- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Akciókamerák
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Táp ventilátor csere
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz pepusos #19397 üzenetére
Filmre már egy belépő is megteszi, komolyabb játékra meg 100k-ért nem fog gépet találni, egy HD5470-essel már el lehet bohóckodni, de legújabb játékokat csak alacsony felbontáson lebutítva tudja legyűrni. Arra figyeljetek, hogy 2 év gar azért legyen a gépen.
szerk: ASUS K52JT - 100k-ért én nem láttam sehol ilyet. Minimális játékra, hiába 1GB vram ha csak 80 számolóegység van a vga-ban.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
pepusos
senior tag
válasz Chaser #19395 üzenetére
Felhívtam, megkérdeztem Lehet egyszerűbb így... játékra és filmre kellene a gép, és 100.000 a határ. Többet most sem tudtam kiszedni belőle, nem egy beszédes típus. Ha tudtok segíteni, azt megköszönném, de ha azt mondjátok hogy ilyen árkategóriában nincs megfelelő gép, azt is elfogadom. Ő egyébként egy ASUS K52JT-t nézett ki, valaki azt mondta neki hogy játékra is jó. Esetleg tudtok mondani róla valamit?
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz Vassili #19385 üzenetére
Asus, notebookoknál játék szempontjából általában hamarabb lesz szűk keresztmetszet a VGA mint a CPU. A Dellről nem túl pozitív tesztek születtek igaz rendszerint i7-2630QM-mel szerelt darabokról amit nem nagyon tud hűvösen tartani. Sandy Bridge i3 megteszi ezeknek a VGA-knak.
HD 6470M HD6650M
Az Asus akkor is jobban fogja bírni a játékot ha az A4-3300 valamivel gyengébb is mint a Core i3-2310M (egy két CPU intenzív játék GTA IV vagy World in Conflict azért lenyelheti keresztbe, de azokat 6470+i3-mal sem játszod jobb esélyekkel).
Passmark CPU:
A4-3300, Core i3-2310M
Passmark GPU:
HD 6650M, HD 6470MGaranciája bővíthető 3 évre, feltételek/részletek.
doser0717: úgy nézem a bővítés határidejét illetően ez a hivatalos álláspont:
Vásárlási feltételek* A normál, 2 éves garanciával rendelkező ASUS noteszgéphez vásárolható
* Az ASUS termék vásárlási dátumától számított 6 hónapon belül meg kell vásárolni[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz pepusos #19394 üzenetére
Ez a tipikus esete annak amikor az igények és a pénztárca nem keresztezi egymást. Nagyon jó gépek is vannak 100k körül, de azért csodákra nem kell számítani. Nemrég még annak is lehetett örülni ha belépő gép volt 110k körül. És nagyon érdekel mit akar 1GB vrammal..ő is azok közé tartozik akik még mindig nem tudják, hogy a vram mennyisége 1 a 4-5 szempont közül ami mind feltétele egy erős vga-nak?
-
pepusos
senior tag
válasz Chaser #19392 üzenetére
Tudom én hogy mit akarok venni, és azt is, hogy notit biztosan nem! Egy barátom hívott fel telefonon, ennyit mondott amit fentebb leírtam. Kell neki egy noti amiben 1 Giga vram van, és van rá 100.000re. Kérdezte van e ilyen sztem. Mondtam nem tudom, aztán eszembe jutott, hogy itt megkérdezem. Most majd felhívom, és megmondom hogy nincs ilyen, és ennyi.
-
Chaser
legenda
válasz pepusos #19387 üzenetére
Nem tudok 1GB vramos gépről 100k-ért, de biztos van és biztos nagyon jó is..sztem te nem tudod mit akarsz venni mit akarsz 1GB vrammal? 100k-ért épp kaphatsz integráltaknál vmivel erősebb HD5470 szintű vga-s gépet, azokon ált-ban 512mb ddr3 van..de nem amiatt lassúak.
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Kérhetnék erről véleményt? ASUS N43SN-VX057V
Kinézetre tetszik, méretre pont megfelelő, 2év gari.
-
Chaser
legenda
-
Vassili
tag
0% THM-re akarok notit vásárolni! És 2 közül nem tudok dűlőre jutni, bár inkább az Asus felé hajlok. Ti melyiket vennétek?
[ASUS]
[DELL]
Hardveresen mindkettő megfelel, Asus kicsit erőssebb VGA fronton a Dell pedig Prociban! Elsősorban kijelző billentyűzet tapipad aksi, ami eldöntheti, de ezekről sajna nincs elsőkézből infón, tapasztalatom.
THX![ Szerkesztve ]
-
pepusos
senior tag
Sziasztok!
100.000,-Ft körül lehet kapni 1Gb-os videókártyával rendelkező minőségi notit, vagy ez csak egy édes álom? Köszi előre is!
-
Szeju
csendes tag
Az utóbbi időben figyelemmel kísértem a hozzászólásokat, látom sokszor felmerült a Fujitsu A 530 és A531 és megerősített benne, hogy a Fujitsu A530 lesz a befutó. Természetesen 4Gb RAM-mal, elég lenne a 2 GB is nekem,de ilyen árak mellet a 4 még jobb.
Arról van valakinek esetleg infója, hogy milyen gyártmányú HDD, RAM, stb.van benne? Semmilyen leírásban, kézikönyvben nem tüntetik fel, csak annyit hogy hány Gb-os.köszi
-
yal
csendes tag
ár/érték vélemény erről?
http://notebookstore.hu/hu/termekek/reszletek/8216_hp_probook_4720s_caviar_grey_notebook_renew_xx836ear/
-
nlb84
tag
-
doser0717
aktív tag
válasz gigi21hu #19374 üzenetére
Itt most le van húzva, khhm...: Acer, Dell, Asus. Jellemzően le van húzva az MSI, valamint a Packard Bell. Hallottunk már rémtörténeteket behalt céges HP és Lenovo flottáról is. A Fujitsu-Siemens meg alapból "gagyi".
Mi maradt hát?!
Almás laptopot mindenkinek!!!FK8, Valoriani Baby 75
-
gigi21hu
csendes tag
Én messziről elkerülöm az Acert. Kétéves gépem kukába került. Alaplap hiba. Két szervíz is nézte, de javíthatatlan. Új alkatrész pedig már nincs hozzá. Használtat pedig sehol nem lehetett felkutatni. Egy 2 éves géphez!!!! Anno úgy jellemezték a gépet, hogy csak igényeseknek! Tele mindenféle csatlakozóval, 5.1 hangkarival, szóval szuper gépe volt. Aztán jöttek a hibák: sötétedett a képernyő egyik oldala, zajossá vált a hang és végül az alaplap. A garancia persze lejárt. Egy hétre rá a kollégám Acerje ugyanezt produkálta, de neki még garanciális volt. És a napokban még egy ilyen eset történt az ismeretségi körömben. Mind Acer. Szóval soha többet ilyen gép. Itt a munkahelyen van pár Dell, az a 120 ezres kategória és pár halódik rendszeresen. Nem indul, nem kapcsol ki és ja, egy év után az akksi 20 percet bír. Nekem Asus munkahelyi van, az nem rossz, de a kollégám ilyen gépe már 3szor volt szervizben 2 év alatt és a javítás után sem tökéletes. Kikapcsol random. Most beruházok egy Fujitsura, remélem ez tartós lesz. Nekem már a 3 év gari a legfontosabb. A konfigban kompromisszumot kötök. Megjegyzem: az A531-ben nem sok kompromisszumot kell kötni. Egy memóriabővítés lesz és ennyi.
-
molnar90
csendes tag
samsung r540-ről valaki valamit?
-
ktommy91
addikt
válasz Zoroaszter #19366 üzenetére
15,6"-os méretben az üzleti gépek kiváltsága a 2 HDD hely, ott is legtöbbször az optika helyére lehet berakni. A legtöbb 17,3-as gépben van lehetőség 2 HDD-re.
[link] Ebbe ha raksz még 4GB RAM-ot akkor hasítani fog a PS.mod: Később mehet bele egy SSD-t, a benne lévő HDD-hez meg veszel egy USB3 racket.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
Pumika1975
senior tag
-
Zoroaszter
csendes tag
Sziasztok!
Utazás miatt tervben van egy laptop vásárlása. Két kérdésem lenne Hozzátok:
1. Eddig úgy tudtam,hogy PS-hez nem igazán fontos a videókártya, legalábbis ami annak memóriáját illeti például (?). Ezek a dolgok főleg 3 dimenziós cuccokhoz szükségesek, meg játékokhoz gondolom. Ezt azért kérdezem, mert ha nem muszáj, nem vennék drága dedikált videókaris laptopot. A keret nagyon maximum 210-220 körül van,de ez már nagyon a teteje, jó lenne minél olcsóbban megúszni.
2. Nos, a másik kérdésem az lenne, hogy a jelenlegi gépemmel kb melyik "szint" lenne egyenrangú hardver tekintetében. ( Intel C2D E8500, 4GB RAM, és egy Ati 3650-es videókártya)A lényeg az lenne, hogy adott képek feldolgozásakor ugyanazt a szintet tudja hozni MINIMUM, mint ez az asztali gép. Monitort kötnék rá fotókezeléskor, tehát a képernyő annyira nem szempont, azt csak olvasásra, írásra használnám.
A PS topikban írták nekem, hogy jó lenne,ha ssd-is lehetne tenni az új notebookba. Konkrétan most megnéztem néhány típust: Samsung NP300v5 , SF511 , Lenovo G570A. Ezek szerintetek milyenek? HDD mellé be lehet tenni még egy ssd-t is, vagy csak az egyik lehet benne?
Köszi előre is a segítséget!
Máté
-
t1
addikt
válasz Pumika1975 #19364 üzenetére
Esetleg ez?
ACER Aspire 5552G-N854G32MN
Én nekem 3 napja van meg, de nagyon jó gép játszani is tökéletes. -
Pumika1975
senior tag
Jó reggelt mindenkinek!
Notebookot fogok vásárolni, és szeretném ezzel a géppel kapcsolatban a véleményeteket kérni.
ACER AS5552G-N854G 50MN 15.6"CORE 2.2GHZ
Esetleges előnyei-hátrányai, vagy jobb vétel max.: 140000Ft-ig.win 10, ....múkodj!
-
cAby
tag
Ma végre sikerült vennem egy Asus K53SV-SX056D laptopot.
Még most telepítgetem, de majd a napokban megézem mire képes a kicsike és leírom a véleményemet, hátha valakinek segít a döntésben.Amit már most mondhatok, a billentyűzettel _semmi_ probléma, minden szuper vele!
(Csak mert olvastam itt vkitől, hogy rosszul működik...)ui.: Melegedni egy dekát sem melegszik telepítés alatt.
Azért terhelve kíváncsi leszek.. -
Dapro
senior tag
Még mindig keresek notebookot, eddig nem sokat találtam.
-bongeszos jatekok (frontierville,farmiville) futtatasa akadas nelkul
-nőnek lesz, lehet más színű ezáltal
-15.6"
-100k a max.
-sims3 elfuttatása, nem high beállításokkal hanem úgy low-mid is elég.
-legfőbb szempont szép bill és kényelmes , sok akkuidő mert suliba lenne.[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz _adaml21_ #19351 üzenetére
Windows nélkül van.
HP ProBook 4330s (XX945EA) 13.3"d@minator De ilyet is csak nálunk mernek piacra dobni, sehol máshol nem láttam a kínálatban C-50-nel... Külföldön 12,1" a max. amibe ezt még beleteszik (összességében, nem csak Acernél).
[ Szerkesztve ]
-
d@minator
addikt
-
ktommy91
addikt
-
_adaml21_
őstag
150-ig max 13-as gép? Lehetőleg ilyen probook minőség, minimum. Köszi előre is.
-
rizso
addikt
válasz Puma K #19344 üzenetére
Igen, acer gépekre nincs világgarancia. Ha te magyar állampolgárként kintről rendelsz gépet, akkor itthon nem lesz rá garancia...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
stratova
veterán
garfield545 fórumtárs keresett hosszú akkuidejű notebookot, gondoltam megnézem ki mit kínál e-350-nel (úgyis sokat replikázok a 15,6"-os gépekbe tett általam netbookba valóként aposztrofált e-350-ek miatt.. erre mit találok?! Ezen besírtam...
C-50 ilyet Icona Tab W500-ba tesznek. Ez csúnya elírás Ipon részéről, gondoltam... de NEM!
Szóval ezt NE!
Adjon az ég nekünk ezek helyett Core i5/7 2XX7M-mekkel vetekedő teljesítményű (és 17W-os) normális árú AMD procikat[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
Szabad tudni, hogy milyen gépet rendeltél?
Irtam az Acer-nek, hogy mi a helyzet a garanciával ha kintről rendelem a korábban már beszélt német oldalról:
"Tisztelt ****!
Sajnos a külföldön megvásárolt termék hazánkban nem lesz garanciális és nem is köthető rá itthon plusz 2 év garancia.
Az Acer nem "Worldwide garanciát " hanem utazógaranciát biztosít a notebookjaira.Üdvözlettel: B. G.
AcerShop"[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
molnar90
csendes tag
90-100ezerig milyen notebookot érdemes venni?
köszönöm előre is segítségeteket
-
zglo
csendes tag
Sziasztok
Barátnőm most megy egyetemre, oda kéne egy jó kis gép neki. Fontos a megbízhatóság, meg főleg sokat netezik rajta, játékok nagyn nem jönnek szóba mit tudtok ajánlani? kb 200e-t szánnának rá Eddig inspiront akart, de ahogy itt olvasgattam, javasoltam neki, hogy inkább tegyen le róla.Segítségetek előre is köszi
-
lacko22
aktív tag
A héten volt szerencsém egy Asus K53BY vagy melyik Amd-s típushoz, és nagyon jó a véleményem róla habár nem sokáig tesztelhettem de kijelzője nagyon megfogott, nagyon szép, jó billentyűzet a melegedéséről nem tudok beszélni, zsanér az alapminőségnek tűnt tapipad nagyon jó.
-
pandor
tag
Jónak tűnik a Fujitsu a 3 év garival, a Toshiba Satellite C660 pedig a +Win-nel.
Van ami kifejezetten nem ajánlós márka (esetleg modell) ebben a szegmensben?
-
gigi21hu
csendes tag
A sokszor ajánlt lifebookokról egy megállapítás. Az A530-ról sokszor volt már szó. Jó kis gép, ajánlott és az PH TV kifejezetten dícséri az összeszerelést és a zsanért. Viszont kritizálja a tapipad méretét. De itt az utód, az 531 és úgy tűnik, ezen már nagyobb a tapipad, viszont másmilyen a zsanér is. Vajon olyan jó, mint az 530-asé? És vajon a hangszóró minőségén javítottak-e? Szembetűnő változások:
A530
http://www.apostol.hu/notebook_pic/fsc_lb_A530.jpgA531
http://www.emartaustralia.com.au/images/1843240_413_1.jpgA tapipad az 530-nál kb kétszer akkora mint az SD kártya nyílás, az 531-nél pedig mintha háromszoros különbség lenne. Jól látom? Akkor tehát az egyetlen hátrány is eltűnt??? Akkor valóban tökéletes gép az 531!
-
ktommy91
addikt
válasz garfield545 #19322 üzenetére
Terheléstől függ de irodai munkára használva 8-9-et simán megy szerintem.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
molnar90
csendes tag
netbook vásárlás előtt állok, nézelődtem ma és amik szóba jöhetnének:
asus noteebok T4500, 2giga ram, 320giga hdd, nvidia 310 512mb (80ezer)
vagy
http://www.edigital.hu/Notebook/Asus_K53U-SX060D_notebook_barna-p268867.html
vagy
toshiba i3 processzor, 3giga ram, 320giga hdd, ati radeon 5155 (100ezer)
vagy
samsung r540 i3 processzor, 3gigra ram, 320giga hdd, ATI HD545 (97ezer)filmezés, tv tv tunerrel, net, kb erre kéne a gép, semmi játék.
melyiket ajánljátok? sürgős lenne a segítség
-
lacko22
aktív tag
Sziasztok. LENOVO Y570 tulajoktól kérdezném hogy milyen a kijelzője a laptopnak? Márkája esetleg? Látszanak e nagyon a pixelek normál távolságról nézve? Köszi
-
pandor
tag
Sziasztok
Ajánlanom kellene ismerősnek sürgősen egy belépő szintű 15"-es notit ált. feladatokra br.100-120e-ig. Látom h valamennyi gyártó rendelkezik ilyen minimál konfiggal (pl. Toshiba C660, ACER Aspire 575, HP CQ56, ASUS K52F, Lenovo G550L, Samsung RV510, stb.).
Melyik ebben a szegmensben a közmegegyezéssel ajánlott "best buy" gép?
Kösz a segítséget
Update: Látom előttem is hasonló kérdés van. A HP 625 mellett más? Az is segítség ha valami kifejezetten NEM.
[ Szerkesztve ]
-
pmatthew
tag
Sziasztok.
100k ért milyen notebookot tudnátok ajánlani? Fontosabb szempont a minőség megbízhatóság, de persze legyen minél gyorsabb is. 15"
Köszi
-
garfield545
tag
válasz ktommy91 #19321 üzenetére
köszönöm meg fontolandó és aszt az akut amit írtál hozzá az menyit bir?
[ Szerkesztve ]
Mama mindig azt mondta, hogy az embernek csak annyi vagyon kell, amiből megél, a többi csak felvágásra meg fennhéjazásra való.Az embernek előbb maga mögött kell hagynia a múltat, csak akkor mehet tovább.Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz belőle.
-
ktommy91
addikt
válasz garfield545 #19315 üzenetére
HP Presario CQ57 + garancia + akku 135k-ból megvan
Nincs kerítés.
-
HPAA
őstag
válasz molnar90 #19318 üzenetére
-t telepítettem kollégának , kellemes csalódás volt , már persze az árához mértenaz általad elvárt dolgoknak maximálisan eleget tesz
[ Szerkesztve ]
************* censored
-
molnar90
csendes tag
netbook vásárlás előtt állok, nézelődtem ma és amik szóba jöhetnének:
asus noteebok T4500, 2giga ram, 320giga hdd, nvidia 310 512mb (80ezer)
vagy
vagy
toshiba i3 processzor, 3giga ram, 320giga hdd, ati radeon 5155 (100ezer)
vagy
samsung r540 i3 processzor, 3gigra ram, 320giga hdd, ATI HD545 (97ezer)meilyeket lenne érdemes megvenni?
filmezés, tv tv tunerrel, net, kb erre kéne a gép, semmi játék.
-
Chaser
legenda
válasz garfield545 #19315 üzenetére
Olcsó, ilyen üzemidejű gép nincs, még drágában is keresni kell. Veszel egy belépő gépet meg veszel hozzá pótakut.
-
garfield545
tag
Sziasztok nekem egy olyan laptop kéne ami csak iradi fell használásra kéne de az akulya kb 6-7 esetleg 8orát kikéne bírnia és a ami még olcsó is tudnátok ilyen gépet ajánlani vagy valakinek van ilyen gépe mert vevö lenék-rá sulihoz kellene fontos 15 colosnál kisebb nem lehet
[ Szerkesztve ]
Mama mindig azt mondta, hogy az embernek csak annyi vagyon kell, amiből megél, a többi csak felvágásra meg fennhéjazásra való.Az embernek előbb maga mögött kell hagynia a múltat, csak akkor mehet tovább.Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz belőle.
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz Pavlovsdog #19312 üzenetére
Nekem olyan 13,3" vagy 14"-os laptop kellene, amiben van Optimus (nem kell nagy VGA, csak legyen), sandy bridge és van fém váza. A gyártók oldalait megnézegettem, tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
Pl.: Van valakinek új samsung notebookja? Képek+specifikációk alapján elég jó gépeket kezdenek gyártani.
Fontos lenne, hogy ne melegedjen nagyon a cucc, a DELL-t ezért nem is nézegettem, ha jól tudom melegednek nagyon, vagy van most valami jó, nem tudjátok?
Most asust nyúzok, volt IBM is, ég és föld, de mindkettőben van mit szeretni. Pl. az asust ki lehet tenni az asztalra 30 ember előtt Mivel ez is szempont az Alienware kiesett, pedig szemeztem egy olcsóbb leértékelt 11"-ossal...
Az árlimit 280 ezer...
[ Szerkesztve ]
-
r0by
addikt
válasz Pavlovsdog #19312 üzenetére
Ezüst szín, és talán más anyag?
Elsőre ez tűnik fel. -
Pavlovsdog
csendes tag
sziasztok megint!
lehet, hogy kicsit off-topic a téma, de szerintetek mi indokolja, hogy az i3-mal szerelt V570A 40k-val drágább, mint az i5-tel kínált? az egyetlen különbség, amit itt látok, hogy az i3-asban 2Gb-os a videókártya.
másik boltnál is majdnem ekkor az árkülönbség. cikkszám szerint ugyanaz a két gép. i3-as, i5-ös. ennél a boltnál az összehasonlítás szerint az i5-ösben gyorsabb a memória és a merevlemez is...
üdvözlettel
"kifordított világban élek, ahol minden megtörténhet"
-
r0by
addikt
válasz lacko22 #19310 üzenetére
Elsőre innen akartam.
De sajna éppen most nem lett volna jó a futár, és mivel fel van tüntetve, hogy szegeden is átvehető a cucc, ezért megkerestem a szegedi boltot (x86), hogy valóban így van-e, mert a laptopszalon oldalán rendeléskor nem lehet a szegedi boltot kiválasztani.
Aztán már ment a dolog a saját útján, hogy ugyanennyiért az x86 is be tudja szerezni..., szóval egyszerűbb volt akkor az egész, ha az x86-tól rendelem.De egyébként korrektek voltak a laptopszalonnál is, mert jeleztem feléjük, hogy nem lehet Szegedet választani átvételi pontként. Fél órán belül válaszoltak az emailre, hogy a megjegyzésbe kell feltüntetni ebbéli szándékomat.
[ Szerkesztve ]
-
r0by
addikt
válasz Bygaster #19307 üzenetére
Ha megvan rá a keret és a lehetőség, akkor szerintem érdemes a lenovot venni. Pláne úgy, hogy 17K-ba végülis van egy jogtiszta w7 és egy sokkal jobb vga-d.
Bár mondjuk én elfogult vagyok, mert holnap fog megérkezni nekem az y570. Már tűkön ülök és csinálom a mentést a jelenlegi laptopomról -
Bygaster
csendes tag
1) Köszönöm az eddigi válaszokat a régebbi kérdésre
[19177]
2) Megkaptam, hogy a két gépet milyen áron tudnám beszerezni, ééés, nem meglepő módon, de a Lenovo kicsit drágább, 17k HUF a különbség, ami nagyjából abból adódik, hogy nem lehet Win7 nélkül venni, míg a HP-t igen.Kérdés az, hogy megéri-e ez a többlet. Nem vagyok nagy gamer, de persze néha jól jön, ha elfoglalja magát az ember. Ja, még annyi, hogy az írt 6470M helyett 6490M-es kártya menne a HP-ba. Néztem az összehasonlítást a notebookcheck.net-en, ha nem is nagy, de azért van különbség (6470-173.pozíció, 6490-148.), persze a GT555M-hez képest nincsenek sehol (64)
'' Aki a kicsit nem becsüli, az simogassa!''
-
ktommy91
addikt
-
janus21
csendes tag
Üdv!
Laptop vásárlás előtt álok és szeretnék segítséget kérni. A rászánható összegem 200 ezer Ft
Szeretném ha játékok is elfutnának rajta. -
doser0717
aktív tag
-
Datrus
csendes tag
Dell Latitude E5220M
Róla mik a vélemények ? Mennyire megbízható és időtálló a dell latitude sorozata? (rá majdnem 5 órás üzemidőt írnak tesztben)
Ugyanezt kérdezném róla és az inspiron sorozatról (mennyire megbízható és időtálló) is , de az ő üzemidejéről semmit sem találok:
Dell Inspiron 15R N5110[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Asztalos klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Villanyszerelés
- Vicces képek
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX G17 17.3
- Ezüst MacBook Pro 16" M4 Pro 14C 20G 24GB, 512GB BRU-TÁ-LIS! Garancia, stb.
- ÚJ Lenovo X1 Nano i7 4,6GHz/16GB RAM/1TBSSD 2K IPS matt LCD/5G modem ultrakönnyű, és ultravékony
- 6 gen i5 Lenovo E51 Laptopi5-6200u/8 gb/240 gb ssd
- 15.6" slim 40pin matt laptop LCD kijelző HD (1366 X 768)