Aktív témák

• sketchifun

senior tag

válasz macy92 #17832 üzenetére

Én is itt kértem véleményt.
    Erre a gépre sokan orroltak, mert csak egy év garancia. Én már megvettem, mert a teljesítmény számított. És ennyiért csak ezt kaptam.

Evvel ellentétben 110%-osan meg vagyok elégedve vele. Nagyon kényelmes gépelni rajta, és a Touchpad is igen jó. Ezelőtt csak egy 6 éves HP-val volt dolgom laptop terén, ahhoz képest nagyon jó. Számomra pont olyan amilyet vártam. Az ujjlenyomatokat a belsején nem látod meg, esetleg a fényes külsején. A kijelzője is nagyon frankó, a LED-es monitor nagyon szépen teljesít. Gyönyörűek a színek még alacsony fényerő mellett is.

Belsőleg bivalyerős gép. A 4 magos processzor teszi a dolgát. És ha bár be is fagy néha a Firefox, akkor csak egy magot visz el, és simán fut a gép. (Ezelőtt egy 1magos/1szálas procim volt, ahhoz képest isteni áldás.) A memória bőven elég bármire, kaptunk eleget, és elég nagy frekvenciával belőle.

Játék téren hihetetlenül teljesít. Régi, de jól bevált játékokkal játszok, és gondot sem okoz a Gigás HD6650-nnek.

A gép melegedéséről annyit, hogy ma jött meg, reggel 9-kor hozták, de még hajnali 2-őig itt fogok ülni, és élvezni a gépet.

Nagyon jó választás. Az anyaghasználatát nagyon tudom értékelni, szerintem BestBuy az ár/teljesítmény arányban. Igaz csak egy év garancia, de külföldi fórumok szerint igen is jó.

Szerk
    Jobban ajánlom az Acer helyett az ASUS-t. Az Acer-be nagyon gyenge a vidikari, CAD-hez nem túl jó. Viszont a HD6650 hihetetlen mennyire jó.

[ Szerkesztve ]

Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán

Aktív témák