Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Shany0811

tag

Sziasztok!

(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? - Sajnos ( vagy nem sajnos ) azonnal, a régi megadta magát
    (2) A gépre szánt összeg forintban? - 300k a plafon
    (3) Felhasználás? - irodai alkalmazások, word, excel, ppt, access, photoshop és nem bánom ha elfut rajta néhány játék is ( nem kell max grafikán)
    (4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? - Online nem játszom, leginkább RPG-k, manager játékok és régebbi nagy kedvencek ( Mass Effect trilógia, COD, Battlefront, FIFA Manager) de arre ott a PS4
    (5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? - Nincs igényem
    (6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? - Utazás közben egyáltalán nem, hordozva minimálisan lesz
    (7) Operációs rendszer? - Win10 gondolom
    (8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? - Jelenlegi elromlott gépemben is SSD+HDD rack megoldás van, kivettem az optikait, arra nincs szükségem. Ez a megoldás jó lenne az újban is. RAM minimum 8 Gb,, de ha több az csak jobb
    (9) Egyéb kívánság, speciális igények? - Minimum 2 USB, de 3 jobb, HDMI, illetve egy külön kívánság lenne a világító billentyűzet
    (10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? - Használt gépem még nem volt, csak újonnan vettem eddig, de nem zárkózom el

+1 - Már majdnem beadtam a derekam egy Lenovo IdeaPad Gaming 3 vásárlására, mikor itt a topic-ban olvastam, hogy könnyen törik és instabil... 300k-ért ne törjön könnyen.

Köszönöm a segítségeteket előre is! :R

Új hozzászólás Aktív témák