- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
Borote
addikt
-
aclandiae
senior tag
válasz
Sundesz #27670 üzenetére
K53SV: szörnyű rajta gépelni, a bekapcsoló gomb fehér fénye este bevilágítja a szobát, ugyanígy a töltő kis kék lámpája. A TAB és a numpad Enter-e nagyot kattan ha lenyomod. A töltő vezetéke a hűtő nyílása előtt megy el, ahonnan ömlik a meleg, ha terheled.
Szerintem az Y570-esnél az Asus N55SF jobb megoldásnak tűnik. ITT van 214k-ért, igaz nincs hozzá W7 és nincs benne Bluetooth. (a gyártó weboldalán is szerepel, hogy opcionális)
-
Borote
addikt
válasz
Sundesz #27208 üzenetére
Troll válasz lesz, előre szólok:
Polip fórumtárs megmondta, hogy az N5110-knak semmi bajuk nem szokott lenni - pedig abban ugye GT525 szokott lenni (ha van benne valami). Namármost ebből a kijelentésből kiindulva nincs gond az NV-velKicsit komolyabban: én nem hallottam ilyesmiről az új gépek körében, de ez több okból sem mérvadó. Egyrészt mert továbbra sem vagyok mindentudo (és nem is leszek
), másrészt az új szériáknak kell egy kis idő, hogy előjöjjenek az esetleges hibái, így ha van is velük gond, szerintem az nem most fog kiderülni
andris21: Neked pedig egyelőre ProBook-ot és Vostro-t találtam. Nekem a Vostro szimpatikusabb
Ez pedig i7-tel, csak kilóg a keretből
Ami még jobb vétel lenne, az egy renew 8740p EliteBook, de nem tudom, hogy hoznak-e kishazánkba.Lehet kapni Acer-t meg Asus-t is ennyiért i7-tel, de hát munkára mégsem consumert fogok javasolni. (Na jó, hogy Naigen is örüljön, ott van még az N7110 Inspiron is
Az beleférne i7-tel, és még SSD-re is maradna - akárcsak az i5-ös Vostronál és ProBooknál
)
Viszont annak mindenképp érdemes utánanézni, hogy melyik gépbe fér bele két meghajtó, mert a 17"-esek rendszerint tudják ezt, de azért biztos ami zicher.
-
M3oH
addikt
Aktív témák
- Path of Exile 2
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- ÚL Lenovo Laptop ALKARÉSZEK legolcsóbban.
- Jó állapotú DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000
- Kiválló állapotú Lenovo Thinkpad X13 Yoga 2 in 1 - I5-10210U - 8GB - 256GB - FHD 360 -ban kihajtható
- Szuper áron dobozos új DELL XPS 15 9530 /i7-13620H/16 GB Ram/1TB SSD/IPS/INTEL ARC 370/Gari/
- Lenovo LOQ 15IRX9, 15,6" FHD gamer laptop , i7-13650HX, RTX 4050,Windows 11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest