- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz gabor2012 #1694 üzenetére
Valami hasonlót süldő koromban még láttam. Kellően berendezett Linux alapú oprendszerrel még jó is lehet. Persze ha a tényleg minimal költségvetés a cél. De valami bajuk ezeknek már úgyis van.
Mondjuk egy tabletnek lenne inkább a netezős feladat, azért a noti ennél sokkal többre hivatott. Maximum nem látod át a termékréseket.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
gabor2012
csendes tag
bármilyen furán is hangzik de szerintem egy notinak az a feladata hogy lehessen netezni vele épp ezért elég a használt régi laptop is még alszok rá egyet és aztán meg is veszem ha minden igaz
[ Szerkesztve ]
-
gabor2012
csendes tag
mi a véleményetek clevo t200v notiról?
1ghz cpu
512 mb ram
64 mb gpu
30 gb hdd
14.1 col kijelző
1 órás akku[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz Stauffenberg #1691 üzenetére
Na de most akkor vékony gépet szeretnél, vagy erőset? (Ultrathin/Ultrabook vagy notebook, subnotebook)?
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
Várok én ha kell. Most még csak "jó lenne ha már meglenne" státuszban van a dolog, de augusztus végén már erősen sürgős lesz.
Egyébként AMD fronton mi a helyzet? Egy időben olvastam az AMD saját ultrabook variációjáról, mely elvileg olcsóbban jöhet, mint az Inteles. Ezzel mi van?
-
Borote
addikt
válasz wiggen123 #1689 üzenetére
Pl a Notebookcheck. Aztán a helyi PH!-s tesztek sem rosszak, de az NBC-n elég részletes, kijelző esetében a kontraszt, színtér és a betekintési szögek (képekkel) is szépen benne vannak.
TN és TN között is azért van különbség, de nincs kizárva, hogy ha az egy drágább Sony volt, akkor előfordulhat, hogy IPS kijelző volt benne (Ami fényévekkel szebb, mint a TN. Válaszidő lassabb, de az engem annyira nem nyomaszt ) -
wiggen123
senior tag
CPU, GPU teszttel tele van a net. De van valahol megbízható monitor, touchpad, billentyűzet teszt? Engem főleg ezek érdekelnek per pillanat.
Valamelyik nap kolléganő régi Sony laposát kellett megnézzem és baromi jó képe volt, jobb mint a low end céges Asusomnak. Ezek után élőben is le kell csekkoljak közelebbről pár gépet, hogy tisztába legyek a különbségekkel.Sometimes you win, sometimes you learn.
-
Prof
addikt
válasz BlueAthlon #1674 üzenetére
Na ja de Cpu-ban nagyon kell az A10 minimum, hogy meghajta a CF-et, pláne, hogy a 7660G az kb egyszinten van 7670m-el.
Ékes példa, hogy lehet elbaszni egy amúgy remek DG-s gépet. Más kérdés engem ami nem matt noti az nem érdekel komoylan.
Persze egy Asus K55R DG tesztett rendes CF támogatott játékokkal megnéznék szívesen.Bár vmi azt súgja egy Ivy + 650M Asus n46VZ simán lenyomja a rossz CF támogatottság miatt.
De egy Hp dv4 660M-el tuti. -
Bitpalace
senior tag
hello!
Az miért van, hogy y570a-nál az akku led elöl kb 5mp-ként pislog egyet? vagy ez normális? Tápról használom, de akkut azt 50-45% között tartja...
-
bigwolf277
csendes tag
válasz runner 125 #1682 üzenetére
ha rám gondoltál elnézést kérek SZIASZTOK
-
runner 125
nagyúr
-
ktommy91
addikt
válasz bigwolf277 #1678 üzenetére
A két VGA nagyjából ugyanazt tudja, viszont a Z580-nak alacsonyabb a felbontása, tehát ha a játék a fő szempont akkor egyértelműen a Z580 a nyerő.
(#1680) Dhampir: Vannak érdekes arckifejezések , de Oli Kahn nagy kedvencem volt, az olaszokat pedig annyira nem csípem.
(#1679) dvd_R+: Kérdezd bela5-öt:[link]
(#1682) runner 125: Jogos...
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok nem tudom jó helyre írok e.. de kivancsi lennék a véleményetekre
egy ilyen laptop toshiba satellite c660-28v mennyit ér ? mennyiért lehet eladni ?
garis dobozosHa üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
bigwolf277
csendes tag
G770AH vagy z580 pro kontra szempont játék
-
KISDUCK
addikt
válasz Tikakukac #1644 üzenetére
Értem amit mondasz, bennem csak ott a félsz, mert nem olcsó egy laptop és a lehető legjobb döntést akarom meghozni. Én csak erre szerettem volna választ kapni eredetileg:
Üdv!
Nagyjából 1 hét múlva szeretnék laptopot vásárolni. A Lenovo Z575-re gondoltam (A6-3400m, 4gb ram, 750gb hdd, és legalább radeon 6650m), de a kedvenc webshopomból száműzték nagyjából 1 hete ezt a csodás terméket és a segítségeteket szeretném kérni hogy melyik webshopból érdemes még vásárolni ilyet. Az users.hu-n láttam radeon 6770m-el, de találtam róla egy 1-2 éves véleményt, hogy milyen a kiszolgálás és félek tőle. Árban 160k HUF amit rászánnék, de néhány ezrest még hozzáadnék ha kell. Segítségeteket előre is köszönöm.Kaptam is egy linket, de annak a HDD-je nem felelt meg az elvárásaimnak. Nem akarom a HP-t savazni, mert nem volt vele még dolgom. Én csak Lenovo Z575-t szeretnék és arra kértem eredetileg segítséget, hogy honnét tudom beszerezni úgy, hogy nem kell csalódnom a kiszolgálásban.
Köszönöm a figyelmet és a segítséget!
-
BlueAthlon
senior tag
-
ktommy91
addikt
Jogos, mivel a macbookot hozta példának, háttérvilágításra gondoltam. Bár vannak ellentétes infók de úgy tűnik hogy van benne thinklight. Abszolút no offense módban írtam, csak nem találtam az adatlapon semmi utalást...
(#1672) franc0: Jó tudni.
Szerintem egy kicsit összébb vehetnél az arcodból, mert kissé bicskanyitogató a stílusod. Ki vagy te hogy anélkül hogy bármit is tudnál rólam, egy témában való alultájékozottságom miatt megkérdőjelezd hogy értek-e a notebookokhoz és segíthetek-e a fórumtársaknak notit választani?[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
Prof
addikt
válasz BlueAthlon #1658 üzenetére
Én meg azt mondanám jöhetnének az Ivy+ 640(650)M és Trinity-s notik
-
Borote
addikt
válasz Tikakukac #1663 üzenetére
Ráadásul ennyiért IPS kijelzős x230-at is kapna.
Persze ha mániája az i5, mert fontosabb a +10-20% processzorteljesítmény, akkor jó nagy marha módon nem lesz IPS kijelzős gépe, hanem valamilyen szutyok TN. De hát, ő baja (De ha mondjuk várna egy IB i3-as x230i-re, az már teljesítményben is ott lenne, mint egy SB i5[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz christofer #1662 üzenetére
Matt kijelző miatt én Fujira mennék rá. De ha mindent felszintezünk a Lenovora, akkor az is rendben lenne.
Stauffenberg: X sorozatos TP-ben gondolkodnék. Itt mondjuk elfogult vagyok, ezt kezeld a helyén
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
ktommy91
addikt
válasz BlueAthlon #1658 üzenetére
Ha azok PB köntösben jönnek, akkor köszönjük de inkább nem kérünk belőle.
Nincs kerítés.
-
Petyus87
aktív tag
válasz runner 125 #1657 üzenetére
Ez fontos infó volt köszi, nézelődök még akkor.
-
ktommy91
addikt
válasz fogtunder #1645 üzenetére
Nem lesz nagyobb teljesítményű, de azt stabilan hozza.
Az egységsugarú user nem fog szórakozni a driverekkel meg patchekkel hogy legyen a DG-nak értelme. Jó dolog az az alufeszelős-tuningolós dolog, de egységsugarú user ezzel sem fog foglalkozni, ráadásul a jó teljesítményt és üzemidőt egy core i proci vagy APU alapból hozza.
Nincs kerítés.
-
BlueAthlon
senior tag
Lassacskán, de jöhetnének már a 180-200K körüli Sandy i5 + GT640M DDR3-as notik is.
Acer V3-G már alakul, az udvartartásnak is zöld utat adhatnának... ( Packard Bell ).
Az Easynote TV44 biosát most szedtem szét, ott van benne a GT640M vbios is többek között... Látszik, hogy a csereszabatosság, racionalizálás a jelszó, az Acer V3 és a Packard TS44 teljesen ugyanazokra az alapokra épül. ( Alaplap ugyanaz van bennük... ).
Annak a statisztikának hiszek, amelyet én hamisítottam -Winston Churchill
-
runner 125
nagyúr
válasz Petyus87 #1654 üzenetére
Toshiba korrekt lehet, de szerintem minimum B960-nal érdemes megvenni egy gépet.
2 PB felejtős.
A B570-re ugyanaz igaz, mint a Toshiba-ra, plusz; a G570 jobban egyben van, minőségibb gép, mint a B570.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Kbali
nagyúr
válasz Stauffenberg #1651 üzenetére
Lenovo Thinkpad X220?
Toshiba R830? - ebben lehet, nincs bill. világítás
Vagy Thinkpad T420?[ Szerkesztve ]
-
Petyus87
aktív tag
http://www.laptopszalon.hu/webshop/notebook/Toshiba_Satellite_C855-12T_Intel_Celeron_Dual-Core_B815_4GB_500GB_Intel_DOS_Gyongyhaz_feher_C855-12T_4317.htm
http://www.notebook.hu/notebook/akcio/packard-bell-easynote-f4213-hr-232hg.html
http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/packard-bell/easynote-f4244-hr-252hg-p93761311/
http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/lenovo/ideapad-b570e-59-325615-p73122496/
Lenne még bőven árukeresőben, de nem emelném ki az összeset.
Volna HP is, de ritka rondák azok a gépek (a 6...-as széria). Nekem nagyon nem tetszenek. -
runner 125
nagyúr
válasz Petyus87 #1647 üzenetére
Az a gáz, h 100k-ért nagyon az alsó kategóriát kapod meg, vagy amelyik nyerőbb választás lenne (A531, G570, Series 3 pl. ) úgy 10-15k-val drágábbak.
Érdemes lenne megtoldani addig a keretet."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Tikakukac
titán
válasz Stauffenberg #1651 üzenetére
A világítás az megöl nagyjából mindent. Vostro akad ennyiért. Kérdés inkább, hogy dedikált kari kell-e?
-
Stauffenberg
nagyúr
Azért a DELL vagy a Lenovo nem éppen "márkátlan" a notebook piacon... sőt!
Más téma: A napokban már kérdeztelek titeket noti vásárlás ügyében és köszönöm is a válaszokat, de valahogy nem lett eltalálva az amit feltételnek szabtam.
Szóval nekem ilyen vas kéne (főleg munkára):
- 13" vagy kisebb kijelző
- Könnyű hordozhatóság (kis méret, kis súly, lehetőleg vékony kivitel)
- Core i5 vagy erősebb proci
- 4 GB RAM
- Billentyűzet világítás (aki használt már MacBookot az tudja mennyire jól jön, pedig elsőre nem tűnik fontosnak)Szóval az igényeimnek legjobban egy MacBook Pro felelne meg, de az nekem drága. Szóval igazából egy "másolat" kéne kicsit olcsóbban. Az utlrabookok szimpatikusak, de azok inkább a MacBook Air képességeit utánozzák, ami kicsit gyengus.
Szóval nekem Photoshop és videó-vágó szoftver fusson el rendesen ha nem otthon vagy az irodában kell dolgoznom. Árban szeretnék 300 ezer alatt maradni és csak új érdekel.
Esetleg tudni már valamit arról, hogy mikor jönnek az első AMD "ultrabookok"? Elvileg olcsóbbak lesznek, mint az Inteles verzió.
-
Tikakukac
titán
Ebből a keretből újonnan a legalapabb gép fog kijönni, sőt, még igazándiból az sem nagyon.
Használt gép nem jó?Linkeljed bátran, az A531 lenne a legjobb ilyen átlagos nyúzós gépre, de akad még Lenovo meg Toshiba is 100k környékén, illetve alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Petyus87
aktív tag
Üdvözlök Mindenkit!
Laptop vásárlása előtt állunk. Édesanyámat szeretnénk meglepni vele, keretünk max 100.000 Ft. Mivel szinte csak szövegszerkesztésre, esetleg netezésre használná, így valószínűleg elég lenne a piacon megtalálható legolcsóbb, "legbutább" gép, viszont én gondolnék a jövőre is és szeretném ebből az árkategóriából kihozni a maximumot.
Nem szenvedek csőlátásban, személyes tapasztalatom az, hogy ami nem a legmárkásabb műszaki cikk, az is lehet jó. Gondolom ez a notiknál is különösen igaz, mivel a belső számít, nem az ami a tetejére van írva. Szóval ha azt mondjátok, normális Magyar szervizháttérrel rendelkezik mondjuk a DELL vagy a Leonovo, akkor ezen típusok is érdekelnének. Annyit tudok, hogy Acert nem ajánlatos már venni.
Válaszokat/tanácsokat előre is köszi! -
fogtunder
nagyúr
válasz ktommy91 #1638 üzenetére
mondjuk az a G680 sem fog többet futni, mint a Z575, vagy DV6, akár DG nélkül, de az ára ettől még nagyon jó, nem kellene elvetni.
én személy szerint amúgy elég sok értelmét látom a llano platformnak, a dual graphics meg vagy ad valamit pluszba, vagy nem. a procinak teljesítményével és fogyasztásával elég szépen lehet játszani, és a HD3000-nél nem kicsit jobb az integrált grafikus magja.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Tikakukac
titán
válasz KISDUCK #1643 üzenetére
Itt elég sokan foglalkozunk notikkal. Adás-vétel, szerviz, beszerzés, bolt amit akarsz. Ilyen alapon egy deka notit meg ne vegyél. Soha, semmit. Mindegyikben lesz egy vacakabb beszállító, egy elbaltázott tervezés bármi. Szóval a klasszikus a Fuji sz@r a Hp állat, a Dell állat, az Asus vacak és társaik nem mérvadóak. 600k-s workstation is ment szervizbe 3 nap után, volt rá példa, pedig az reggelire ette a piacon lévő összes gépet.
A bogarakat szedd ki, mert így terjednek a badarságok. Nekem kb. minden notibeszerzésnél 2-3 napba telik, mire sikerül meggyőzni a megrendelőt, hogy nincs igaza és a szokásos urban legend van csak a buksijában.Win7 nyelvátállítás talán 4 kattintás, esetleg 5 maximum.
-
KISDUCK
addikt
válasz Tikakukac #1637 üzenetére
Hallottam ezt azt, de már csak az maradt meg bennem, hogy a töltőt a legolcsóbb leggyengébb minőségű alkatrészekből rakják össze, pár hónap után meghalt az alaplap és így belém égett, hogy HP-t nem akarok. Az alaplap gondolom egyedi hiba volt, de akkor is bogarat ültetett a fülembe.
ktommy91:
A német kivitelnél nem tetszik a billentyűzet plusz ha jól láttam jár hozzá win7, de német nyelven. Gondolom megoldható, hogy magyarosítom, de nem akarok vele vesződni, a garancia részéről nem tudom, hogy működik. A magyar HP képviselet gondoskodik róla? Továbbá nem akarok vesződni a rendeléssel hiányos nyelvtudásom miatt és még ott van az is, hogy most ha kérdésem van, akkor a német vagy a magyar HP képviseletet kell hívnom? Apró dolgok, de akkor is...(Gondolom a HP magyar képviselete elintézi.) És igen, engem az adott platform érdekel és elsősorban a Lenovotól.
Stinson Out!
-
runner 125
nagyúr
válasz christofer #1641 üzenetére
laptopszalon.hu pl.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
christofer
csendes tag
válasz runner 125 #1640 üzenetére
Köszi!
És hol érdemes ezeket keresni? -
runner 125
nagyúr
válasz christofer #1639 üzenetére
Fujitsu A531, Lenovo G570
-
christofer
csendes tag
Hello
Szeretném a segítségeteket kérni laptop vásárlásban.
Egy i3 CPU,4GB RAM,500 GB HDD, HD3000 VGA, op. rendszer nem kell.
Erre olyan 130-140 ezrem van.Ilyen paraméterek mellet milyen márkát ajánlotok, és hol érdemes megvenni?
Válaszokat előre is köszi! -
ktommy91
addikt
válasz KISDUCK #1636 üzenetére
A HP-ról max a hozzá nem értő emberek terjesztenek negatív kritikát, a német kivitel pedig annyiban különbözik a magyartól hogy más van a gombokra írva. Ha neked nem a teljesítmény hanem a téged érdeklő platform és a legtöbbször csak nyűg DG a fontos akkor sok sikert a vásárláshoz.
Nincs kerítés.
-
KISDUCK
addikt
válasz ktommy91 #1630 üzenetére
Köszönöm! HP-t nem szeretnék vásárolni a mostanában terjengő negatív vélemények miatt, főleg nem német kivitelben. Ha ha a laptopszalonos változatban 750gb-s hdd lenne, akkor szerintem onnét rendelném, de nekem akkora tárhely sovány sajnos. A G580 nem fog meg, mert valamiért AMD-s platform érdekel nagyon. A dual graphics nagyon megragadta a fantáziám és a 4 magos A6-3400m.
-
ktommy91
addikt
válasz PainKiller13 #1633 üzenetére
Alfa156 gépei közül válogatnék. Pl.:HP Compaq 6730b, Lenovo T61
(#1634) johnahex: Ha kell a CPU erő akkor mindenképp az i3-as változatot venném. A B950 azért nem egy erőmű.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
johnahex
tag
Sziasztok!
Samsung NP300E5Z-S08HU illetve NP300E5Z-S07HU között vacillálok!
a különbség csak a proci b950 vs. i3 2350m és egy Deák Feri
megéri a 20-as többletet??
legtöbbet video szerkesztésre, konvertálásra használnám
azt látom, hogy kb 700 ponttal többet tud a i3 de az a valóságban mit jelentene??
pl. avibol dvd időben??
Szerintetek?
Köszi -
PainKiller13
őstag
Sziasztok. Max 60ért szeretnék csaj isminek használt laptopot, netezésre főleg és azért ne fél évig bírja. Tudtok valamit ajánlani?
-
ktommy91
addikt
válasz KISDUCK #1628 üzenetére
A HD6770-es változat tuti hogy elírás. Itt még lehet kapni, de 165k-ért kicsit sok:[link] Ha belefér a -magyarral teljesen megegyező kiosztású- német billentyűzet akkor ez elég jó vétel 505 eur-ért:HP Pavilion dv6-6b14sg
Itthon még ez éri meg mostanában:Lenovo IdeaPad G580GH[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
KISDUCK
addikt
Üdv!
Nagyjából 1 hét múlva szeretnék laptopot vásárolni. A Lenovo Z575-re gondoltam (A6-3400m, 4gb ram, 750gb hdd, és legalább radeon 6650m), de a kedvenc webshopomból száműzték nagyjából 1 hete ezt a csodás terméket és a segítségeteket szeretném kérni hogy melyik webshopból érdemes még vásárolni ilyet. Az users.hu-n láttam radeon 6770m-el, de találtam róla egy 1-2 éves véleményt, hogy milyen a kiszolgálás és félek tőle. Árban 160k HUF amit rászánnék, de néhány ezrest még hozzáadnék ha kell. Segítségeteket előre is köszönöm.
-
ktommy91
addikt
válasz megint én #1626 üzenetére
Akkor a probook kilőve... Ez ugyanazt tudja mint az acer, csak több garanciával és jobb anyagminőséggel: Lenovo Ideapad G770AH A maradék pénzből mehet bele egy SSD és elég penge gép lesz.
Nincs kerítés.
-
megint én
őstag
Sziasztok!
Ilyen mindenes laptop, főképp melóra, de néha játékra, olyan kb 200ér mit ajánlotok?
Ha lehet olyan 17'es 1600x900as monitorral.
Eddig ezt találtam:
http://pcx.hu/termek/acer-aspire-7750g-52454g75mnkk-nx-rw5eu-001-notebook-103800
Vélemény? Esetleg más alternatíva?Szerk: Link javítva!
[ Szerkesztve ]
-
Csabee86
senior tag
Sziasztok.
Szeretném a segítségeteket kérni. Laptopot szeretnék venni.
Főleg 3D-s tervezőprogramok használatára (AutoCad, EdgeCam, Catia), de ugyanakkor szeretném ha futtatna pár játékot (Max Payne széria, Battlefield 3, Mass Effect 3, Alan Wake, Assassin's Creed III, Ghost Recon Future Soldier, Spec Ops The Line, Crysis 2). Nem baj ha nem max részletességgel futtatja a játékokat, nekem csak az a lényeg, hogy tudjak élvezhetően játszani a laptopon ezekkel a játékokkal.
Keresgéltem a neten és találtam is egy laptopot amiről szeretném a véleményeteket kikérni.
Toshiba Satellite L850-13U Notebook
Processzor: Intel Core i5-2450M 2,5
Processzor adatai: 3M Cache, up to 3.10 GHz
Memória: 6 GB DDR3
Merevlemez: 500 GB
Grafikus vezérlő: ATI Mobility Radeon HD7670M 2GB
Kijelző: 15,6"3 év garival
Szerintetek ez a laptop elegendő lenne nekem?
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
mokus1
addikt
egy off kérdés Cmos checksum 502 pontosan mit jelent? Hogy nem támogatja a procit vagy csak elfelejtek folyton valamit?
-
Pocok256
veterán
válasz Benetto #1614 üzenetére
35w -os a max TDP je szóval nem eszik többet mint az én A8 as procim csak teljesítménybe van lemaradva. Szóval annyit eszik majdnem mint egy i3 i5, de azért ennek nincs olyan fejlett energiagazdálkodása mint az utóbbiaknak. (na meg teljesítménybe is lemarad)
[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Benetto
csendes tag
AMD Phenom II N950 Quad-Core CPU (4x2,1GHz, 2MB cache
Én úgy tudom,hogy ez a kis drágaság fogyaszt rendesen.
Jó az információ forrásom,vagy marhaság,és nem eszik többet mint egy i3,vagy i5 ?Mi a különbség a hihi és a hűha között? -> Kb. 15cm... :))
-
Benetto
csendes tag
Köszi válaszokat!
Mérlegelem és emésztgetem a hallottakat / látottakat.Mi a különbség a hihi és a hűha között? -> Kb. 15cm... :))
-
Benetto
csendes tag
Igen én is ezt tervezem,hogy gyűjtök még hozzá és inkább egy Z580, de 130ról indultam és valahol már meg kellene húznom a határt..
De végül is ráér,mert csak augusztus közepe felé fog kelleni igazán. Csak gondoltam ha találok valami tetszetőset,akkor megveszem most.Mi a különbség a hihi és a hűha között? -> Kb. 15cm... :))
-
ktommy91
addikt
válasz Benetto #1599 üzenetére
Ez belefér 150-be:
HP Pavilion dv6-6b14sg A billentyűzet matricázható, de mivel a kiosztása tökéletesen megegyezik a magyaréval használható anélkül is.[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest