Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Darth_Revan

    veterán

    válasz bigrock #151052 üzenetére

    Ebben az árkategóriában jelenleg ez az egyik legjobb: [link]

    Sajnos azonban 2 negatívum van:
    1) Mint a legtöbb laptoppal, sajnos ezzel is van utómunka vásárlás után

    2) 15.6 helyett 17.4-es panel van benne

    Dobozból kivéve ugyanaz a helyzet vele, mint a fentebb említett Helios 300-assal, még a hűtése is szinte ugyanaz.
    Viszont van itt PH!-n egy szakember aki garivesztés nélkül tud neked javítani a hőmérsékletén, illetve rá tudja tölteni neked a moddolt BIOS-omat, hogy elérhetőek legyenek olyan beállítások, amikkel elérhető, hogy maximum teljesítményen tudjon üzemelni.

    Ez alatt azt kell érteni, hogy a mai modern laptopok amik 6 magos 8750H CPU-t használnak, a 95%-uk esetében vissza van véve a teljesítmény azért, hogy pár száz Forintot spóroljanak a rákent hővezető pasztával és olcsóbb, gyenge minőségű pasztával is múködőképes legyen, csak sajnos normál körülmények között nem oldható meg ennek korrigálása otthon. Viszont ennél a gépnél ha érdekel, akkor tudok részleteket adni, hogy miként oldható meg.
    A visszább vett teljesítményen azt kell érteni, hogy max terhelés alatt ennek a CPU-nak 3.9 Ghz-en kell fixen üzemelnie (folyamatos terhelésnél), azonban majdnem minden gyártó ezt visszaveszi és 3.0-3.6 Ghz között ugrál.

    Amiért ez a gép JÓ választás lenne neked:
    1) erős 6 magos 8750H CPU hyperthreading-el, aminek örülnének az általak használt szoftverek. Azért nem mindegy, hogy 40 perc alatt vagy 1 óra alatt végez a rendereléssel :)

    2) Sajnos nagyobb gép, mint amit szeretnél DE ezt muszáj bevállalni, mivel az általad jelölt kategóriában ez az egyetlen olyan gép amiben 90% sRGB színmegjelenítést tudó IPS panel van.
    Gondolom jobb lenne a munkavégzés, ha a Photoshop-ban a színek közel valósághűek lennének és nem pedig fakók :U

    Szóval ha nagy teljesítmény és szép kijelző kell, akkor ez a gép való neked.

    Van vele munka, de a gyártó hülyesége ennél korrigálhatóak.

    És nem, 600.000 Ft alatt nincs komolyabb tudású laptop ami mondhatni közel tökéletes lenne és nem kell hozzányúlni kicsomagolás után :( (csak a legtöbbnél nem korrigálható minden)

    Perijon Lásd amit fentebb írtam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák