Aktív témák
-
bdfhz
aktív tag
válasz Raz3raddict #3642 üzenetére
Raz3raddict!
Én csak akkor bővíteném a memóriát, ha érezhetően kevés (feltűnően lassú a működés, sokat kerreg a merevlemez). Netezésre, irodai munkára, filmnézésre elég a 2 GB. Meg az is kérdés, hogy 32- vagy 64-bites Windows 7-et telepítesz. A 32-bitesben hiába van 4 GB, a rendszer nem tudja teljes egészében kihasználni.
-
Drughi
addikt
Ezért is írtam, hogy kinek mire kell.
Én filmezek, meg zenélek sokat, így nálam 200-300gb mindig foglalt épp ezért esett ki csak az ssd.
Ha megoldható lenne egyszerűbben az ssd beleszerelése a gépbe akkor azt vettem volna 30ért és megtartom az 500gigás hdd-t adattárolásra, de jelenleg nem szedném szét a gépet egymagam.
Lehet lesz egy szervízes kolléga aki segít majd, még szervezem.A 64gigás ssd, mire oda jutok tényleg csak 50giga környéke lesz ami használható.
windows 7 + driverek, programok máris 30-35gignál járunk egyéntől függően.
Ha csak a steamet teszem fel (ami csak a C-re hajlandó települni), meg a 4db eredeti játékomat máris kevés a hely. Ha már egyszer kifizettem érte a pénzt, akkor meg szeretném használni is a steames játékaimat.
Főleg most, hogy fillérekért adták őket... -
natë
nagyúr
válasz trollreign #3692 üzenetére
Mostanában sokan vesznek f..zverésből "gamer" laptopot ahogy és amire Drughi is írta. Én is falramászok kicsit a látványtól, bár közlekedési eszközön eddig 2x láttam ilyet csak. A laptop trendi. Az, hogy hogyan hasít a játék nem tudod a haveroknál megmutatni (csak nehézkesen) az asztali PC-n
Szerk: természetesen nem varosivadasz-ra értettem.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Az a baj, hogy sok mostani gépet is úgy terveznek meg, hogy macerás ilyen alapdolgokat cserélni. Pedig már elterjedt az ssd, ha nem is nálunk, de Mo. semminek nem a célországa sztem. Majd utánanézek annak a segatenek, bár nálam az is alternatíva ha csak ssd lenne a gépben, hdd meg 2.5-es rackban, amiket én használok elfér 60GB-on is. Filmeket meg nem sűrűn nézek, arra meg ott lenne a rack legvégső esetben.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Drughi
addikt
válasz trollreign #3690 üzenetére
Tv mindenhol van, a ps-t meg lehet cipelni
Azokat az idiótákat meg le tudnám ütni, akik rajolnak a vonaton és ott játszanak -
trollreign
tag
válasz varosivadasz #3688 üzenetére
Hát szerintem igen, de hátha lesz itt valakinek jobb ötlete valami használt vagy renew formájában...
Abból gondolom, hogy hordozni akarja, hogy különben nem notebookot venne, meg mondta azt is, hogy a 18.4" túl nagy...
[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
válasz trollreign #3690 üzenetére
Azt nem is figyeltem, hogy hordozni akarja.
-
natë
nagyúr
válasz varosivadasz #3684 üzenetére
Ha csak játszanál vele és hosszútávra kell, emellett a keret sem enged 300-400e ft-os gépeket, vegyél PS3-at.
Szerk.: én úgy gondolom, hogy a core i 3/5 proci még hosszú ideig nem fog neked szűk keresztmetszetet jelenteni, de valószínűleg a Lenovo max. felbontásán az 5730 sem.
Ha már valamelyik kifullad, az a VGA lesz majd valamikor.[ Szerkesztve ]
-
varosivadasz
csendes tag
válasz trollreign #3687 üzenetére
Köszi szépen a segítséget.Úgy gondolom maximum 2 hónap múlva fogok gépet vásárolni.Jó ez a toshiba,de nem nagy?És ha mondjuk nem lesz 360ezrem akkor maradjak a lenovo-nál?
-
trollreign
tag
válasz varosivadasz #3684 üzenetére
Jelenleg a legtöbb játék high beállításokkal is futna, max az anti-aliasingot (élsimítást, egyéb finomságokat) kellene lejjebb venned.
A 2011-ben megjelenő játékoknál viszont az ajánlott rendszerkövetelményt sok esetben nem teljesíti, ezért azt gondolom, hogy hamarosan medium beállításokra lesz csak elég, 2012-ben meg gondolom már inkább csak low-ra. De ezt persze nem tudom megmondani, ez csak a magánvéleményem.
Tegnap linkeltem ezt a Toshibát, úgy gondolom, hogy ezzel egy jó ideig nem lenne problémád.[ Szerkesztve ]
-
Drughi
addikt
Lehet, hogy nehéz szétkapni, de ebből kifolyólag legalább ez rendesen össze van szerelve.
Nem azért tervezték így, hogy utána valaki otthon szétkapja, nincs is rá szükség.
Mikor ezt tervezték, még az ssd nem volt elterjedve, akinek meg nagyobb hdd kell, az bármikor belerakhat 2x ekkorát, vagy külső megoldás...Néztem teszteket igen és azok alapján félúton van egy hdd és egy ssd között. Talán a videók alapján az ssdhez van közelebb.
Az olcsóbb ár és a nagyobb tárhely miatt pedig szerintem jó vétel. Legalábbis olyan laptopba ahol számít a tárhely és nem akarunk még cipelni külső vinyót. Desktopba egyértelműen rossz vétel, de az már más tésztaEzért az árért tudtam volna én is egy kingston 64gigás ssd-t venni, de mivel én a programokat, játékokat is oda pakolom, úgy már nem lett volna elég hely.
Főleg mert én szeretek hibernálni, bár ezt ahogy írtad kikapcsolható.Az ssd valóban gyorsabb, ezt senki sem vitatja. Az ez előtti gépem egy TP 500 volt. 40gigás intel ssd plusz egy 7200rpm-es hdd. verhetetlen volt sebességben.
Viszont ár/érték/felhasználás függvényében szerintem ez a megoldás is megállja a helyét. -
Chaser
legenda
No látod, ha nem lenne itthon egy inspiron 1525-ös akkor azt mondanám igazad is van. De! Az optika kivétele 1 v 2 csavar, hdd szintén, ami nem mellesleg rackes megoldású, kb fél perc csavarozással együtt kivenni. Ramot, cpu-t bővíteni lehet szervizablak alatt, nem kell szétbarmolni hozzá semmit. Naivan azt gondolná az ember, hogy minden felsőbb kategóriás gépnél ez ugyanúgy megvan, de nem..ld az xps-ed, az új xps, vostrok...más gyártók elit gépeit nem ismerem.
Nem tudom mennyit számíthat az a 4GB ssd a hdd-ben, túl nagy reményeket nem fűznék hozzá és az ára is elég húzós ahhoz képest. Valami tesztet néztél már róla? Én mióta kipróbáltam az ssd-t meggyőzött, meg lehet épp lenni nélküle, de van egy feelingje._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
varosivadasz
csendes tag
válasz trollreign #3680 üzenetére
Igen azt írtam hogy 2 évig.Oda milyen gépet kéne vennem?Na és az mennyibe kerülne?400 ezer?Ezzel a lenovo-val milyen játékokkal lehetne játszani?És milyen grafikai beállítások mellett?
-
Drughi
addikt
Ez nem egy Thinkpad, hogy csavar nélkül ki lehessen venni az optikát. Az viszont valóban elég böszme dolog, hogy le kell bontani a fél gépet, hogy ki lehessen venni.
Van itt egy srác, aki megcsinálta a saját gépén, azt mondta nem vészes, de én nem vállalom be.
Jó nekem ez a hybrid hdd / ssd megoldás, még így is érezhető javulás lesz és megmarad a nagy tárhely is. -
Bee-Beep
tag
válasz thomeef #3611 üzenetére
Köszönöm a válaszod és a többiek tanácsát is!
Tényleg nagyon csábító az MSI felszereltsége, viszont semmikép nem szeretnék belefutni egy végeláthatatlan "gariztatási" procedúrába.
Türelmes vagyok és ha már a kiszemelt Laptopok számát sikerül 10-15-ről 2-3-ra csökkentenem, újra segítséget kérek tőletek a döntésben.Kezdek megbarátkozni a numerikus bill. hiányával...
[ Szerkesztve ]
Attól, hogy paranoiás vagy, még nem biztos, hogy senki nem akar kicsinálni...
-
trollreign
tag
válasz varosivadasz #3677 üzenetére
Ha jól emlékszem azt írtad, hogy 1-2 évig még nem szeretnél aggódni azon, hogy normálisan tudjál játszani az új játékokkal. Ennyi pénzből szvsz nem lehet olyan notebookot venni.
A legjobb gamer gép ennyiért a Lenovo Y560. Vagy válaszd az i3 + HD5730-as kombót 210k környékén, vagy ha ez a 250k nem lélektani határ, és a 255k környéke még belefér, akkor ugyanezt a gépet i5-el.
Ha már várni szeretnél, akkor játékosként én nem a Sandy Bridge-eket várnám meg a helyedben, hanem a HD6xxx szériát, de arra nem tudom mennyit kéne várnod, lehet, hogy akár fél évet is.
A Sandy Bridge-es Pavilionokat nézegettem, mocskos drágák, és ugyanúgy HD5650 van bennük, attól nem várnék pl megváltást.[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Honkydoo #3665 üzenetére
Mo-n az egyik legjobb szervizháttérrel a fuji rendelkezik. Amióta a siemens kilépett a bizniszből egész értelmes gépeket csinálnak.
Drughi: Szép, dell is tud érdekeseket művelni ha akar.
gooool: A530 lifebook P6100-zal, vagy inspiron n5010. Én előbbit javaslom.
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Milyen notit tudnátok ajánlani 130K-ig?
Leginkább neteznék rajta,néha kis játék lenne(asztalin hd4250-es int. grafikám volt,szal nincsenek nagy igényeim).
Fontos volna a viszonylag erős hardver,aránylag minőségi burkolat.Kösz a segítséget!
Üdv, Balázs
-
rizso
addikt
válasz Magnum_ #3674 üzenetére
Nem apróztad el Tény, hogy semmi paramétert nem adott meg, csak hogy játszani kell...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Magnum_
nagyúr
-
varosivadasz
csendes tag
Senkinek nincs ötlete?
-
varosivadasz
csendes tag
Játékra ki mit javasol?Melyik márka megbízható?Milyen proci és videókari legyen benn?Milyen lesz pontosan az új proci ami nemsokára megjelenik?Érdemes megvárni?Légyszi írjatok nekem pár típust pontosan,hogy meg tudjam őket nézni a neten.Köszi.
-
natë
nagyúr
-
Honkydoo
őstag
Húú, [link] Ez már corei3-al van.
Ez volt az első találat, nézelődök még."Légy olyan, mint bárki más, tégy olyat, mint senki más."
-
rizso
addikt
-
Honkydoo
őstag
válasz Honkydoo #3659 üzenetére
Máshol is megnéztem a 3 gépet:
Az elsőben Core2Duo T6570 proci van.
A másodikban Dual Core T4500 proci van.
A harmadikban Celeron Dual Core T3500.
Típus szám alapján az első a nagyobb (talán a gyorsabb is), nem tudom hogy ez számít e valamit.
"Légy olyan, mint bárki más, tégy olyat, mint senki más."
-
rizso
addikt
válasz alvarezlopez #3661 üzenetére
Ez más gépeknél is előfordulhat, amiben hibás sorozatú winyó van, ez a Seagate Momentus hibája, nem az Y560-é. Mióta kicserélték (2 hete) tökéletesen megy!
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
natë
nagyúr
válasz alvarezlopez #3661 üzenetére
Ez így nem igaz. A Seagate Momentus sorozat egyes darabjai hibásak, amit cserélnek szervízben.
-
alvarezlopez
tag
Üdv!
Milyen laptopot vegyek 200k -ból? Eddig a Lenovo y560a volt kiszemelve, de állítólag elromlik a vinyója egy hét alatt. Valami tipp helyette, hasonló felszereltséggel?
-
Chaser
legenda
válasz Honkydoo #3659 üzenetére
Mindhárom gép cpu-jánál erősebbek a P6100-as corei pentiumok. Ha nem ragaszkodsz a lenovohoz akkor fujitsu A530 -matt kijelző és burkolat- P6100-zal, vagy i3 370-nel, az meg egyenesen kenterbe veri mindet. Ha fényes gép kell akkor AH530. Nem rosszak a lenovok se, de hw-esen ezek a gépek elavultak. 3 év gar van a fujikra, de esetleg dell insprironok környékén is nézelődhetsz, hasonló árban vannak, de azok csilli-villi változatban vannak csak, gar ott is 3 év.
-
Honkydoo
őstag
Mindenképp új gépet keresek, csak amelyik notebookokat kinéztem abbol láttam core2duo-s procival szerelt változatot, is meg pentium M-mel szerelt változatot is.
Notebookok:
core 2 duoAmire használni szeretném: webfejlesztés (nagyrészt), netezés, hobby zeneszerkesztés.
A fő oprendszer a win7-lenne.
Esetleg fel raknám rá a hackOS-t (a zenéhez), meg valami *NIX disztribet tanulni.
Nem baj , ha nincs a notebookon op rendszer, mert egyetemista vagyok, és tudok igényelni.Szerk.:
A gyorsaság és a (nagyobb) teljesítmény is azért fontos lenne. De azt már nem tudom melyik proci a jobb.[ Szerkesztve ]
"Légy olyan, mint bárki más, tégy olyat, mint senki más."
-
rizso
addikt
Na ha próbálunk a kis méretnél maradni, illetve lehetőleg minőségi és erős épet akar, akkor nézze meg ezt az acert. i5-480m, 6550, 4gb, 500gb, win7, fém fedlap, kis méret, hosszú akkuidő...Garanciát kibővíti 3 évre, és mé mindig sokkal olcsóbb az mx11-nél, no meg jóval erősebb is!
Ha ez nem jó, akkor keresünk más alternatívákat
-
Chaser
legenda
válasz csurdongulos #3654 üzenetére
Jogos
Nem is tudtam van usb3 EC-on keresztül, valaki használ ilyet? Nem fogja vissza az EC sávszéle, ha igen mennyire? Nem is drága, jó alternatíva.
-
csurdongulos
tag
válasz Raz3raddict #3642 üzenetére
Ezt a memóriát csak akkor vedd meg, ha asztali gépet akarsz bővíteni. A laptopba ne próbáld meg beleerőltetni.
-
Chaser
legenda
Persze úgy gondoltam, hogy én majd belerakom Anyám nem hülye gyereket szült..annyira Dellben az egyik legvonzóbb dolog, hogy korrektül le tudják írni manualban hogy kell szétkapni a gépet. Egy bill. csere komolyabb szaktudást nem igényel, max kis kézügyességet. Vostrokat se kifejezetten ide szánják, azokban pedig van blacklit. A tiedben is, meg sok lattitude-ben.
Olyan keretet akarsz ami az optika helyére szerelhető? Optika ki, keret be, kb ennyi. Szerelhetőségben igen jó a géped, mondjuk az optika részt nem néztem, de meglepne ha 1-2 csavarnál több fogná.fazr: Vostroknál panaszkodtak páran a hangra, lehet valamit elcseszerintettek a tervezésnél, nekem se tetszik hogy melegedősebb, bár nem vészes, a hangját még nem hallottam.
64GB SSD-vel el lehet lenni, én vettem egy kingstont, igaz az melegedősebb mint utólag megtudtam. 60GB-ot látott, abból fenntartottam neki 10-et, így maradt 50. Egy a lényeg, a hibernálást ki kell kapcsolni, lefelezi a W7 méretét egyből Én 32 bitesel próbáltam, az telepítés után 10GB volt, hibernálás kilövése után 5. 64 bites is megáll így 8-10GB-nál. Marad a progiknak is hely. Igen korrekt ára van ennek a szériának br 30-32k, és nagyon gyors Az ssd topikban megtalálod a tesztjeimet ha érdekel._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Pc Laca
tag
Sziasztok
Van- volt 1 Dv7 2090eh és sikerült eladni jó tanácsokat szeretnék kérni,hogy milyen gépet érdemes venni úgy 155k-ig .A Hp az kizárva és 17-vagy 15 legyen a lényeg ,hogy csendes legyen
-
Walter88
csendes tag
Előzőleg kértem én is segítséget laptop választásban...
Gondolkodom a Dell inspiron alumínium változatán és a Vostro3500-on.
Az inspiron-ban Ati 5660 videokártya van, ezért gondolom hogy az jobb játékra, de a Vostro meg sokkal minőségibbnek tűnik (anyaghasználat/összeszerelés szempontból...)
(Mondjuk a Vostro 3700-ben is 1GB-s a videókari, de az már 17" és ezért drágább sokkal.
Próbálta már valaki ezeket a típusokat?
Illetve a Lenovókkal kapcsolatban mi a véleményetek? Minőség, anyaghasználat stb..
A Y560-at sokan fullozták. Tulajdonképpen az IBM gyártja a Lenovo-kat, vagy valami kínai cég az IBM keze alatt?LG itthon már nem forgalmaz notebook-ot?
A válaszokat előre is köszönöm
-
trollreign
tag
válasz varosivadasz #3645 üzenetére
Ezzel egy ideig tuti nem kell aggódnod
Eszméletlen élmény rajta játszani! -
Drughi
addikt
válasz varosivadasz #3645 üzenetére
Nem a márkától fog rajta menni a játék.
Mennyi az árkeret?
Remélem tudod, hogy minimum 250.000Ft-ot kell kicsengetni azért, hogy minőségi , játékra is alkalmas gépet vehess. És ez csak a kezdet.
Nézd meg a Dell, Lenovo, Hp kínálatát elsőként. Rajtuk kívül vállalható még a Toshiba, az Asus és az Acer is, de utóbbi csak garancia kiterjesztéssel. -
varosivadasz
csendes tag
Sziasztok.Tanácsot szeretnék kérni tőletek.Milyen laptopot(márkájú) érdemes venni játékra?Nagyon sokat játszanék mondhatni csak játékra kéne.Olyan egyen amivel nem kell mostanában szarakodni,hogy menjenek rajt majd az újabb játékok is.Várom a segítségetek.
-
rizso
addikt
Tehát nagyjából adott a keret (mondjuk jobb lenne konkretizálni, hogy pontosan mennyit is szánna gépre). Az is fontos, hogy mekkora méret legyen - mert ugye az mx11 egy elég kisméretű gép...
-
rizso
addikt
240m vagy 420m - majdnem mindegy, mert kb. egyformán teljesít a 2 kártya
-
bdfhz
aktív tag
GT 420M
-
bdfhz
aktív tag
Share!
Két hivatalos rendszerkövetelmény:
GTA4: Athlon X2 2,4 GHz
CoD7: Phenom X3 8750A CoD6 biztos fog menni, valószínűleg a Shift is. De a +2 év ezzel a processzorral biztos nem jön össze, mert - mint látod - már ma is vannak olyan játékok, amelyeknél gond lehet.
Acert az 1 év garancia miatt csak akkor ajánlok, ha nem vagy izgulós típus. Vagy számold hozzá az árhoz a garanciakiterjesztés költségét. Amúgy a GT 240M nem muzsikál valami fényesen. Kicsit az 5650 alatt teljesít.
[ Szerkesztve ]
-
share
tag
válasz trollreign #3634 üzenetére
annyiért inkább i3/i5el veszek dv6-ot
amúgy még láttam egy acer-t i5-el gt420-al. esetleg ez?
kicsit most off-on vagyok, elnézéseteket kérem!
-
dhcodoki
senior tag
válasz trollreign #3634 üzenetére
Ez a Lenovo nem is olyan rossz. Hol lehet ennyiért beszerezni??
-
Nova96
őstag
Megint írok mert választ nem kaptam.
Ismerősöm Allienware mx11 tudna szerezni 310e ért. Ennél a laptopnál van jobb?(Mert szerintem igen de nem értek ehhez).
A keret 310e.
Néha játszana de, főleg a sok megnyitot oldal miatt kell neki . sokáig tartson az akku és strapabíró legyen.
(én egy apple macbook pro-t ajánlatom nem tudom mekkora hülyeséget mondtam.)[ Szerkesztve ]
-
share
tag
3050eh-t néztem.
gta4, cod1-7, nfs ps, uc, shift, hp, bf bc2, de szeretném, ha két évig, természetesen komprumisszumokkal, de mennének azért a játékok.
eredetileg is játékosabb notit akartam, csak már annyit nem játszok, így gondoltam egy kisebb notit, de újra játékos kedvemben vagyok, és kéne mégis.
kicsit most off-on vagyok, elnézéseteket kérem!
-
bdfhz
aktív tag
Hűha! Nagyot ugrottunk! Egy-két játékhoz lehet, hogy már kevés lenne a proci, de a nagyobb részükhöz valószínűleg elegendő. Ha van kedvenc játékod, meg kell nézni, nehogy kellemetlen meglepetés érjen.
Ha már dv6, akkor nézd meg ezt. Ez már 180 felett van, viszont - ha igaz - 2 év a garancia, kicsit modernebb a processzor, és talán a nagyobb merevlemez is jól jön.
-
share
tag
-
bdfhz
aktív tag
válasz Raz3raddict #3625 üzenetére
Raz3raddict!
Éppen most ajánlottam Alfonzának ezt a gépet. Szerintem ennyi pénzt mindenképpen megér. Egyébként nem rég jól szerepelt a típus az Ipon tesztjében. Esetleg megnézheted még azt a Lenovót, amit Alfonzának ajánlottam. Teljesítményre lényegében azonos (kicsit kevesebb a memóriája), de valószínűleg nincs rajta HDMI csatlakozó. Szintén 2 év garanciával adják ugyanannyiért.
-
bdfhz
aktív tag
válasz alfonza #3623 üzenetére
Alfonza!
Netezéshez, szövegszerkesztéshez teljesen mindegy, milyen processzor, és mennyi memória van a gépben, bármelyik és bármennyi elég. 110 ezerért én ezeket ajánlom:
Lenovo, Packard Bell.Mindkét gép számos feladatot el tud látni, nézhetsz rajtuk például nagyfelbontású filmeket. Sokan szeretik a játékprogramokat, na azt viszont ezeken nem lehet, legalábbis ami az új játékokat illeti. Ha fontos, hogy TV-hez csatlakoztasd a notebookot, akkor ne a Lenovót válaszd, mert azon - ha jól tudom - nincs HDMI csatlakozó.
-
Drughi
addikt
válasz Raz3raddict #3625 üzenetére
Olvass vissza kicsit.
PB-t szerintem semmiképp.
Ennyiért van HP, dell, lenovo gép is.
Mindegyiken vígan elmegy a win7 -
bdfhz
aktív tag
Share!
Nem ismerem ezeket a programokat, nem tudom, mennyire éhesek. 120 ezerért alsókategóriás gépek között válogathatsz, de még azok közül sem fér mindegyik bele. Kétmagos AMD processzorra, 2-3 GB memóriára, 320 GB merevlemezre, integrált grafikai vezérlőre és 1-2 év garanciára számíthatsz ennyi pénzért.
[ Szerkesztve ]
-
bdfhz
aktív tag
válasz Honkydoo #3619 üzenetére
Honkydoo!
Nem egészen értem. A szavaidból úgy túnik, új gépet keresel, de Pentium M processzorokat 5-6 éve raktak a notebookokba. Pentium ("M" nélkül) viszont a legújabb processzorok között is van, a Core i3 jóárasított (megcsonkított) változatát nevezik így. Ha elárulod, mire tervezed használni a gépet, többet is tudunk mondani.
-
Raz3raddict
tag
hello mindenkinek
A munkámhoz elengedhetetlen a laptop használata, így elkezdtem gondolkodni, hogy milyet is érné meg vásárolni. Nincsenek nagy igényeim, csak annyi, hogy max 115.000Ft-om van rá és mindenképpen win 7et akarok rá pakolni, szóval rendesen fusson az alatt.
Az ajánlatokat várom.
Eddig ezt néztem meg [link]kösz a helpet előre is
üdv
-
-
alfonza
csendes tag
sziasztok,
notebookot szeretnék venni, és kinéztem 2 modellt, segítsetek dönteni.az egyik egy Dell Inspiron M5010 Black,
a másik pedig egy Lenovo IdeaPad G550L Black 59-049087 FD.
a Dell-ben a 3 év garancia tetszik, de nem tudom hogy az AMD proci milyen. A Lenovo-nak jó a procija és a merevlemeze, de "csak" 2 év garija van.főleg netezésre és szövegszerkesztésre használnám.
mit gondoltok, melyik lenne jobb?
de ha van más ötlet 110ezer környékén, annak is örülnék.köszönöm!
-
share
tag
-
Honkydoo
őstag
Sziasztok!
Lenovo laptopot szeretnék venni a közeljövőben, maximum 150000Ft értékben.
Tudnátok segíteni?
core 2 duo vagy Pentium M processzoros legyen? Fontos e a led háttérvilágítás?
Egyenlőre ennyi kérdésem lenne.
Köszi,
Ádám"Légy olyan, mint bárki más, tégy olyat, mint senki más."
-
rizso
addikt
válasz gabsz227 #3615 üzenetére
Biztosan - bár még egyikkel sem volt dolgom (na de majd 14. után körbenézek 1-2 boltban ) A sima N5010-nél csak jobb lehet. Ahogy néztem, azonos felszereltség mellett olyan 10-15k a fém burkolat felára.
-
rizso
addikt
válasz gabsz227 #3610 üzenetére
"Olcsóbb XPS" - így kellett volna. Azért írtam, mert nagyon hasonló a 2 gép...
-
thomeef
őstag
válasz Bee-Beep #3591 üzenetére
Az az MSi amit kinéztél verhetetlen áron kínálja azt a felszereltséget, i5, gt425, 17,3", usb 3.0, 640gb vinyó stb. Az egyetlen baj vele a márkája, amiben sokan nem véletlenül nem bíznak, mivel hanyag anyaghasználat, és szerelhetőség jellemzi, ill a garanciáztatása is kriminális. Ha ezt bevállalod nem találsz jobbat. Amiket linkeltek neked hasonló árban az mind 15,6"-os noti, kisebb felszeretséggel, viszont megbízhatóbb Márkák, jobban össze vannak rakva, korrekt garancia.
Én azt javaslom, vagy gyűjtögess még egy kicsit, vagy maradj a 15,6"-os de megbízható notiknál: Dell, Hp, Lenovo, Toshiba, Fujitsu."A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
rizso
addikt
Nocsak, egy olcsóbb XPS 15? Én is kíváncsi lennék rá, mert az csak egy dolog, hogy alumíniumot használ, de az az összeszerelés minőségi is sokat számít. Így elsőre az Argento-s Dv6-nak lehet jó alternatívája (vagy akár 5820TG és a hasonló fémes laptopok).
-
natë
nagyúr
válasz genius5000 #3607 üzenetére
-
genius5000
tag
Erre tudna mondani valaki valamit? köszönöm és Sorry az Offért
[ Szerkesztve ]
Ne akarj mindent megszerezni! Ne akarj tökéletes lenni! Te egyszerűen csak élj a világba!!
-
rizso
addikt
Ez még első szériás Dv6 (és Mo.-on szerintem nm is lehetett kapni ilyen színben, ezüst csak dv5 és dv7 volt).
-
bdfhz
aktív tag
válasz trollreign #3596 üzenetére
Ezen meg van.
Aktív témák
- Újszerű MacBook Pro 13 M2 8GB 256GB Akku 39 ciklus dobozában közel 2év Garanciával kedvező áron HU
- Új Lenovo 16 Slim 5 WUXGA IPS Nano Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Új Dell 15 Inspiron 3530 FHD IPS 120Hz Nano i7-1355U 5.0Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Újszerű Asus ROG Flow Z13 Touch 2in1 WUXGA 120Hz i9-12900H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Nano Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest