- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator666
aktív tag
válasz
Magnum_ #159232 üzenetére
Nice, nagyon köszi. Érdekes, hogy a tabletet elengednétek.
Visszakérdés: mit értesz az alatt, hogy "billentyűzet milyensége"? Itt a konkét elosztásra gondolsz (milyen nagy a space és enter, hol van a ctrl, stb)? Vagy van valamilyen mechanikára vonatkozó információ is?
-
-
Tikakukac
titán
válasz
Magnum_ #151363 üzenetére
A félnyomi billzetet látom, az elég szegényes akksi időt és a 225.6 cd/m² fényerőt.
Nálam ilyen gép nem volt, szinte biztosan nem is lesz. De ezeket megugorta egy 3 gennel ezelőtti ultrabook szerűség is
-ZeeZee-: Ennyiből T520-at néznék. Dupla vidkari felesleges, elég az integrált is. Vagy 8570p akár.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Magnum_ #119378 üzenetére
Náluk sajnos csak bizonyos modellekre érvényes a 0% THM.
Amúgy szánalmas és sajnálatos, hogy mennyire kevés netes boltban van lehetőség részletes keresésre és azok többsége is elég fapados. Olyan keresőt még nem is találtam, ahol meg lehetne adni, hogy a kijelző panel IPS. Egy notinál ez az egyik legfontosabb tulajdonság.
Amúgy ilyen notit keresnék:
- 15 inch vagy nagyobb
- legalább FHD felbontás
- IPS panel
- árhatár kb. 160.000Ft
- i3,i5,i7 (broadwell-nél nem régebbi)...vagy valami hasonlóan frissebb AMD
- 0% THM (eddig az edigital.hu, notebook.hu, laptopszalon.hu kerül elő) -
attila199207
tag
válasz
Magnum_ #118960 üzenetére
Akkor esetleg ezek? A cpu-ról még tudok keresni tesztet, de vajon az üzemidő mennyi lehet?
ssd nélkül
ez ssd-vel -
EXIEZ
aktív tag
válasz
Magnum_ #118690 üzenetére
Ilyet akarnék, legalábbis 13 felé nem akarnék menni, 13" ban eddig olyan 250k-300k-s gépeket találtam, ezért kérdem h ez alatt van-e jó 13"-as gép?
dell xps13 9343, lenovo ThinkPad T460S, illetve macbook air 13 ami 300k alatt van
csak nehéz a döntésjatekra egyaltalan nem kell, de ha megis kell, az elfut egy 10 éves régi c2d-s laptopon lazán, szóval ezeknek sem árt meg.
-
Chaser
legenda
válasz
Magnum_ #117621 üzenetére
nem tudom, de ennyiért vicc ha jó az akku is, ha nem jó még akkor is korrekt...láttam én már ennél cifrább eb fedlapokat is
bal sarkánál sztem szimplán lekopott a festék, alu fedlap de valszeg vmilyen módon festett, rémlik többen panaszkodtak rá h kopik, akit zavar 3m fólia rá pár ezresért és megoldva
100x inkább ez, mint bármelyik újan kapható gép, kivéve ha nem kell durva cpu és vga kraft, akkor 8560p felennyiért kb -
Chaser
legenda
válasz
Magnum_ #117382 üzenetére
pl itt aprón nem bolttól
deja vu én cimborám biztos nem, ő 30-at adott volna érte max, kp-ra
pesttel ellentétben kméten meg kell fizetni a számtechbótoseladószervizest'
szerk: Khelben tréfás számla egyáltalán nem biztos és magánszemélynek nem oszt nem szoroz, cégnek sem ha nem továbbértékesíteni akar
6 hó gar járna, de épp most böngésztem aprót, sok üzlet lesz@rja, 3 hó oszt' csók, de olyat is láttam 1 hó...sőt, ismerek egy országos mobilos boltot ott kezdetektől 1 hóval árulják a gépeket és még senki nem rúgta szét a golyóikat -
Dhampir
félisten
válasz
Magnum_ #116973 üzenetére
12,5" kijelzőhöz ilyen tartozékot vennék.
-
eckmester
tag
válasz
Magnum_ #116306 üzenetére
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Jövő hét
(2) A gépre szánt összeg forintban?
90000
(3) Felhasználás?
Film, játék
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Cod Modern Warfare, Cod World at War
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
12-14" Hd matt
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Néha viszem magammal
(7) Operációs rendszer?
Teszek rá Win 10-et
(8) Tárhely mérete és típusa
250-320 HDD, optikai nem kell
(9) Egyéb kívánság, speciális igények?
nincs
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is?
Használt üzleti, áfás számlával.
pl innen [link]
vagy innen[link] -
Khelben
nagyúr
válasz
Magnum_ #115701 üzenetére
Nem ismerem személyesen a boltot, csak rendeltem tőlük párszor, de nem hiszem, hogy 1-2 embernél több dolgozna ott. Úgyhogy erre külön erőforrás nehezen jönne össze. Saját fotó azért van párszor illetve ha írsz nekik, akkor mindig küldenek fotókat a konkrét gépről.
(#115704) 66zio : ha nem tetszik, ugyanúgy visszaviheted, mint bármilyen másik netes rendelésnél.
-
Tikakukac
titán
válasz
Magnum_ #115701 üzenetére
A gond ezzel, hogy erre kb. felvehetsz egy embert. Minden gépnek minden külső-belső baját leírni és listázni majd feltölteni, grátisz körbe is fényképezni...hidd el, majdnem teljes állásban lehet ezt csinálni egy csak új gépekkel foglalkozó helyen is. Pedig ott minden gép patent és eltérő konfigoknál is copy-paste.
Ez kb. lehetetlen. Vagyis nem, csak a +4-5k/gép ami rámenne így a bér leosztásában és felszerelésben nem tudom kinek tetszene. A vásárlóknak tuti nem. -
SZIGMA
aktív tag
válasz
Magnum_ #115660 üzenetére
Jó ötlet, meg mehetne egy ajánlott, nem ajánlott rovat is mellé, ami később kereshető lenne, hiszen a mostani újak egyszer használtan is eladóak lesznek.
Pl.: - hónapokig a Fujitsu A514 volt a kötelező minimum, olcsóbbért kár volt pénzt adni
vagy - Lenovo nem ajánlott a garanciális ügyintézés miatt
stb...Persze azokat úgysem tudjuk kiszűrni, akik az összefoglaló elolvasása nélkül beböfögik,hogy "120-é' mi a legállatabb gémer nótbúk újba'?", de talán néhányan iránymutatást kapnának.
-
RoSSo3
senior tag
válasz
Magnum_ #115643 üzenetére
Az sem rossz, bár ez annyira nekem nem szempont, ahogy írtam, inkább azokra a dolgokra kellene. Milyen vetélytársa lehetne ebben a kategóriában?
De ha nincs, az sem baj, csak érdekelne a véleményetek - megbízható, nem gagyi készülék? Billentyűzete mennyire horpadós? (Elég sokat gépelek.)
Megéri i7-el venni, számít valamit sebességben i5-höz képest, ezekkel az adatokkal?
Összességében, jó vétel ennyiért? Ilyesmi kérdések vannak bennem.
-
luciferc
őstag
válasz
Magnum_ #115361 üzenetére
Kösz. Igazság szerint a Dell-ekkel nem vagyok újabban kibékülve, több 400E Ft körüli példány is volt a környékemen, aminek a kávájában lévő gumicsík kijött 1-1,5 év után, de persze azok lehet nem ez a sorozat.
És várom azért a további lehetőségeket (meg közben keresgetek), szeretem, ha nem 1-ből kell választani.
-
Tikakukac
titán
válasz
Magnum_ #114933 üzenetére
Sajtókészülékként is teszteltem, ahol volt vagy 1,5 hónapos, később is volt nálam meg vettem is, volt olyan, hogy a gépben a kijelzőt kivéve semmi sem maradt eredeti minden új lett. Ez ilyen. De mondottam volt sokszor, nálam az asztalim a mérvadó, aminek új árakkal számolva a hűtése annyi, mint egy alapkonfigos E7440 volt.
-
Tikakukac
titán
válasz
Magnum_ #114926 üzenetére
Az a baj, hogy 12"-ban azok a panelek amiket ilyenekbe lehet rakni egyszerűen agyrémek. Lassan 2 éve hozogatom, túl vagyok már nem kevés darabom, volt itt rendesen gyártótól kihozott, sufnis meg amit akarsz, egyszerűen akkora a hibatűrés a lefogatásban és a helyben ahova bemegy, hogy mindig backlightos lesz. Vagy ha nem akkor pont az ghostol, mint a barom.
Rengeteg gépből ki tudnék indulni, legtöbbször hangban buknak el.
Mikulásbá: 2/2 arányom volt teljes átgarival, másoknak is beeseget sajnos, így az is lelépett a színről. Pedig nem vész gépsas, akksira kéne gyúrni még meg szabályozható ventire és kész is, továbbra is kis korrekt gép.
richies: IPS, volt nálam is. Egyébként elég a hivatalos oldalig elmenni ha nem hiszed el nekünk:
A full HD felbontású (1920×1080), tükröződésgátló bevonattal ellátott, nagy látószögű IPS panellel -
-
hallador
addikt
válasz
Magnum_ #114682 üzenetére
Igen erre gondoltam én is, nekünk le is tört, meg a zár is megpurcant több db-on is. Mind a kettő előfordult.
(#114681) Khelben
Na várjunk csak, nem azt mondtam, hogy nem megy, hanem azt, hogy fűti rendesen a processzort, pláne ha valamilyen főleg nem flash, hanem vp8/9 alapú vagy h264 alapú real time nagy felbontású valamit futtatsz, akkor már nem annyira fényes a helyzet, na most a flash lassan számolódik fel, ezek jönnek.
Nem azt mondtam, hogy nem megy, hanem azt, hogy nehézkesen. A Mese dolog, meg egy dolog, az ment a pII-n is. Persze nem fullHD-ban.
Azért persze ha ma Te nyugodtan ajánlasz egy Core2Duo-t alap multimédiára hajrá, nálunk is van 5310m p9300-al, szenved, de működik, ssd-vel, de nekem más nagyon lassú lenne....
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
Magnum_ #114386 üzenetére
MM-ben vettem decemberben gyak. ennyiért a MBA 11-emet, ez lehet szürke import, a garit ez nem érinti, csak a szavatosságot, 20-30e ft különbség volt akkoriban a 11 és a 13-as között, azóta eltelt fél év és ma az alap 13-as 8GB RAM-mal van szerelve, tehát ez minimum készletsöprésből származik.
Így már szerintem nem irreális az ára.
-
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Magnum_ #114134 üzenetére
Nekem inkább a zsanérnál nem tetszik annyira meg a fedlap. Én mindig is szerettem a nem lekerekített formát. Ezért is hajtok i5s-t telefonba mert az sem lekerekített int a telefonok 90%-a.
De amúgy ha nagyon bejön az élet odakint amit remélek akkor gy is egy MBP lesz helyette.
Mert az az ami mindig is igazán tetszett.
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Magnum_ #114108 üzenetére
Remélem ezt csupán poénnak szánták. Sajnos még annak is gyenge, de még így is ez lehet az egyetlen értelme...
(#114109) Plokijuma 105.000-ért semmi újat nem tudunk ajánlani. A legolcsóbb újonnan is ajánlott gép a Fujitsu A514 120.000 jó magyar forintért. Ez alatt csak is használt üzleti gépek ajánlottak.
-
hallador
addikt
válasz
Magnum_ #114026 üzenetére
Ilyet még meg sem próbáltam, de ha nagyon érdekel, a HP-nak van a legjobb Spare Parts doksija ma is, ez megmaradt a Compaq világból ha van időd nézd végig:
HP EliteBook 8460p Notebook PC - Spare Parts
HP EliteBook 8470p notebook - Cserealkatrészek
Ezeknek van úgynevezett Maintenance and Service Guide pdf-jük is na ott a légyszar is le van vezetve az utolsó bütykön is
Azt nézd meg.
-
hallador
addikt
válasz
Magnum_ #113975 üzenetére
Nekem is 820 G1 van ez nagyon masszív és nagyon szeretem is, szerintem a legjobb Ultrabook kategóriában minden túlzás nélkül, de a kijelzője sajnos nem a legjobb, nekem munkára kiváló, de amúgy az átlag embert lehet zavarná, abban a Dell jobb.
Személy szerint ha a kijelzőt nem nézem a HP-t venném, ha nézném a kijelzőt, akkor a Dell-t. -
hallador
addikt
válasz
Magnum_ #113941 üzenetére
Sztem ssdvel sokkal halkabb a gép. Nem hit kérdése ez, is milyen programok futnak rajta ahogyan írtad is. De azért azt kar lenne elvitatni hogy egy 6230 kategóriás gép ott nagyon meleg ahol egy 14 collos gép még langyos. A hp tud zajos lenni de nem az alaphelyzetben. Ahhoz hajtani is kell....
-
hallador
addikt
válasz
Magnum_ #113936 üzenetére
Azért ezt nem hiszem el. Azt a 8470p-t nagyon meg kell tekergetni, hogy hangosabb legyen a egy 12,5"-os 35 wattos Ivy-s gépnél. Vagy a 8470p annyit ment hogy már hallatszik rajta a kor. Nálunk is van 8470p, de azért egy bármilyen 12,5"-os gép egyrészt már forró, amikor a 8470p még langyos, másrészt pedig amikor a 8470p hangos lesz, akkor egy 6230 már leolvadt szóval azért általános felhasználásnál, nem lehet hangosabb, ha igen, akkor ott valami más probléma lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Stellar Blade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Filmgyűjtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest