-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz PierNight #13798 üzenetére
Az edge csak kívülről hasonlít a TP-re. Nem lehet masszívabb a műanyag gépeknél, mert ez is műanyag rollcage nélkül. 3 közül talán a samu, de sztem is jobban jársz egy használt üzletivel.
És ha már samu, akkor B960 + lekapcsolható GT610 400ft-tal drágábban ugyanott. Nem tudom, keresőbe luxus beírni iponon hogy NP300?_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
premete
veterán
válasz PierNight #13798 üzenetére
A régi, IBM-es Thinkpad (és a lenovo-s, mai Thinkpad T, vagy X) azért nem említhető egy napon az "edge" változattal, de ez igaz az ebben az árkategóriában kapható HP, vagy Dell Inspironokra is.
Ennyiért viszont kaphatsz nagyon szép, garanciális HP Elitebook/ Thinkpad T, Dell Latitude 6500-asokat használtban, amelyek még akkor is működni fognak, amikor a low end-ek már szétestek, illetve még egy 128 GB körüli ssd is belefér az írt árba.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
PierNight
aktív tag
Sziasztok!
Ki szeretném kérni a véleményeteket! Jelenleg egy HP CQ61-em van eljött az idő a cserére.
Mivel nem szoktam játszani nincsenek nagy igényeim procit illetően. Olyan 100-120 ezret szánnék rá. A hangzás fontos lenne és szeretném, hogy multitouch-os legyen a touchpad
(erről nem nagyon találtam infót)
Ezek között vacillálok:SAMSUNG Series 3 NP300E5Z-A04HU
Intel Pentium B950 2.10GHz
Integrált VGA: Intel HD Graphics
HDD: 750GB
4GB DDR3
15,6"
Ár/érték arányban ez tűnik a legjobbnak de olvasgattam és azt írják nem túl masszív.HP 655 B6M65EA
AMD E2-1800 1.70GHz
Integrált VGA: ATi Mobil RadeOn HD7340
HDD: 500GB
4GB DDR3
15,6"
Mégis efelé hajlok a hangfal miatt (altec lansing) és mert a mostani hp-val is megvoltam elégedve.LENOVO ThinkPad Edge E525 NZ63KHV
AMD A2-3000M 1.80GHz
ATi Mobil RadeOn HD6470
HDD: 500GB
4GB DDR3
15,6"
Csak azért keltette fel az érdeklődésem mert voltam egy tanfolyamon nem rég és ott Thinkpad gépek voltak (még IBM-es) és nagyon megtetszettek. Masszív jó billentyűzetű gépek.Ha esetleg van valakinek akár személyes tapasztalata bármelyik géppel azt is szívesen meghallgatom Hangzás, billentyűzet, összeszerelés minősége fontos tényező.
Kár, hogy ezt a CQ61-et már nem gyártják...nagyon megszerettem
Köszönöm előre is a segítséget![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
jó reggelt
találtam egy gépet, de Asustól eléggé tartok
ASUS N53 SV
ezek milyen minőségben vannak, vállalható vagy hanyagolható? -
hunfrakk
csendes tag
Sziasztok!
Kérem szíves tanácsotokat laptopvásárlás tárgyában.Amire használnám:
office programjai, internet, jogtár dvd, pdf-ek olvasása, küldése, zenehallgatás, filmnézés, film- és zeneletöltés
játékra: nem
Kb. 160 ezer Ft-ig mennék el.
Ezeket néztem ki - nem tudom, mennyire jók:
KÖSZÖNÖM SZÉPEN, ha segítetek. Nagyon nehéz egy laikusnak választani.....
1.) Lenovo IdeaPad Z580 59-334244 (140.000 Ft)
Intel Core i3-2350M 2.3GHz
6GB 1333MHz DDR3
500GB 5400rpm
Intel HD Graphics 3000
Dolby Home Theater 2x2W
2 x USB 3.0 port2.) Toshiba Satellite C855-12Z (127.000 Ft)
Intel Core i3-2350M
4GB DDR3 1333MHz
640 GB HDD
AMD Radeon™ HD 7610M grafikus vezérlő
1 GB különálló memóriával)
1xUSB 3.03.) Packard Bell TSX66-HR-461HG (150.000 Ft)
Intel Core i5-2430 3GHz turbo
8GB DDR3
640GB SATA 5400rpm
nVidia GeForce GT 520 1GB DDR3
NINCS 3.0-s USB-je sajnos ennek4.) és az óriás:
Dell Inspiron 5720 (164.000 Ft)
Intel Core i3 3110M
4GB
500GB
17.3 coll
HD Graphics 4000
4db USB 3.0[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
válasz hammertron1 #13793 üzenetére
-
hammertron1
tag
ASUS sdrw-08d2s-u típusú külső optikai meghajtót szeretnénk venni a ASUS eee pc x101ch típusú netbookhoz. Érdekelne hogy mmik a tapasztalatok ezzel a meghajtóval. Válaszokat előre is köszön
tem -
chubii
senior tag
válasz darvak #13788 üzenetére
Hmm, 180-ért nagyon elgondolkodtató ez az 5520. Ráadásul 4 év garanciával adják. Csak az a fránya integrált kártya... lehet,hogy kevés lenne nekem. Egy HD4000-rel jobban ki tudnék egyezni. Kicsit várok, hátha felbukkan egy 5530 tulaj.
A 6ezres szériánál a képernyőmérettel van gondom.[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
válasz chubii #13787 üzenetére
HD3000-be igazad van, de van FHD kijelzővel is, 180-ért!
Latitude-öt vehetsz látatlanba is, jobbat boltban nem nagyon kapsz ebben az árrésben!
Fémváz,fémburkolat, dokkolhatóság, fémzsanér,üzleti gép stb..
Persze a Latitude 6ezres széria magasabb kategóriás gép, a 6430-s, amit űlinkeltek neked 300ezer feletti gép!
[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
-
chubii
senior tag
Ha egy Dell E5530 tulaj olvassa ezt a hozzászólást, legyen szíves privátban megkeresni ! Köszönöm !
-
xGP
csendes tag
Sziasztok!
Notebook vásárlás előtt állok, igazából már megvan, hogy mit akarok, csak nem tudok választani az alábbi 2 gép közül.
HP Probook 4540s
Dell Inspiron 7520 SENagyjából tisztában vagyok mindkét gép előnyeivel / hátrányaival, ezért is nem tudok dönteni.
Először is itthon van egy asztali gépem, ami minden igényem kielégíti, tehát nem egy csúcs notebookot keresek. Viszont a hét nagy részét nem itthon töltöm, ezért kéne egy hordozható eszköz, ami valamilyen szinten időtálló. A mostani gépem egy ~5 éves HP Pavilion DV6000, ami az akksiján kívül most is kifogástalanul működik. Ennél nem sokkal szeretnék lejjebb adni, mondjuk a 3 év gari mindkét gép esetén bíztató. Játékra is használnám, főleg emiatt nehéz döntenem, mert a Dell egyértelműen jobb ezen téren. A Dellben főleg ez tetszik, ugyan jobb a processzor is, de mivel rikán használok processzorigényes programokat, így ez annyira nem számít. Winchester mérete szintén nem számít, asztali gépen van elég hely. A hangja viszont számítana, gondolok itt a hűtésre és a hangszórókra. Sajnos élőben egyikhez sem volt szerencsém, viszont egy 7720 SE-hez igen, a hűtést nem találtam zavarónak, a hangszórók nekem megfelelőek, mélynyomóval és anélkül is (7520ban ugye nincs mélynyomó). A HP esetében viszont nem tudok semmit ezekről, az SRS Premium Sound PRO ugyan komolynak hangzik, de ez még nem jelent semmit.
Összességében hardverileg a 7520 egyértelműen jobb választás, viszont a Probook könnyebb, minőségibb benyomást kelt (esetemben ez sokat jelent, szeretem a minőséget), matt kijelző, van numpad, tudtommal az akksija is jobb, nem utolsó sorban szerintem szebb is, olcsóbb is, de nem ezen a 10k-n fogok fentakadni.
Szóval a kérdés az lenne, hogy ti mit ajánlotok ? Főleg azokhoz irányul a kérdés, akiknek esetleg mindkét géppel kapcsolatban van tapasztalatuk, vagy legalább a Probookkal, mert arról sajnos csak annyit tudok, amit olvastam róla és képeken láttam. Ha esetleg van olyan információ, amit kihagytam és segíthet a döntésben, akkor azt is szívesen várom.
Előre is köszönöm
-
dongasre
tag
-
dongasre
tag
mind1 a márka...azért Acer ne legyen....15.6" 17.3" is lehet...( sok sorozat) minimum i3as proci de inkább i5, full hd-t azt vigye(82es lcdre kötve is) matt kijelző...hdmi ami még fontos
SM s21+
-
dongasre
tag
ez? LENOVO IdeaPad G780, Intel Core i5-3210M 2.5GHz, 17.3", 8GB, 1TB, nVIDIA GeForce GT630M
SM s21+
-
dongasre
tag
Helo... ez a gép mennyire ajánlott?
HP Pavilion g6-2010eq Intel Core i5-3210M Ivy Bridge 2.5 GHz, 15.6", 6GB, 750GB, AMD Radeon HD 7670MSM s21+
-
Chaser
legenda
válasz Dhampir #13767 üzenetére
Nem sacc/kb-val kell számolni. Adott service tag alapján mondanak árat. A getronics szokta a legjobb ajánlatokat adni. Nagyban függ ez az aktuális árfolyamtól is. Lehet +1 illetve 2 évvel bővíteni a delleket. Ha mondjuk +15k 1 évvel és egyben NBD is lesz az simán megéri. / persze ne tapasztalja meg senki, hogy milyen egyik v másik gar, de NBD-nél legalább nincs szopóka, szervizgarnál simán lehet több hét is /.
szerk: ouzohuto: Egy mostani AMD 4 magos kb hozza egy i3 tudását, terhelve nagyobb fogyasztással. Van alkalmazás ahol jobb is, de van ahol rosszabb. Nem kell tőle csodát várni. Van fenn jó ph teszt az asztali verziókról, mobil ugyanaz majdnem, csak kisebb órajelen.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
ouzohuto
senior tag
válasz runner 125 #13439 üzenetére
Bocsi nagyon ritkán tudok feljönni Először is köszönöm!
A kérdésem az, hogy ez 2 magos(ez nem kevés?egy amd QC-vel nem jöbban járnék?), a 2Gb grafikusan nagyon jónak hangzik!!!
Amit mondtál, hogy várjak addig(mivel nem most szeretném szerintem simán várok ) szóval I3 proci az jobb mint a QC amd? bocsi a hülye kérdésekértXiaomI RedmI Note|||
-
fi:zi'k
nagyúr
Egy hét alatt sikerült megszülni a döntést és ma elhoztam a B-L-A-C-K kolléga által javasolt 4530S Probook-ot 125e-ért 35 hó garival.
Egyelőre minden rendben és még az asszony se vágta a fejemhez, hogy minek beszéltem rá.
Ami kicsit csalódás, hogy a kijelző színei borzalmasak (lilás), illetve a bill is elég nagy visszalépés szerintem az nx7400 után. A többi majd elválik.
Köszönöm mindenki segítségét, különösen a nagy fekete macskának a tippet.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
darvak
senior tag
válasz F.B.I. #13760 üzenetére
Akkor miért nem nézel külföldön gépet?
Itthoni gépek közöztt nincs nagy választék 17"-ban, mást nagyon nem kapsz, csak azt az Inspiront erre a célra,meg a G780-at.
Szerintem az Inspironnal jobban jársz.
Az Acer specifikációba jó kis gép lenne, csak éppenséggel Aspire, Acernél általában minden rosszul szokott működni. Anyaghasználat,hűtés,support, bár most nem tudom milyen változások, újítások történtek, hogy kitolták a garanciájukat.
-
F.B.I.
veterán
Milyen gépet tudnátok ajánlani 200K határig -aminek külföldön is egyszerű a garanciájához kapcsolódó szervizt érvényesíteni- 17"-es, játékra is és normálisabb hangszórók, esetleg matt kijelző?
Én ezt a DELL-t néztem de ez fényes kijelzős. Bocs már nem fértem be az előzőbe.[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
Ez az ACER termék jó választás 109K-ért?
Nőnek lesz csak belső helyiségekben használva, kulturált portalan környezetben, általános célokra néha kis photoshop de megtámogatjuk +4Gb meóval a jövőre nézve.Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Chaser #13755 üzenetére
Ennyit látok: link
Dhampir: Mondom eddig míg nem láttam az inspiron-t simán azt mondtam adott árkategóriában hogy Y570-en...De hogy már láttam a 7520-ast, így a Y570 felejtő...Minőségtől féltem, de mondom nagyot csalódtam, illetve a vga is erősebb, plusz 1 évvel több gari van rá...
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
Itt egy HP Pavilion dv6-6150sl Sandy Bridge i5 procival, bár csak 1 év garanciával, mint az Y570 lehetséges alternatívája. Év elején csak 159.900 Ft volt ugyanez a HP laptop.
Y570 i3 Sandy bridge procival itt 2 év garanciával 189.900 Ft.
A Dell 7520 látszólag jobban megéri az Ivy Bridge és 3 év garancia miatt, viszont Windows nélkül kapható 191.410 Ft áron.
-
Chaser
legenda
válasz B-L-A-C-K #13744 üzenetére
Ha NBD-s akkor azt fogod látni, hogy next business day on-site. Ha szerviz garos akkor azt hogy "service" v valami hasonló. Dellnél az egyik legszimpatikusabb tulajdonság, hogy nem kell papír, nem embernek adják a gart, hanem a gépre.
Na jó lenne ha valaki biztosat tudna mondani a FHD verzióról Nem mintha mostanában vennék gépet, de esetleges későbbi alternatívának jó lenne. Matt kijelzőből semmiképp nem engedek..._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
darvak
senior tag
-
MwC
csendes tag
Tehát mindenképpen kompromisszumot kell kötnöm... Azt hiszem, talán a játék az, ami a legkevésbé fontos. De ahogy látom, az ajánlott gépek között is van alaplapi videokártyás...
-
hzsolti94
csendes tag
Sziasztok! Notebook vásárlásommal addig jutottam, hogy 2 gép közül kéne választanom. Egyik a Lenovo z580, másik a Dell inspiron 5520. Kb mindenféle tudásban azonosak, kivéve a videokártyát. A Dellben AMD Radeon 7670M 1Gb RAM van, míg a Lenovoban GeForce GT 630M / 2GB. Kb semmitsem értek hozzá, melyik jobb és mennyivel? ha kb azonosak, lenovot vennék, mert a fém borítás nagyon bejövős. Köszi a segítséget!
-
darvak
senior tag
válasz browing #13749 üzenetére
Itthon újban ilyenre most ez a legjobb:
Inspiron 7520
Következő lpcső-->GTX660M-mel 235K-ért van Y580.
itt láthatod a gpu-kat
7520-on nincs numpad! -
browing
csendes tag
heló
tudtok ajánlani jó kis gépet max. 210ezer forintig netezésre, filmezésre, játékra.
min 15 collos, súly, márka nem számít, lényeg minél erősebb legyen.
az is jó ha osztrák honlapról van. -
félisten
Minőségi ház + matt kijelző + játék + 150k = ???
Ez így együtt nem valószínű, hogy működni fog.Fujitsu Lifebook A532 - 150k, belépő üzleti, HD4000, 320GB, matt kijelző, 2 év gari.
Lenovo IdeaPad G580 - 140k, HD4000, 1TB, fényes kijelző, 2 év gari.
HP ProBook 4530s - 150k, belépő üzleti, HD3000, 320GB, matt kijelző, 3 év gari.
És ha egy kicsit többet tudnál rászánni, akkor ezt ajánlanám:
HP ProBook 4530s - 170k, belépő üzleti, Radeon, 640GB, matt kijelző, 3 év gari."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Tikakukac
titán
Probook nem tudom miként alakul mostanság, mert sok az akció, és 150k alatt is simán elcsíphető egy rendesebb gép. Vagy 4530s van 150k-ért i3-mal. Ezek mindennapos használatra bőven jók és kapsz 3 év garit is.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
MwC
csendes tag
Sziasztok!
Az első notebook-om vásárlását tervezem, de sajnos nem vagyok otthon a témában. Próbáltam tájékozódni mindenfelé, de a bőség zavarába kerültem. Eddig az árukeresőn akartam szűrésekkel megtalálni az igényeimnek megfelelő laptopot, de itt a topikban olyan gépeket is ajánlottatok másnak, amiket ott nem találtam (illetve csak más adatokkal), ezért fordulok most hozzátok. A topik hozzászólásainak száma elriasztott a végigolvasásától, ezért nézzétek el nekem, ha olyan kérésem/kérdésem lenne, ami már szerepelt.Nem szeretném 1-2 évente cserélni a gépet, ezért olyat keresek, amelyik még jó lesz pár évig. A cikkekből, tesztekből, hozzászólásokból nagyjából kialakult bennem egy elképzelés, de ötleteim konkrét típusokról még nincsenek.
Ez egy otthoni gép lenne, amit netezés és filmnézés mellett kisebb grafikai alkalmazások, néha erőforrásigényesebb java programok futtatására használnék. Jelenleg még nincs rá igény, de ha később esetleg valamilyen közepes rendszerigényű játékot futna rajta, lehetőleg ne hasaljon el.
A numerikus billentyűzet szükséges, mert a munka során azt szoktam meg. Legyen matt 15,6” kijelzős, csendes és ne melegedjen túlságosan. A súlya nem igazán számít, extrák tekintetében sincs különösebb igény.A fentiek alapján a core i3 processzorcsalád környékére gondoltam, nagyjából 4GB memóriát és legalább 500GB HDD-t szeretnék bele. Valószínűleg dedikált videókártya kell majd bele (bár lehet, hogy az újabb alaplapi karik pl. Intel HD 4000 is elég erősek már, csak azoknak meg esetleg az ára nem fér már bele a keretbe).. Szimpatikus a Samsungok Nvidiás megoldása, hogy a dedikált kártyát csak szükség esetén használja, de azt olvastam róla, hogy elég gyengécske a bennük levő GPU. Nem elvárás, de az SSD bővítési lehetőség plusz pontot jelenthet A gép lehet oprendszer nélküli is.
Körülbelül 150k-t szántam a gépre, de ha tudtok ajánlani egy jó konfigot picivel drágábban, akkor még az sem gond.Szívesen fogadok minden javaslatot, segítséget!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Chaser #13739 üzenetére
Igen gari papír...
Garis dolgokban sose voltam otthon mit hol kell nézni, beírtam a Sevice tag-et de erre utaló DNB-s megjegyzést nem találtam hozzá. De ha megmondja valaki hol nézzem szívesen megnézem!
A FULL HD-be pl laptopszalonnál "Full HD LED Antiglare"-nek van feltüntetve...
Dhampir: Igen, Win7-tel.
-
runner 125
nagyúr
válasz Malibutomi #13735 üzenetére
Nem ajánlott, de elég ha beírod a keresőbe.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
rétisün
veterán
nos, hivatalos dell driverrel sincs görgetés továbbra sem, szóval lassan érik a win8 gyalu....
a nagyobbik bajom az, hogy a paragon boot cd el se indul, blue screen-t dob valami bios acpi hibára hivatkozva.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Malibutomi
nagyúr
Packard Bell notikról mi a vélemény srácok?
Lenne egy ilyen:Intel Core i5-2430M 2.40GHz
4GB ram
képernyő 15,6" - 1366x768
GeForce GT 540
500 GB HDD
DVD-RW
Win7 home-al153.000Ft-ért eléggé jónak tűnik számomra.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz GrooveHero #13732 üzenetére
Igen más topik, amúgy min. 64GB kell, ha nem lesznek azon a játékok, azaz csak az oprendszer, és a programok akkor elég...
-
GrooveHero
addikt
Üdv urak. mSata-ból mit ajánlnátok? Méretre 64gb-nál nem kellene nagyobb.
Vagy ezt inkább egy másik topicban kérdezzem?Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
B-L-A-C-K
titán
Na végre most volt/van alkalmam megnézegetni, és kipróbálni egy új inspiront, jelen esetben egy 7520-ast (i5/4GB/7730).
Hatalmas csalódás az egész, persze pozitív értelemben. Ez a hálós fém burkolat nagyon jó benyomást kelt, és jól is néz ki, a zsanérék ahogy látom acélból vannak, hihetetlen stabil, illetve a műanyagok használata se a leggagyibb. Hűtésről, az eddigi fél óra tapasztalat alapján is jót tudok mondani, netezés, beállítások közbe nagyon minimális, szinte semmi hangja nincs.
Na de hogy ne csak dicsérjem el kell mondanom, hogy ami nem tetszik az a billentyűzet, numerikus-t lazán rálökhettek volna, és így első benyomásra nem is találnék kivetni valót.Minimális első benyomás alapján is azt kell hogy mondjam, Y570-es közel sincs ilyen minőségű. Persze nem egy Latutitude, de nem is egy kategóriába sorolandó.
Kicsit féltem ettől az új típustól míg nem láttam, nem akartam elhinni így ráncba szedték, de valóban így van...
[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
válasz AxBattler #13721 üzenetére
Ennyi kompromisszumot már vállaljon szerintem. Abból, hogy akkuidő érdekli, arra következtetek, hogy akarja cipelni; erre jobb a 14.1, mint a 15.6 collos méret.
Egyébként sem egy osztályban játszik a 6430 és az 5430, nem véletlenül másfélszerese a 6x30-asok bolti ára az 5x30-asokhoz képest. 200K magasságában egy új Dell E6430 maximálisan best buy.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
rétisün
veterán
válasz DarkDeer #13727 üzenetére
tényleg van msata hely a boltban mindjárt levettük a hátulját, de ez elkerülte a figyelmünket. nem is csoda, amilyen picike hely van
valószínűleg win7 lesz majd a végén, ez a win8 nem annyira bejövős, persze lehet csak szokni kell. a tapipad drivert megnézem, kösz a tippet!
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
DarkDeer
senior tag
válasz rétisün #13723 üzenetére
A tapipadhoz próbáld meg a gyártók (Synaptics, Alps) oldalán megtalálható általános drivert, azzal valószínűleg lesz görgetés. Win 7-el nem lenne ilyen gondod.
Az 5720-ban igaz, hogy a második 2,5"-es HDD helynél nincs kiépítve a csatlakozás, de van egy kiépített mSata SDD hely, én a helyedbe oda tennék SSD-t, így a gépben maradhatna a DVD író. -
rétisün
veterán
válasz darvak #13624 üzenetére
igen, a driver gond megoldódott, csak délelőtt nem nagyon volt időm ezzel vesződni.
ssd-t majd megoldom legfeljebb odd helyére, ha annyira szükségét érzem.
ami jobban zavar, az a görgtési lehetőség hiánya a tapipadon, magszoktam nagyon a régi asuson.
illetve a vinyót eléggé hallani, de akkora ssd-t meg tuti nem veszek, hogy a vinyót kihagyhassam a gépből.szóval egyelőre elég vegyesek továbbra is az első benyomások, de hát eddig összesen ha 3 órát tudtam a géppel tölteni, és abban benne van a win8 telepítés is
meg azért még 'be kell lakni'
[ Szerkesztve ]
-
nash2
tag
válasz Sátán44 #13707 üzenetére
A hangod a HDA audio driver bekapcsolt zajszűrése és/vagy a bekapcsolt echo cancellation miatt van. Ha kikapcsolod a vezérlőpultban akkor nem fog gurgulázni, de jobb nem lesz, mivel erősen zajos lesz. Sajnos nem a minőségéről híresek a laptop mikrofonok, főleg ebben a kategóriában.
Nash
-
ussseal
tag
válasz Borote #13708 üzenetére
Tényleg, most már rémlik, 5200M-es gépei voltak/vannak, viszont valakinél tuti láttam Quadro-s gépet itt aprón pár hónapja, lehet vele kevertem.
(#13711) G.Peter
Valaki mintha írta volna, hogy matricázott gépet vett náluk, meg volt talán valami más is. Ha nem sürgős a vásárlás, állítólag nemsokára 140 ezerért érkezik G580 GT635 és i3-mal, ez már Y570 szintű hardver + 10 ezerért cserébe.[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
válasz Borote #13713 üzenetére
Én is inkább ezt venném, ha nem lenne elég mindenre a tablet.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
G.Peter
aktív tag
A computerimperium.hu-t ismeri valaki? Megbízható oldal?
A Lenovo G580 B960, GT630-cal most 4 GB helyett 8GB rammal 130e Ft-ért van. [link] -
Borote
addikt
válasz ussseal #13706 üzenetére
Nem volt Neki Quadro-s gépe.
NVS-es gépe volt, de az nem hozza azt a driveres támogatást, mint a Quadro, amennyire én tudom(#13707) Sátán44: lehet, hogy valamilyen gyári hibás darabot fogtál ki. De mit értesz gurgulázó hang alatt?
140k-ért? Ezt a gépet kapod 90k-ért is. Egyrészt. Másrészt 140k egyáltalán nem sok pénz notebookért. -
ussseal
tag
válasz GrooveHero #13693 üzenetére
Hardveraprón Philonál volt egy-két hónapja egy Quadroval szerelt Dell E6xxx-es teljesen új gép, érdemes lehet utánaérdeklődni, hogy lesz-e még, mert az meglehetősen jó vétel volt 200 ezer környékén...
Egyébként meg tök jó ez avatar az aszári hölgyeménnyel.
-
Fishor
senior tag
válasz GrooveHero #13693 üzenetére
Mi az a quadro? Én is tervezek Cadben- és nem tudtam eddig megoldást a regenerálás elkerülésére.
Üdv: Fishor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- DIGI kábel TV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- Lenovo Thinkpad X395 Ryzen 5 PRO 3500U/8GB RAM/256GB SSD/13.3" FULL HD garanciás laptop eladó
- HP Elitebook 835 G8, AMD Ryzen 5 pro-5650U, 16 GB, 512 GB, 14" fHD IPS
- Apple MacBook Air M3 16GB Ram 256GB SSD Starlight
- Asus TUF Gamer Laptop - i5-11400H/RTX3050
- Eladó Intel Core i3-4100M Processor netbookba
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest