- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Projektor topic
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
CoroStar86 #164571 üzenetére
Hu, akkor szerintem bátran mondhatjuk, hogy 20-ra kértél lapot az asztalnál
A 8GB-tal önmagában nincsen baj, csak hát megveszed a 16-ot, bepattintod a 8-as helyére és akkor a 8-assal mit csinálok? Kenjem a hajamra?
Vagy veszel csak 8-at és beteszed a másik 8 mellé?Vagy ha 32-t akarsz és azért veszel 16-os ramot most, akkor beteszed dettó a 8 mellé és 24 lesz? Ha meg 2 16-ost akarsz eladsz egy 8-ast. Nem egy olyan atomfizika ez megint.
A hivatalos speckóktól is tud hullani a hajam, Acer-vonalon konkrétan azt sem sikerült megtudnom, hogy a kiszemelt Aspire 5 mekkora max frekvenciás RAM-ot kezel
Amúgy is lényegtelen, plusz ez az infó nem titkos, amennyit a proci tud OC nélkül. Ez Intelnél ott van
milyen SSD/HDD van benne (márka, típus)
Ez mióta a világ világ sosem volt kiírva sehol, tisztelet a durván adatkeresős PN-re konfig lebontós gyártók sorozataira.
milyen a processzor TDP-je, stb
Ez is Intelnél van, gyártó mi a tökömnek írja ki, kit érdekel, most tényleg
Az elmúlt egy hétben csak írott/YT-s teszteket néztem (főleg Acer/Asus vonalon). Emlékezetem szerint az összes Asusban volt USB2. Másoltam én már 30 gigás filmet USB 2 külső HDD-re, nagybevásárlásra is el lehet menni, mire végez. TB4 korában lépjünk már túl az USB 2-n.
Én értem amit próbálsz írni, csak azt nem értem, hogy hova akarsz kilyukadni. 2012 óta már a procikban ott az USB3.0 vezérlő. Legalább 5 éve szerintem tisztán USB2.0-s gépet nem is kapsz sehonnan senkitől. Lehet, hogy van még ma is ilyen portos gép, de ha ott a type-c és mögötte a sávszél meg a 3.0-s, akkor miért másolgatsz 2.0-n? Valami itt félrement neked.Szerintem nem nagy igények ennyi pénzért.
De, azok. Írtam erről nemrég. Sokan azt hiszik, hogy tényleg 10 évvel ezelőtt van és ha most bemondanak 3 kilót egy laptopra, főleg így COVID mellett, majd itt fényesre lesz rakva a fenék és azonnal több fajta gépből kiszolgálják őket. Elárulok neked egy titkot: nem egy hardverből és nem egy laptopból január közepéig sem fogsz kapni egy darabot sem, és konkrétan olyan játékot játszunk, hogy 1,5 éves laptopokat el lehet adni az újkori árukért, úgy felmentek az árak.
Egy tea mellett átgondolnám ezt a vásárlást
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gitáros topic
- AliExpress tapasztalatok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- PlayStation 5
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 Plus 9320 /i7-1260P/16 GB Ram/512 GB SSD/ IPS
- GP66 Leopard 10UG 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
- Eladó Asus Zenbook Duo i7/10510U/16GB/1TB SSD/Érintőképernyő/Duplakijelző/Intel Iris Xe/MX250
- Csere-Beszámítás!Lenovo Legion 5 Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650Ti / 16GB DDR4 / 500SSD +1TB HDD
- ASUS K55DR laptop eladó! Asztali PC alkatrészekre csere, beszámítás megoldható!
- MSI GV62VR 7RF - 15.6" FHD, Core i7-7700HQ, 16GB, 128+456GB SSD, GTX 1060
- Macbook Air M1 13'' 16GB / 256 GB - kiváló állapotban
- Lenovo Ideapad Flex 5 14ALC05 14" érintő kijelzős notebook Active tollal
- MINT AZ ÚJ! Apple MacBook Pro 13" 2019 Retina Touch Bar Space Gray (MUHN2MG/A)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest