- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Kompakt vízhűtés
- Valami baja van a tápomnak
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
takkert
tag
Hello! Engem ez laptop érdekelne kb 600 euro, az lenne a kérdésem hogy a 2 év garancia itthon is érvényes-e rá?
Asus K53SV-SX131V
Notebook
- Prozessor: Intel
- Prozessor Modell: Intel Core i5
- Prozessor Modellnummer: 2410M
- 2,30 GHz Duo-Prozessor-Takt
- 2,90 GHz Duo-Prozessor-Takt mit Turbo
- Speichertyp: DDR3
- 4 GB Speichergröße
- 1.333 MHz Speichertaktung
- Max. 8 GB Speicher
- Displaygröße: 39,60 cm (15,60" )
- Auflösung: 1.366 Pixel x 768 Pixel
- Grafikstandard: WXGA
- Displayeigenschaften: Glänzend
- LED-Hintergrundbeleuchtung
- 640 GB Festplattenkapazität
- Festplatte: Hard Disk Drive
- Umdrehungsgeschwindigkeit 5.400 U/min
- Laufwerk: Blu-ray Disc Combo
- Grafikkarte: NVIDIA GeForce GT540M
- 2.048 MB Grafikkartenspeicher
- LAN-Geschwindigkeit: 10 Mbit (IEEE 802.3), 100 Mbit (IEEE 802.3u), 1000 Mbit (IEEE 802.3ab)
- Unterstützte WLAN-Standards: 802.11b, 802.11g, 802.11n
- Eingebautes Mikrofon
- Webcam
- Eingebaute Lautsprecher
- Speicherkartenslot: Memory Stick, Memory Stick Pro, MultiMediaCard, SecureDigital Card
- 3x USB 2.0-Anschlüsse
- Anschlüsse: 15 Pin D-SUB Ausgang, 3,5 mm-Klinkenanschluss, Ethernet RJ45 (10/100 Mbit), Gigabit Ethernet RJ45 (1000 Mbit), HDMI-Ausgang, USB 2.0 -
hoffman_
nagyúr
válasz ktommy91 #16996 üzenetére
Köszönöm, egynek jó, de sajnos az i5-höz is ragaszkodom Én szívem szerint nagyon ódzkodom a HP Renew programtól, de akkor 200-ér már inkább ez.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
ktommy91
addikt
válasz hoffman_ #16994 üzenetére
Így elsőre ezt ajánlanám: hp probook 4730s Annyiban nem felel meg hogy i3 van benne,de az nem hiszem hogy túl sok hátrányt jelentene.
(#16995) Jostee: Ugyanaz a két gép csak az iponon elírták.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
hoffman_
nagyúr
Üdv!
Segítségre szorulok, kicsit el vagyok veszve. Egy barátomnak keresek laptopot, egyetemre. Kaptam 2 pdf-et is amik igényeket tartalmaznak mindenféle CAD meg egyéb programokhoz. Sajnos el van ejtve pár helyen a support meg a certify, de nagyon b*zi módon, úgyhogy kicsit meg vagyok lőve. Biztos, hogy kell 4 giga RAM, Win 7 Prof 32 bit legyen rajta, legalább egy i5(elvileg 540M), és olyan dedikált vga, aminek minimum 128 mega saját memóriája van, és nem low-end. Kijelzőben 17" kellene minimum.
Ami nagyon elbizonytalanít, az ez, nem tudom mennyire kell komolyan venni. Viszont elég rendesen szűkíti a márkákat. Alapvetően ezek alapján csak HP, Dell és Lenovo gépeket keresek. Az ár szokás szerint sarkallatos pont, olyan 210 ezer a teteje.
A súly nem számít, akksi értelemszerűen minél több, annál jobb, a súlyt meg is dobhatja, de TimelineX üzemidőt nem várok ilyen hardverek mellett.
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Karelke
csendes tag
Szerintem elég rossz ez a gép az árához képest, ajánlanám ennyi pénzért inkább ezeket, az egyik asszem piros színű:
Ez a 3 szerintem mind jobb, mint amit te linkeltél, de hogy melyik a legjobb az számomra is jó kérdés...
Nokia 3410 -> Motorola C385 -> Nokia N95 -> HDC Galaxy S5 -> Samsung Galaxy Note5
-
TotO'
aktív tag
http://www.edigital.hu/Notebook/Asus_X53SJ-SX109D_notebook-p262720.html
Vélemények ?Max 130ezer forintban gondolkozok, és ilyenek kellenének bele: 4GB ram, 500GB Merevlemez, ha lehet inter core processzor, 512Mb vagy afeletti teljesítményű videókártya, lehetőleg piros színű. Elsősorban netezés,filmnézés...és minimális játék. De nem szeretnék 2 év múlva újat venni,ezért inkább most beruházok egy okosabbra,mint h pár év múlva ne tudjam használni.
Pixel 7 || Neuzer Courier DT
-
Déve
tag
Ha valakit érdekel teszt az acer aspire 5755g-ről, itt van, igaz angolul
http://www.pcworld.in/product/review/acer-aspire-5755g-52882011
Összegezve azt mondja, hogy hétköznapi aksi idő meg anyagminőség, semmi de cserébe izmos belül. -
TotO'
aktív tag
Hello, egyik ismerősöm ilyen laptopot szeretne venni, mit ajánlanátok ?
Max 130ezer forintban gondolkozok, és ilyenek kellenének bele: 4GB ram, 500GB Merevlemez, ha lehet inter core processzor, 512Mb vagy afeletti teljesítményű videókártya, lehetőleg piros színű. Elsősorban netezés,filmnézés...és minimális játék. De nem szeretnék 2 év múlva újat venni,ezért inkább most beruházok egy okosabbra,mint h pár év múlva ne tudjam használni.
Köszi előre isigen, lány
[ Szerkesztve ]
Pixel 7 || Neuzer Courier DT
-
ktommy91
addikt
válasz Bandee2 #16978 üzenetére
Konkrét gépet nem tudok ajánlani mert nem ismerem a kínálatot de VGA szempontjából minimum HD6770 vagy GT555 kell neked, azok megközelítik a HD3850-et. Nézz szét a kínálatban aztán ami tetszik linkeld be és megmondjuk hogy megéri-e.
(#16979) tylerhun: Egyiket sem venném, mindegyik kiesik valamiért. Ha 90k még belefér akkor vedd meg ezt:[link]
Nincs kerítés.
-
tylerhun
tag
Erre esetleg valaki, valamilyen válasszal rendelkezik?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tylerhun
-
Bandee2
tag
Sziasztok,
Pár hónapja érdeklődtem itt notebookkal kapcsolatban. Viszont most jutottam el a vételig, és mivel most kint vagyok Amerikában, feltételezem, hogy itt olcsóbban tudok notebook-ot venni. Igaz angol billentyűzetest, de már hozzászoktam itt. Szóval tudnátok ajánlani nekem egy olyan notebook-ot, ami legalább olyan teljesítményű, mint a "régi" asztali gépem? (proci: INTEL DualCore E2180, vga: SAPPHIRE HD3850 512MB +többi a profilomban). Főleg ArchiCAD-re, Photoshop-ra és Sony Vegas-ra használnám, a játék mellékes. Valamint hol tudnám legolcsóbban megvenni? Én úgy tudom, Amazon.com-on és eBay-en elég jó árak vannak...
Köszönöm előre is. -
fokec
csendes tag
Üdv!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Nézegettem laptopokat a 150-200 ezres kategóriában. Az Acer 5750G és 5755G keltette fel a figyelmem. Az lenne a kérdésem, hogy ebben az árkategóriában (figyelembe véve, hogy játékra is lesz használva) maradjak ezeknél az Acereknél vagy van esetleg más típus is ami szóba jöhet? Tudom, hogy itt a fórumon sokan javasolják ezeket, de kíváncsi vagyok, hogy lenne-e esetleg más, ezeken kívül, amit játékra is lehet használni.
Köszönöm. -
ktommy91
addikt
válasz jozs6200ax #16972 üzenetére
Meg a billentyűzet, burkolat is biztos más. Valaki már írta itt hogy a hűtés is más...
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
jozs6200ax
aktív tag
Itt egy teszt az acerről ez ugyan 5750 de nem sokal másabb az 5755 csak a hardverfelszeretlség más .LINK
[ Szerkesztve ]
-
jozs6200ax
aktív tag
válasz petszol #16969 üzenetére
Nem tudom melyikre gondolsz mert több Inspiron van de maga a dell egy jó márka ám ebben az árkategóriában ezt a mondelt nem nagyon szeretik .Linkelem neked melyik az
LINK
Nem akarom befolyásolni a döntésed ám igen az acer teljesítményben jobb.Elvileg a dellnek ez a tipusa nagyon melegszik és hangos is . -
Shev acm7
tag
A kérésem: légyszi irjatok olyan gépeket (vagy szériákat), amelyek akksija legalább 6 órát bir. A határ bruttó 180e (win7 nélkül), kijelző 13,3 és 15,6 között lehet.
Amiket találtam eddig:
Acer Aspire TimelineX
Acer TravelMate TimelineX
Lenovo ThinkPad Edge 13' (viszont ehhez van win7) -
petszol
tag
válasz jozs6200ax #16966 üzenetére
Köszönöm a választ.
Az Inspiron-nál gondolom azért jobb?Üdv: Petszol
-
robert5
csendes tag
Szerintetek megéri megvenni ezt a laptopot? :Acer Aspire 5750G-2414G75MNKK
Acer , 1év gari , 750gb hdd, 4gb ram, intel core i5 2410m sandy proci 2,3-2,9ghz , gt540m 1gb videókari , dvd író 3 usb stb.. persze 15,6-s kijelző , és még dolby advanced audio amitől elég jól szól notebookhoz képest. és ez mindössze 156 ezerért -
Dapro
senior tag
Aki használ notebook hűtőt kérem írja le, hogy milyet és milyen véleménye van róla (hány fokot hűt ez a legfontosabb) ebben a topikban. Köszönöm
-
jozs6200ax
aktív tag
válasz petszol #16965 üzenetére
Én hasonlót akartam először venni aztán azóta minden nap látok újabbnál újjabb számomra megfelelő laptopot.Erről infót eddig neten forumon és barátom által írt véleményt tudom csak írni személyes tapasztalatot nem .Erős hardverek de gyengébb szerkezet billenytűzet középen picit süpped nagyobb terhelésen nyilván zajosabb és meleget is fúj amire azt mondták el viselhető.Hátránya ennek az 1 év gari ami persze bővíthető de az 20 .000 ft ami + költség (táska és egér jár a garibővítés mellé).Műanyag igen de a fedél gumiszerű anyaggal van be vonva .Anyaghasználat terén közepes.Több helyről össze szedett infó lényeg az picit gyengébb szerkezet de ezt ellensúlyozza a teljesítmény.
[ Szerkesztve ]
-
petszol
tag
Sziasztok.
Laptop vásárlás előtt vagyok.A véleményeteket szeretném kérni a kiszemelt laposról.[link]
Hogy viselkedik a szerkentyű?
Melegedés,gyorsaság,játék,strapabírás,zsanérok,egyéb.
A szerkentyű váza milyen anyagból készült? Remélem nem full műanyag.
Ilyen gép tulajdonosa írhatna véleményt róla. Megköszönném.
Esetleg ilyen konfig másban? 180k a keret rá.
Dell Inspiron volt tervben de azt hallottam nagyon melegszik.
A win 7 nem kéne rá,ezt meglehet oldani másképp? Acernél ez nemtom hogy megy.
Ez lenne az első lapi.
Köszke előre is a válaszokat.[ Szerkesztve ]
Üdv: Petszol
-
tylerhun
tag
Sziasztok,
a következő volna a kérdésem:
egy relatíve olcsó notebook kellene nekem, ami rendelkezik hdmi kimenettel, hogy össze tudjam kötni a TV-vel és különösebb gond nélkül tudjak így a TV-n keresztül FullHD (1920x1080p) minőségben videókat, filmeket nézni. Plusz nem árt, ha 5.1-et is kezeli.Nem igazán van ebben tapasztalatom, ezért kérem a segítségeteket.
Az alábbiak valamelyike megfelelne a számomra szerintetek?
Hewlett Packard HP 625 XN829EAHewlett Packard HP Presario CQ56-100SH
Hewlett Packard HP 620 XN591EA
Leginkább PotPlayer-t használnék lejátszáshoz.
Segítséget előre is köszi!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tylerhun
-
oxox
addikt
koszonom mindenkinek a segitseget , a lehetseges valtozatokat osszerakom es tovabbitom az illeto holgynek
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
LaMeRick
csendes tag
válasz stratova #16956 üzenetére
Köszönöm, válaszod több mint kielégítő! Az a HD2000 amúgy 3000, de lényegi részén nem változtat. Értem amit mondasz, ez sajnos az elektrotechnikai cikkek 22es csapdája - ez csak pár ezer forinttal drágább, viszont ennyivel többet tud... Aztán szép lassan megérkeztél a high-endhez Jól ki van ez találva.
Az ATI-s Probookok úgy néztem i3-mal vannak szerelve, 5400-as vinyóval és gondolom több naftát is kérnek az akksitól. Ha már egy HD filmet ki tudok lőni a TV-re nekem az elég a VGAtól.
A pdf-ből kiderül amire kíváncsi voltam, kösz azt is.
Amúgy, ha most szeretnék betörni a notebook piacra, tuti moduláris notebookokat gyártanék, és külön árulnám hozzá a cuccokat, mint a desktop gépeknél. Biztos vagyok benne, h nem kivitelezhetetlen, de lehet már létezik is.
-
Rage47
veterán
A mai notik hangkártyája mennyire jó? Meghajtaná rendesen a Logitech 2.1-es hangrendszerem, lenne rendes mély stb., mint az asztali x-fi hangkarimmal?
-
stratova
veterán
válasz LaMeRick #16954 üzenetére
Szia!
Velem is alkalmankénti játékra kerestettek notebookot, igaz kicsit más szempontok szerint. Ha saját magamnak keresnék notit szintén Probook felé kacsintgatnék. Esetleg annyi megjegyzést hadd fűzzek hozzá, ha játszanál is vele a 180-as keretbe tán egy HD6470M, HD6490M-mel szerelt 4530s is beleférhet ha szükségét érzed (úgy néztem az integrált megoldás mellett ezzel is szerelik őket) nem egy erőmű ez sem, de Intel HD2000-nél több.
-
cucka
addikt
Sziasztok,
Év végéig szeretnék laptopot venni. Elsősorban a 13"-os Macbook Pro tetszik, a kérdés, hogy van-e bármilyen Windows-os alternatíva, amit számításba vehetnék. Ami fontos:
- 13"-14"
- jó minőségű ház, jó minőségű képernyő, jó minőségű hangkártya, jó minőségű minden
- nincs numerikus rész a billentyűzeten
- közelítse meg a macbook 7 órás akkumulátoros üzemidejét
- erős processzor, férjen bele 8 giga ram
- dedikált videókártya nem fontosÖtletek, hogy egyáltalán milyen márkák/típusok között érdemes körülnézni?
[ Szerkesztve ]
-
LaMeRick
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném, ha véleményeznétek a döntésem. Némi olvasás, keresgélés után eme noti mellett tettem le a voksom: HP ProBook 4530s XX975EA
Ilyen szempontok mellett esett a választásom rá (fontossági sorrendben):
-180eFt plafon
-Strapabíró keret
-Megfelelő garancia és terméktámogatás
-NumPad (ahogy néztem már mind ilyen)
-Matt kijelző
-Viszonylag erős processzor, VGA - elsősorban nem (új) játékra
-HDMI, VGA kimenet
-Egyszeű/minimal designAmi még extrát jelentene:
-angol bill. (tudom, Mo.-n vagyok... windows gombok hiányáról már desktop bill.-ek esetén is lemondtam)
-180°-ban nyitható kijelző
-USB 3.0
-"Easy upgrade" (procihűtő, vinyó, ram takarításhoz/cseréhez, ne kelljen már kiberhelni a billt/kijelzőt)Ez utóbbiban nem tudom milyen a kiszemeltem... Valaki esetleg?!
Ezen szempontok alapján létezik jobb konstrukció vagy megnyugodhatok?!
Válaszokat előre is köszönöm! -
Gergőke88
addikt
-
stratova
veterán
válasz gabsz227 #16945 üzenetére
Látom kb. ugyanoda lyukadtunk ki ebben jobb a CPU nagyobb a HDD a VGA memória 512MB 1 GB helyett de ennek a kártyának mindegy, teljesítményt nézve tényleg jó darab használd egészséggel
Köszönöm a javaslatokat úgy néz ki egy 2 év garos Lenovo G565A lesz 110-ért P520, 2.4 GHz, 4 GB, 500 GB HDD, HD 5470 512 mert, mint kiderült helyhez kötnék a dolgot (10e-vel drágább a P360+3GB PB-nél, annyit meg szvsz ér +1 év gar.) -
stratova
veterán
válasz Borote #16943 üzenetére
Van ebben még egy csavar Néhány VGA noha eredetileg nem kizárólag integrált (pl HD4250) megoldás, némely gyártó előszeretettel forrasztja alaplapra (régebbi modellek közül Geforce Go 7400, Go 8600 volt ilyen Asus/MSI-nél). A saját és osztott memóriával rendelkező példányok általában (ma már) DDR3-asok (Ati - HyperMemory, Nvidia - TurboCache).
-
muveszur
addikt
válasz _adaml21_ #16906 üzenetére
Szia!
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat, megfontolom a tanácsodat!
Eddig a HP volt a szipatikusabb, de a Dell felé kezd hajlani a mérleg, a full hd kijelző miatt illetve az erősebb gpu miatt is!Lehet még kérdeznék napközben párat a notiddal kapcsolatban, előre is köszi szépen!
-
stratova
veterán
ziron: ezzel én is tisztában vagyok de 120-as kerettel nem találok erősebbet HD6470 GT520 párosnál.
Ja csak hogy egyszerű legyen az élet
ASUS K53SC-SX053D 115e
Pentium B940 (passmark), 2 GB DDR3, 320 GB HDD, Nvidia GT 520M, 2 év
Kevesebb RAM és HDD erősebb és kisebb fogyasztású CPU és GPU.[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
Üdv!
Javaslatot kértek tőlem 100-120e Ft magasságában játékra is használatos notebookra (ez van szegény ember vízzel főz).
A. ACER Aspire 5552G-P323G32MNL
Athlon II P320 2.1 GHz, 3 GB DDR3, HD 5470 512 MB, 320 GB HDD, 1év
95eB. ACER Aspire 5742ZG-P613G32MN
Pentium 6100 2.0 GHz, 3 GB DDR3, HD 5470 512 MB, 320 GB HDD, 1év
100eC. Lenovo IdeaPad G565A (59-053228)
Turion II 520 2.5 GHz, 3 GB DDR3, HD5470 512MB, 500 GB HDD, 1 év
105-110eD. HP G6 1008sh
Athlon II P360 2.3 GHz, 2GB DDR3, HD 6470 512 MB, 500 GB HDD, 2 év
116-118eE. HP G6 1117sh
Phenom II X2 N660 3 GHz, 3GB DDR3, HD 6470 512 MB, 500 GB HDD, 2 év
120eÉn a D. HP-t javasolnám a gyengébb CPU ellenére az erősebb VGA és 2 év garancia javára (attól tartok az N660 már túl sokat fogyaszt de ha K10 stat-tel beszabályozható lenne).
Szerintetek? -
apacs78
csendes tag
válasz d@minator #16927 üzenetére
Hát ez lenne az ? mert kapható
de akkor teljesítményre jó a Packard nak csak a gari miatt kéne másik , ennyire megbizhatatlanok a laptopok?
ja és még egy dolog az Asus ról beraknál egy linket, mert ezekből annyi van hogy nem tudok kiigazodni rajtuk, találtam 110 - 200 ig ilyen asust , melyik lenne az amelyik nekem jó lenne?
[ Szerkesztve ]
Online F1 menedzser: http://www.gpro.net/?id=111532
-
bernat98
csendes tag
válasz ktommy91 #16932 üzenetére
Acer szerintem gyengébb márka, eddigi tapasztalataim alapján. Egyébként nem a játékokon lenne leginkább a hangsúly, illetve nem a legújabbakon. ilyen 2-3 évesek elfutnának lazán bármelyiken. Azért ezt a 2-t választottam, mert kb. 150ezerig ez a 2, ami márkás, és jólfelszerelt. Meg Acerben integrált a videókártya, Dellben meg Asusban dedikált, ha jól láttam.
-
ktommy91
addikt
válasz bernat98 #16931 üzenetére
Egyik sem túl jó választás (gondolom játékra lesz). Az inspiron nagyon gyenge anyaghasználattal és hűtéssel rendelkezik. Az ASUS-ban pedig gyenge a VGA. Én ez venném a helyedben: ACER Aspire 5755G Hátránya az 1 év garancia, de azt 21k-ért bővítheted 3 évre a vásárlástól számított 360 napon belül.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
bernat98
csendes tag
Sziasztok!
Melyik laptopot érdemesebb megvenni?
[Dell Inspiron n5110] vagy [ASUS K53SC SX091D]
Vélemény ezekről a gépekről?[ Szerkesztve ]
-
-
ktommy91
addikt
válasz Csirkejozsi #16925 üzenetére
Itt egy kis olvasnivaló a SB procikról:[link]
A garancia meg abszolút nem mindegy hogy 2 vagy 3 év. Az nem úgy van hogy ha 2 hétig nincs baja akkor 2.5 évesen sem adja be az unalmast.Nincs kerítés.
-
d@minator
addikt
válasz apacs78 #16918 üzenetére
Amit kinéztél az nagyon jó teljesítményű de az 1év nem meghosszabbítható garancia miatt nem ajánlott. A PB-t az ACER vásárolta fel ha ez mond valamit.
ACER 5750G lenne jó neked ha lehetne kapni.
Esetleg ASUS K53TA (126ezer FT) ugyanazzal a VGA-val van, mint a az általad kinézett Packard Bell. 2év garival és a LIano procival irodai munkára, filmnézésre és játékra is megfelelő. -
Caineevo
tag
válasz Csirkejozsi #16925 üzenetére
jó mérnök informatikus lesz belőled, nem érettségiztél infóból gondolom, mivel nem tudod h az órajel nem minden...
Krike:
Nem gamer noti a TimelineX? és? nem csak játékkal lehet felhevíteni...
Szóval attól még ha a hűtése nem is nagyon rossz, a cpu-t elég keményen korlátozzák...[ Szerkesztve ]
-
Csirkejozsi
tag
-
ktommy91
addikt
válasz Csirkejozsi #16921 üzenetére
SB proci, nincs felesleges harmatgyenge dedikált VGA ami csak az üzemidőt csökkenti és fűt, masszív matt burkolat, matt kijelző, 3 év garancia. A RAM bővítés az ~3k-s tétel.
(#16922) apacs78: A te kérdéseddel az a baj hogy nem lehet kapni Acer Aspire 5750G-t és azon kívül ebben az árkategóriában nem nagyon lehet nyugodt szívvel ajánlani gépet amivel játszani is lehet.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
Vardar
tag
Üdv!
Kikérném a véleményeteket [erről]. Elég erős az E-350, hogy kihajtsa a 6470-et? -
ktommy91
addikt
válasz Csirkejozsi #16919 üzenetére
Egyiket sem venném meg. Sokkal inkább ezt:[link]
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Notebook vásárlás előtt állok, és 2 termék közül nem tudok egyszerűen választani.
Segítenétek, hogy szerintetek melyiket érdemesebb? Nagyjából egy árban vannak, és a tudásuk is majdnem megegyezik.
Nem játékra kell, hanem az egyetemhez (mernök informatikus hallgató leszek).
Tehát a gépek:Lenovo IdeaPad G560A (59-057618)
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
apacs78
csendes tag
Hello
olyan 130-150 ezer között tudnátok ajánlani egy olyan laptopot amin elfutnak a játékok?
a súlya nem érdekes, mert leginkább asztalon lenne az irodában is meg otthon is
köszi
esetleg ez megéri-e vagy tudtok ajánlani jobbat
[ Szerkesztve ]
Online F1 menedzser: http://www.gpro.net/?id=111532
-
Krike
aktív tag
válasz Caineevo #16858 üzenetére
Tessék megérteni, hogy a TimelineX nem Gamer noti, hanem inkább üzleti célokra fejlesztették, könnyű, keskeny, éppen ezért a légrések is kicsik, és melegedni fog. Aki játszani, 2D-zni akar, vegyen 5750,vagy 5755-öt, akinek pénze van Ethost. Ennyi.
A lélek Isten üzlete, enyém az Ember
-
d@minator
addikt
Ilyen kis méretben normális laptop zsebbenyúlós. Én ezt ajánlom: ASUS 1215B [link] de kizárólag E-350 procival. Ugyanezzel a tudással még 11,6" méretben a Lenovo S205. Arra figyelj, hogy legalább 2GB RAM legyen benne.
Amit nem tudom, hogy merjek e ajánlani az a Lenovo Thinkpad Edge Red 13. Ez 13"-os, kiváló minőség de én a teljesítményét nem találom meggyőzőnek. Hátha a többiek...
A tetejükre (fedlapra) bármilyen csajos borítást lehet ragasztani. A link már nincs meg...
[ Szerkesztve ]
-
-
Cabaye89
csendes tag
Reményeim szerint holnap megrendelem valamelyik laptopot.
Segíthetnétek, hogy szerintetek melyiket éri meg jobban?az áruk nagyjából "egyforma" 8k eltérés van
mindegyikhez van win 7 ami fontos
garit most nem nézem acernél, mert ugy is veszek majd rá szóval az nem lényegesebből a 3 ból melyiket ajánlanátok leginkább?
samsung kicsit sötét ló nekem, hiába olvastam el tesztet róla, személyes tapasztalat érdekelne leginkább.Köszönöm. Bando
-
Sz7Cs
aktív tag
sziasztok !
mi a véleményetek erről a gépről :
ACER Aspire 5742ZG-P623G64Mn LX.RLV0C.023
általános felhasználáshoz kellene, minimális játékra .
hasonló áron vannak Intel Core i3+Intel HD vga-val szerelt gépek melyik lenne a jobb vétel ?
illetve az AMD E-350 Brazos gépek mennyire veszik fel a versenyt a fentiekkel ? -
Borote
addikt
Drágult majdnem egy 10-essel a 4530s.... lakótársam épp most akarta megvenni, és mikor betette kosárba, már drágább volt
-
_adaml21_
őstag
válasz muveszur #16847 üzenetére
Elitebook- Azt azért még nyugodtan odateheted hátránynak, hogy nem magyar billentyűzet, illetve hogy dögnehéz. A quadro valóban tervezésre való, és az alapja egy geforce gt330m, ami lássuk be, nem mai csirke. Nincs vele más baj, csak annyi, hogy azért egy 2 éves vga-val nem nagyon lehet már hosszútávra tervezni. Ráadásul az nvs széria pont nem az, amire az autocad mondjuk ad ki drivereket, az a quadro fx.
Utazóakksit tényleg lehet tenni bele, üzleti notebook.XPS- ebben a kiépítésben, ennyiért szerintem rossz vétel. [link] ez, méginkább ez [link] sokkal inkább megéri. Ez utóbbival rendelkezem én is, így természetesen én ezt ajánlom. Ezekben már GT540 van 2GB memóriával.
Asusról nem nagyon tudok mit mondani, nem ismerem, de nálam már az eldöntené alapból, hogy 2 év vs 3 év gari dell javára.
-
oxox
addikt
Sziasztok Guruk!
oldalbordam kolleganoje notebook-ot venne...es mivel okos vagyok hozza mint a tok, gondoltam megkerdezem mit ajanlotok.
tehat a kivant parameterek:
-100-140 magyar forint kozott legyen az ara
-12-13"-os meret
-fokent szovegszerkesztesre-netre hasznalnak
-ha lehet rajta filmet nezni, akkor sem dobja ki
-ne legyen nehez
-piros vagy bordo szinben (gondolom ez befolyasolja leginkabb....)
-jahh es uj legyen, tehat nem a ph!-rol venne hasznaltanolyan ez mint mikor a szoke not megkerdezik, hogy milyen uj kocsit vett maganak?...pirosat!
elore is koszonom
oxox
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
-
ktommy91
addikt
Elég nehéz kérdés. Talán ez megfelelhet:HP PROBOOK 4525S
Nincs kerítés.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13" 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF DASH F15 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB DDR6 W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515 15 Gamer notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15IMH05H 15 notebook - i5 10300H 16GB RAM 256GB 480GB SSD GTX 1660 W11