- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Parabola telepítése minden elérhető műholdra
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
Aktív témák
-
sketchifun
senior tag
válasz
macy92 #17832 üzenetére
Én is itt kértem véleményt.
Erre a gépre sokan orroltak, mert csak egy év garancia. Én már megvettem, mert a teljesítmény számított. És ennyiért csak ezt kaptam.Evvel ellentétben 110%-osan meg vagyok elégedve vele. Nagyon kényelmes gépelni rajta, és a Touchpad is igen jó. Ezelőtt csak egy 6 éves HP-val volt dolgom laptop terén, ahhoz képest nagyon jó. Számomra pont olyan amilyet vártam. Az ujjlenyomatokat a belsején nem látod meg, esetleg a fényes külsején. A kijelzője is nagyon frankó, a LED-es monitor nagyon szépen teljesít. Gyönyörűek a színek még alacsony fényerő mellett is.
Belsőleg bivalyerős gép. A 4 magos processzor teszi a dolgát. És ha bár be is fagy néha a Firefox, akkor csak egy magot visz el, és simán fut a gép. (Ezelőtt egy 1magos/1szálas procim volt, ahhoz képest isteni áldás.) A memória bőven elég bármire, kaptunk eleget, és elég nagy frekvenciával belőle.
Játék téren hihetetlenül teljesít. Régi, de jól bevált játékokkal játszok, és gondot sem okoz a Gigás HD6650-nnek.
A gép melegedéséről annyit, hogy ma jött meg, reggel 9-kor hozták, de még hajnali 2-őig itt fogok ülni, és élvezni a gépet.
Nagyon jó választás. Az anyaghasználatát nagyon tudom értékelni, szerintem BestBuy az ár/teljesítmény arányban. Igaz csak egy év garancia, de külföldi fórumok szerint igen is jó.
Szerk
Jobban ajánlom az Acer helyett az ASUS-t. Az Acer-be nagyon gyenge a vidikari, CAD-hez nem túl jó. Viszont a HD6650 hihetetlen mennyire jó.
Aktív témák
- Óvodások homokozója
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Anime filmek és sorozatok
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- ELADÓ ASUS Vivobook 15 (X1504VA) Notebook - 15,6" Intel i5-1335U, 8GB, 512GB SSD, Win11
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 14 G2 Core i5-1135G7 (hibás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged