Aktív témák
-
rizso
addikt
Lehet használni az Intel vga-t, csak manuálisan kell váltani - de az is csak 2 kattintás, szóval nem egy nagy valami
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
SenorGrande
senior tag
válasz Orionk #17093 üzenetére
SIW (System Information for Windows), vagy Aida64 segítségével ki lehet deríteni, de megpróbálhatsz windows update-n keresztül is driver-t keresni hozzá, hátha talál.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Borote
addikt
válasz Mercutio_ #17080 üzenetére
Processzor függő, hogy melyik HD Graphics van benne.
Az első generációs core i szériához (Arrandale és Clarksfield processzormagok) volt az Intel HD Graphics néven emlegetett gpu, de ez még az alaplapba van integrálva.
A második generációs core i szériánál (ez a Sandy Bridge) viszont egy lapkán található a processzor illetve az integrált gpu - ez asztali tekintetében lehet Intel HD Graphics 2000 ill 3000, notebook processzorokhoz a 3000-es jár.
Az első generáció is jelentős előrelépés volt a GMA-khoz képest, de az új iHD még egy lapáttal rátesz, arról nem is beszélve, hogy a 35W-os fogyasztás itt már tartalmazza a grafikus vezérlőt is.Remélem most már a helyén vannak a dolgok
(Illetve ha jól emlékszem valakinek még mint ha lett volna hozzáfűzni valója, csak azt már elfelejtettem ) -
Orionk
senior tag
válasz SenorGrande #17089 üzenetére
most így néz ki a device manager
Mi lehet még az az ismeretlen valami?
A hangot úgy sikerült megcsinálnom, hogy neten keresztül a lenovo honlapján van lehetőség, hogy beírod a serial számát a notinak, és akkor neten keresztül nézik, hogy milyen driver kellene.
Úgyhogy, most elméletileg midnen működik, csak ez az ismeretlen cucc nem.köszi
-
SenorGrande
senior tag
válasz SenorGrande #17089 üzenetére
Megkevert az angol XP, legalul kerestem, de megvan. Már fel van telepítve a videokártya driver.
[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
SenorGrande
senior tag
válasz Orionk #17079 üzenetére
Igen, ilyenre képre.
Első ránézésre azt mondanám, hogy fel van installálva a driver, bár a PCI Device-t, és a unknown device-t nem tudom mi lehet, így elképzelhető, hogy van köze a hanghoz.
Azt tudom tanácsolni, hogy installálj fel minden driver-t, ami van hozzá. Ha akkor sem lesz hang, akkor visszatérünk rá.Szerk.:
Most látom, hogy nincs még videokártya meghajtó sem feltelepítve. Akkor a fentebb említett 2 eszköz közül valamelyik az lesz, valószínű az unknown device.(#17087) randras
Pont egy Acer Aspire 7750G-2414G75MN-ben gondolkodom (i5-2410M, ATI 6850M/1Gb)
Első benyomás, tapasztalatok?[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
Helló!
Most döcögök haza az Acer márkaboltból, azt hiszem, az 5570/5575/7750/5830TG variációk közül kettő már ki is esett.
Ha valaki szintén ezeken agyal és nem tud dönteni, szóljon, és leírom a fontosabb észrevételeimet szívesen!
-
padra
aktív tag
A 7750-nél nem vált automatikusan a két vga között mert ati vga van benne.(az automatikus átváltás csak intel-nvidia párosításnál működik,az optimusnak köszönhetően).Az 5755-be nvidia vga van így az automatikusan vált a két vga között.7750g 2 színben kapható kék 6850-nel,és feketébe 6650-nel.
"Okos vagy, ha - csak a felét hiszed el annak, amit mondanak! Zseni, ha tudod melyik felét!"
-
HPAA
őstag
-
Laybee
őstag
Sziasztok! Eléggé járatlan vagyok a notebookok terén. Kíváncsi lennék, melyik proci milyen gyors. Régebben láttam egy oldalt, ahol össze vannak hasonlítva. azt hiszem volt ott egy videokártya összehasonlítások. Tudtok segíteni?
HPAA: Köszönöm, ez az!
[ Szerkesztve ]
-
fokec
csendes tag
Üdv. Sikerült leszűkíteni a kört az Acer 5755G-re és a 7750G-re. Viszont azt olvastam az egyik oldal hozzászólásai között, hogy a 7750G-s notebookot nem lehet energiatakarékos módban üzemeltetni úgy, hogy ne az ATI kártyát használja. Ha ez igaz, akkor gondolom csak 3-4 óráig bírja. Ez az 5755G-vel is így van? Másik kérdésem az lenne, hogy a 7750G csak kék színben létezik 6850-el?
-
Mercutio_
félisten
válasz Bazsee71 #17075 üzenetére
Bakker én eszerint valamit félre kattintottam és a sokféle HD Graphics közül valamelyik gyengébbet/korábbit néztem
Bár ennek talán az is lehetett az oka hogy a Fujitsu oldalán is külön jelölik, ha valamiben HD Graf 3000 van igaz ha jól látom nincs lényeges különbség a "simához" képest.Az általad írtak alapján 120k-ig csak régi játékok futtatására jók a notik jól gondolom?
Az a Fujitsu a 3 év garijával tetszik, kérdés jelenleg hol állnak ezek a notik strapabíróság, megbízhatóság, akkuidő tekintetében mert a régebbi FuSi-k elég hírhedtek voltak.
Ez az oldala a notebookcheck-nek másnál is megrogyasztja az IE-t, vagy csak az XP-m haldoklik
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Orionk
senior tag
válasz SenorGrande #17078 üzenetére
A letöltések között nem találtam másikat, ez a Conexant nevezetű, a linken.
A driveres link -
SenorGrande
senior tag
válasz Orionk #17077 üzenetére
Pontosabban ehhez a driverhez nem talál eszközt. Lehet, hogy rosszat töltöttél le. Van másik a letöltések között?
Jó lenne egy kép az eszközkezelőről is.
Ezt a drivert meg szerintem uninstalláld.– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Orionk
senior tag
válasz ktommy91 #17035 üzenetére
szia !
A te általad adott link: link
A linken a hangkártya driverje nem jó.
Nem tudom azzal az audio driverrel felismertetni a hangkártyát. Lehet, hogy nincs is a laptop-ban? , az elég furcsa lenne.Nem is tud hangot kiadni, csak a speaker szólal meg néha.
Mit tudnék tenni?, hol tudok drivert találni hozzá XP-re?Itt még kiírja, hogy már érzékeli, hogy feltelepítettem, de rátelepítem még egyszer.
ennek ellenére ITT A HIBA , hogy nem találja a hangkártyátköszi szépen
-
Bazsee71
őstag
válasz Mercutio_ #17071 üzenetére
Nézd meg notebookcheck.net-en az összehasonlításokat, pár játékban jobban teljesít a 310-es, pár játékban pedig elveri a HD 3000. Például:
CoD MW2:
HD 3000: 58 fps
310M: 48 fps[URisen:
HD 3000: 38 fps
310M: 28 fpsNFS Shift:
HD 3000: 32 fps
310M: 23 fpsSIMS 3:
HD 3000: 123 fps
310M: 78 fpsLeft 4 Dead:
HD 3000: 117 fps
310M: 60 fpsCoD 4 - MW:
HD 3000: 64 fps
310M: 40 fpsTöbbek között sok tesztet pedig le sem futtattak a 310M-mel. Egyébként minden összehasonlítás minimum grafikán, tehát játékra egyik sem alkalmas igazán.
-
F.B.I.
veterán
Üdvözlet!
Segítséget kérnék, öcsémnek kellene egy jó kis gép, sajnos Skóciában tartózkodik, ott venné max.500 font (150K) a határ, játék annyira nem lényeges, HD filmezés, netezés. Mit ajánlanátok?
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
rizso
addikt
válasz Orionk #17068 üzenetére
Y570-en (ha jól emlékszem) Fn+F6 volt a touchpad ki/bekapcsolása. De jelzi egy kis ikon is a touchpadet, nézd át a gombokat
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Mercutio_
félisten
válasz Bazsee71 #17070 üzenetére
Ha egy szinten van, a játékokban mért FPS-ek miért 2-3X akkorák, mint a HD Graphics ugyanazon oldal által mért értékei?
Szóba került még 15k-val olcsóbban a HD grafics-os változat is.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
_XXXXX_
tag
válasz Orionk #17068 üzenetére
Miért zavar téged az, hogy usb-s eltávolítható eszközként ismeri fel a dvd meghajtót? Nekem pl az ibm r50-ben is így ismeri fel, de semmi hátrányát nem tapasztaltam az elmúlt 5 évben annak, hogy most van-e ikon vagy nincs.
A második kérdésedre nem tudom a választ. Vannak olyan lenovo laptopok amiknél nem lehet kikapcsolni, nem tudom ez olyan-e. A manuáljában kellene megnézni.
"Rendszergazda vagyok, nekem mindent szabad."
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Ezt a LENOVO Laptopot vásároltam meg
Most telepítek először lenovo laptopra rendszert. Eddig MSI-m volt.
Két problémában kérném a segítségeteket.--1-- A windows a dvd meghajtót, külön külső hardver ként ismeri fel, mintha egy pendrive lenne. Van is ikon a systray-ben, hogy el lehessen távolítani.
Ezt meg lehet oldani valahogy, hogy ne így ismerje fel?, ne legyen ott az eltávolító ikon a systray-ben?--2-- A touchpad-ot hogyan lehet kikapcsolni, hogy ha USB-s egeret használok?, hogy olyankor a touchpad ne dolgozzon?
MSI-n ezek a problémák nem voltak. Ott pl. a touchpad-ot is egy Fn billentyűkombinációval lehet kikapcsolni.
köszi
-
Ashooka
tag
Vagy ez?
-
Mercutio_
félisten
válasz ktommy91 #17057 üzenetére
Ugyanott a 310M értékei, úgy látom 2-3X jobban teljesít jétákokban (a gyereknek ez is szempont, nekem nem lenne az )
Kérdés, hogy a 310M-et lekapcsolja a rendszer ha nincs rá szükség, vagy állandóan megy és meríti az aksit? Ja, a linkelt oldal gari, megbízhatóság szempontjából rendben van?
Rage47: A matt kijelző jó, de a játék fontosabb, valamint egy korábbi AMD-procis notival kapcsolatos rossz benyomások miatt Intel proci preferált, ja és nincs HDMI se a notin, így a 880G-s csipszet előnye ezen a téren elvész
[ Szerkesztve ]
-
ktommy91
addikt
válasz Ashooka #17062 üzenetére
A low-end ASUS és az MSI nálam kiesik. A Lenovo jó de én inkább meghagynám a pénzt és később kicsit kiegészíteném és vennék egy 64GB SSD-t meg egy USB-s racket a gépben lévő HDD-nek. Azzal sokkal többet érsz mint az erősebb CPU-val.
mod: Nagyon sok volt a hibás darab az ASUS K52-es szériájában, azt sem venném.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
Ashooka
tag
Erről mi a véleményetek?
-
-
Ashooka
tag
Nos akkor lenne még 1 kérdésem 100k-s keretem lenne a laptopra mit ajánlotok?
Netezés+film nézésre kellene!
-
ktommy91
addikt
válasz Mercutio_ #17051 üzenetére
Itt egy teszt az iHD 3000-ről. Én biztos nem vennék gépet belépő szintű VGA-val, de te tudod.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
rizso
addikt
válasz Chaser #17049 üzenetére
Hát igen. Akinek kell a billentyűzetvilágítás az vegye a gyengébb, vékonyabb, és nem utolsó sorban drágább 15z-t. 5942G-ben nagyon megtetszett ez a fííícsör, kár hogy nagyon ritka. Na de majd holnap kiderül, hogy a 8530p-ben hogyan muzsikál a "Nightlight" - kíváncsi vagyok van-e értelme
-
Orionk
senior tag
a windows a dvd meghajtót, külön külső hardver ként ismeri fel, mintha egy pendrive lenne. Van is ikon a systray-ben, hogy el lehessen távolítani.
Ezt meg lehet oldani valahogy, hogy ne így ismerje fel?
Most telepítem először, így nem találkoztam még ilyennel.
köszi
-
Mercutio_
félisten
válasz ktommy91 #17048 üzenetére
Hm, olyan amiben gyengébb a proci, de valami diszkrét VGA van mellette (pl. Gef 310M amennyiben az már használható teljesítményt nyújt) esetleg létezik? Matt kijelző nem elsődleges
Pl. ez a verziójú B560A mennyire lenne jó választás?
[ Szerkesztve ]
-
ktommy91
addikt
válasz Ashooka #17045 üzenetére
Az előző hsz kissé félre sikerült... Szóval a PB gépek az 1 év garancia miatt nem ajánlottak. Vedd ezt: TOSHIBA Satellite C660D-12T Bár kicsivel drágább de a +1év garancia miatt simán megéri.
Nincs kerítés.
-
ktommy91
addikt
válasz Ashooka #17045 üzenetére
(#17046) Mercutio_: Szerintem neked erre van szükséged: Fujitsu Lifebook A531 A keretbe még +2GB RAM is bőven belefér.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
Santosh
tag
Sziasztok!
Advent notikról mi a véleményetek? Nem nagyon találtam róla semmit. Advent 8315 a pontos típus egyébként. Előre is köszi a választ!
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
130k-s keret esetén milyen notit javasoltok ami időtálló, legalább 2 év garis (vagy bővítéssel belefér a keretbe) új, és ha lehet legyen rajta HDMI, és NFS2, Freelancer, esetleg ennél erősebb játékok is elfusson rajta. (vinyó s-ata, legyen webkamera, esetleg ha matt kijelzős a külön jó lenne, bár erre ha jól tudom kevés az esély) Jó aksiidő/élettartam se lenne baj, mert az elző Combaq 615-ösnek 1,5 év után 1/2 óránál többet nem bírt az aksija
-
Ashooka
tag
Hali.
Most szeretnék venni egy olcsó laptopot amit netezésre és film nézésre használnék kizárólag!
PACKARD BELL EasyNote TK-F4081-RB-111H
Ezt néztem ki! Szerintetek jó?
-
randras
veterán
válasz SenorGrande #17043 üzenetére
Egyérttelmű, hogy Acer, minden szempontból. A Dell minősége rosszabb, a procija jobb, de azt meg nem fogod érezni, mivel a videókártyája sokkal sokkal gyengébb. 17"-en egy 525M semmi!
Az Acer 5830TG után olvass még egy kicsit, az sem rossz.
-
-
rizso
addikt
válasz Dyingsoul #17039 üzenetére
Nekem volt Y570-em, és az XPS 15-öt is többször megfogdostam. Az elején nem jött be az XPS, de mostanra már nagyon tetszik. Az Y570 a legtöbb embernek nagyon bejön, az XPS viszont nagyon megosztó, vagy tetszik vagy nem.
Te tudod melyik jön be, mondjuk rosszul egyikkel sem jársz...Y570 olcsóbb erősebb hardverrel, XPS-nek meg jobb/több a garanciája.Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
-
Dyingsoul
veterán
Már egy ideje dilemmázgatok, hogy mit vegyek, de úgy látszik körvonalazódik a választásom: Y570.
Sokáig olvasgattam ezt a topikot, néha be is irogattam valamit, szöszmötöltem és sok notit megismertem. Nem akarok flamelni, illetve vitát indítani, mert testközelből még nem volt szerencsém az XPS l502-höz, de azért csak hangot adok elégedetlenségemnek: a dizájn. Nagyon sok képet/videót átnyálaztam az XPS-ről, de nekem valami hihetetlenül ocsmánynak tűnik. Pláne ha melléteszem az Y570-et. Azon szerencsések, akik találkoztak mindkét notival, tegyenek már helyre, hogy most csak nekem van izlésficamom vagy vannak még rajtam kívül, akiknek nem tetszik?Nyilvánvaló, hogy az XPS tulajok isteníteni fogják a hsz-em után a gépüket, de én nem fikázni akarom, ugyanis a jó anyaghasználat, a csodaszép kijelző és erős hardver a gyönyörű hangzás mind mellette szól. Viszont ez a dizájn, amit kapott, teljesen elveszi a kedvem tőle. A billentyűzetről nem is beszélve. Nem az anyagára és a világításra gondolok, azok minden bizonnyal a lehető legminőségibbek, hanem a stílusára, elrendezésére, valamint a numpad hiányára (tudom, több noti is van, amin nincs). Csak azért bosszant a dolog, mert egyébként az XPS lenne nálam a befutó. Nah mindegy, reagáljatok valamit.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Orionk
senior tag
válasz randras #17033 üzenetére
ÉRtem köszi.
Már fel is települt az XP. Most tenném fel a driverokat, de ahol vettem a laptopot, ott a driver dvd-n csak a win7 hez adtak dirvereket.
Hogyan szerezzem be az xp-hez a drivereket?
ILYET TALÁLTAM, de ehhez a programhoz kellene licensz.ERRŐL A LAPTOPRÓL van szó.
köszi
-
-
Orionk
senior tag
válasz ktommy91 #17026 üzenetére
Tényleg működik, elindult az xp setup.
többen is segítettetek, köszi.Mit tud ez a hot swap? Rákerestem wiki-n, de angolul nem értettem meg annyira.
Valami olyasmi, hogy akkor is tudsz valamit csinálni, ha nem állítasz le valamit.Másik kérdés:
Ha elsőnek az XP-t telepitem a gépre majd utána a Win 7-et( a sorrend már nem variálható), az elején hogy tudom elérni hogy választható legyen mind a kettő Op. és a XP legyen az alapértelmezett, tehát a WIN7-et én választhasam.
köszi
-
Caineevo
tag
válasz SenorGrande #17029 üzenetére
én is az acer-t venném, és még annyit hozzátennék, hogy mind a 2-nél vga limit fog fellépni, nem processzor
-
ktommy91
addikt
válasz SenorGrande #17029 üzenetére
Én az acert venném a jobb anyaghasználat és VGA miatt, persze garancia kiterjesztéssel.
(#17028) ImI87: Jó választás!
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
SenorGrande
senior tag
Szeretném a véleményeteket kérni, hogy melyik lenne a jobb választás hosszútávra:
Dell Inspiron N7110, i7-2630QM, nV-GT525M/2G vagy pedig Acer Aspire 7750G-2414G75MN, i5-2410M, ATI 6850M/1G, ez kiegészítve egy SSD-vel (mert úgy tudom, 2 merevlemez hely van benn, de ennek még utánajárok).
Szerintem az Acer jobb lenne, mert ugyan "csak" i5, 2 maggal, de a videókari erősebb, és az SSD dobna rajta rendesen. Viszont alapból csak 1 év a gari.
Nem tudom a jövőben miből lehet inkább profitálni játékok terén, mert az egyik esetén videokártya limit, másik esetben procilimit lehetséges.CPU adatok összehasonlítása, GPU összehasonlítás (70. Radeon, 114. GeForce).
Kíváncsian várom az eszmefuttatásokat, ki melyik mellett döntene, és miért!
[ Szerkesztve ]
-
ImI87
őstag
Hello!
Kellene vennem egy normálisabb 17-es notebook-ot, olyan 170K környékén.
"Otthoni" használatra kellene, netezés, töltögetés, DVD-írás, irodaitennivalók, skype, levelezés, stb....
Extra igények nincsenek vele, csak az alapvető kummunikációs képességek.
Jófajta 2 magos proci, 4 giga ram, egyszerű vga, minél nagyobb vinyó.Kinéztem ezt a darabot: HP ProBook LH348EA - 178K
Hasznos az alu burkolat, a modern platform, HD webkamera, matt kijelző, és szép is.
Van v.kinek ilyen gépe? Érdemes megveni enyi pénzért? Esetleg v.mi negatívum, vagy típushiba, hiányosság?
Ha nem ezt, akkor mit érdemes venni az adott feltételekkel és adott árban (max +10K) ?
-
ktommy91
addikt
válasz Orionk #17025 üzenetére
"Az alapértelmezett üzemmód a SATA-hoz az AHCI, mely elérhetővé teszi a SATA újabb funkcióit, mint amilyen a hot swap és a Native Command Queuing (NCQ). Ha a számítógép alaplapja vagy operációs rendszere nem támogatja az AHCI-t, akkor lehetőség van az IDE emulációra, azonban ekkor a SATA nem képes hozzáférni az ATA/IDE által nem támogatott képességekhez. A Windows eszközkezelő általában IDE emulációban működteti a SATA eszközöket mindaddig, amíg be nem állítják AHCI módra. A Windows XP hivatalosan nem támogatja az AHCI-t, azonban néhány saját eszközmeghajtó engedélyezheti azt. A Windows Vista, Windows 7, a jelenlegi Mac OS X és a Linux már alapból támogatják az AHCI-t."
Nincs kerítés.
-
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Egy kis segítséget kérnék szépen.
Pár nappal ezelőtt kértem a tanácsotokat, hogy melyik laptopot vegyem.Az Xp-eng-sp2 telepítő lemezt(azért xp-t kell feltenni, mert anyu ezt tudja) helyeztem be a laptopba.
cd ről bootoltam, és amikor beolvasta az adatokat a lemezről, akkor nem indult el a telepítő, mert egy hibát írt ki.
EZT A HIBÁT ÍRJA KISzerintetek mi lehet a gond?
Megpróbáltam másik laptopon az xp telepítő lemezt, és a lemeznek nincs baja, mert máshol elindul. Ezen a mostani laptopon megpróbáltam Win7-es telepítő lemezt, és az is elindul.
Akkor mi lehet a baja az xp-vel?
köszi szépen.
Ha rossz helyre írtam ezt, akkor légyszives irányítsatok a megfelelő topicba. köszi
-
padra
aktív tag
-
theartofdota
tag
válasz theartofdota #17016 üzenetére
ja még fontos csak nvidia vga. ati nem játszik
-
theartofdota
tag
helo
segítsetek milyen netbookot vegyek 180-200k -ból? Amire kell elsősorban: fotószerkesztés, filmezés általános felhasználás.. ennyi pénzért legyen halk, hűvös és megbízható. -
rizso
addikt
válasz Gergőke88 #17009 üzenetére
Okés, akkor tőlem pár kérdés:
- hangszórók hogyan szólnak? Eddig egy acer gépem volt, amire azt mondtam, hogy még elmegy - ez egy 5942G volt.
- kijelző fényereje/színhűsége/betekintési szögei?
- melegedés/zaj?
- billentyűzet mennyire kényelmes?
- webkamera képe mennyire jó? 5942G-ben nagyon jó kamera volt, talán az eddigi legjobb webkamera, amivel laptopban találkoztam, viszont 5820TG-ben meg iszonyat gyenge szerintem...
- mennyire masszív az összeszerelése?Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Cabaye89
csendes tag
válasz Gergőke88 #17009 üzenetére
Szervusz. Eddig nem ezt a fajtát akartam venni, de most hogy utána néztem sokkalta jobban tetszik mint a 170k-s acer és ugye ebben 3 év gari is benne van.
Billentyűzetére lennék kiváncsi, hogy milyen minőségű [link]
ehhez képest. Mert ahogy nézem sokkalta másabb a bill-je és nagyon tetszik.
Esetleg egy képet ha raknál fel róla, vagy keresnél valahonnan és belinkelnéd megköszönném.
Amúgy ez a fajtát vetted?[link]Még annyit hogy tapipadja az ugyan olyan e, mint az elsőnek linkelt aceren?
Meg ha van vmi tapasztalat játék szempontjából(melegedés,stb) azt is szívesen fogadnánk itt sztem. Az akksi időn nagyon meglepődtem az még különösen tetszik.Köszi: Bando
[ Szerkesztve ]
-
Karelke
csendes tag
A 3. egy egész jól kiegyensúlyozott masina, nekem bejövős, egy átlagos teljesítményű konfig, viszonylag jó áron.
Nokia 3410 -> Motorola C385 -> Nokia N95 -> HDC Galaxy S5 -> Samsung Galaxy Note5
-
Karelke
csendes tag
Lesd meg, amit másodiknak linkeltem, az sem egy rossz gép, talán a videokártya az egyetlen gyenge pont, de elismerem, hogy az első piros színűnél jobb a tied, de azért rakass bele +2giga ramot.
Nokia 3410 -> Motorola C385 -> Nokia N95 -> HDC Galaxy S5 -> Samsung Galaxy Note5
-
Karelke
csendes tag
A proci jobb abban, amit én mutattam, a vinyó 7200rpm-en pörög, míg abban amit te mutattál, abban 5400rpm-en, ezért gyorsabban olvassa be az adatokat, hamarabb töltődnek be a játékok ...stb, igaz kissebb a mérete, csak 320-as. A lényeges részek, mint a proci, meg a memória abban jobb, amit én mutattam elsőnek, a videókártya meg egykategória szerintem, az ati tudja a Hypermemory nevű okosságot, ezzel képes 512mb sima ramot pluszban felhasználni a működéséhez.
Ne feledd, h a win 7 kapásból lefoglal 1 giga körül a ramból, tehát tisztán kb 1 gb maradna, ha a 2gigásat veszed. Meg a HP a márkájaEsetleg rendelésnél kérdezd meg, hogy mennyiért raknának bele +2 giga ramot, és úgy vedd meg szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Bobrooney
senior tag
Hali!
ACER AS3830TG-234G50 vagy ACER NB AS3830TG-el kapcsolatban tudna valaki tapasztalattal szolgálni nekem?
Köszi előre is!
-
rizso
addikt
válasz Gergőke88 #17005 üzenetére
Szerintem elég sok embert érdekelne 1-2 infó a géppel kapcsolatban. Nyugodtan írj egy Logout bejegyzést és linkeld be, vagy akár ide is írhatsz egy tartalmasabb hozzászólást
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok! Ma végre megvettem az új gépemet: 5830TG, i5-2410, GT 540m 4Gb ram.
Ha esetleg van valakinek kérdése írjon. Köszi mindenkinek a segítséget. -
1100110
csendes tag
Nem tudnátok mondani olyan netbookot, amin magyar billentyűzet van?
[ Szerkesztve ]
-
TotO'
aktív tag
válasz Karelke #16993 üzenetére
Hmm, ha az első linket nézem (mert az piros ) akkor az ár ugyanaz
asus:
500gb winyó (igaz kissebb rmp)
SB proci
GT520 - ami az összes tesztprogiban többet ért el mint a 5470piros hp:
4 giga ram (asusban 2 van csak)
20dkg-vel könnyebbszóval összességében szerintem - mivel az ár ugyanaz - az asus jobban megéri. Ha valami elkerülte a figyelmem akkor mond.
Pixel 7 || Neuzer Courier DT
-
hoffman_
nagyúr
válasz ktommy91 #16999 üzenetére
Tudom, ezek mondjuk ki is zárják, a belsejétől "estem hasra", viszont az egyik használandó program gyakorlatilag only cpu-ra épül, ezért sajnos tényleg kevéske a 2,1ghz i3. Minden más tekintetben hibátlan a linkelt gép.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tudományos Pandémia Klub
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13" 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF DASH F15 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB DDR6 W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515 15 Gamer notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15IMH05H 15 notebook - i5 10300H 16GB RAM 256GB 480GB SSD GTX 1660 W11