Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Petroimro

csendes tag

Sziasztok,

Öcsém felvételt nyert az egyetemre, aminek okán a régi lassú asztali gépet le kell cserélni egy notebookra és megkért, hogy segítsek kiválasztani a megfelelőt. Sanos én sem vagyok képben, nem értek hozzá és szeretném, ha a nyárimunkával összeszedett pénzét minél jobb eszközre költené, így Ti véleményeteket, segítségeteket kérném.
    (Visszaolvasva a fórumot hasonló specifikációkkal nem láttam kérdést)

A kitöltött checklista:
    (1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
    2-3 héten belül
    (2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
    Br. 280e Ft
    (3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
    Egyetem gépészmérnöki képzésen, tehád CAD programok, emellett video vágás/szerkesztés
    (4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
    Nem szeretne játszani vele
    (5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
    15.6", FullHD, IPS jó lenne
    (6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
    Utazás közben ritkán használná, de szeretné hordozni.
    (7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
    Windows 10, de az nem kell tartalmaznia, van jogtiszta license
    (8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
    250GB SSD jó lenne, esetleg ha belefér, akkor egy HDD is lehetne benne
    (9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
    Nincs
    (10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
    Újat szeretne

Előre is nagyon köszönöm a segítséget, tanácsokat!

Új hozzászólás Aktív témák