisiont gémer helyett, gondoltam dobok neki egy esélyt és utánanézek hogy mit is kapok a pénzemért. utánanéztem a kártyáknak, és a precision felszereltségéből a k4000m kártya tűnt megfelelőnek elsőre. írtátok hogy 680m pl, de ha veszek egy preszizsönt 375ért hozzá még egy ilyen csodát, akkor már nem jövök ki messze messze a 400as keretből. bocsássátok meg a figyelmetlenségemet és szétszórtságomat egyébként, vizsgaidőszakban vagyok, kevés alvás sok teendő, talán nem mentség, de ez van.
**
kiegészítésként megjegyzem, abszolút nem ismerem a quadro se a firepro kártyákat, notebookcheck-en néztem róluk pár infót, az alapján beszéltem.//off
csak nekem nem jönnek be a privát beszélgetések? "503 - Service Unavailable" errort dob.[ Szerkesztve ]
EVGA 3080 Ti FTW3 Ultra / R5 5600X / Arctic Liquid Freezer II 240 / Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 3600Mhz / Gigabyte B550M AORUS PRO-P / 870 EVO 2TB + 1 TB / MP510 1TB / ADATA SX8200 2TB / Alienware 34" 21:9 / Corsair K70 / Logitech G Pro Wireless / iPhone 12 Pro / Apple Watch Series 6 44mm
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest