- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Aktív témák
-
DarkDeer
senior tag
válasz Chaser #16817 üzenetére
Igen, igazad van. Mikor 3 éve én vettem a notebook-omat, akkor nagyobbak voltak a különbségek, azóta a márkásabb, jobb gépek árai estek, most tényleg kisebb a különbség. Mondjuk ez főleg 15,6"-ra érvényes, úgy néztem, hogy 17,3"-ban nagyobbak a különbségek.
Az viszont tényleg igaz, hogy haverom 378 ezres Toshiba-ja nem szól olyan szépen mint az én 170 ezres Acer-em. Az Acer-ben ez tényleg jó, hogy az alap Aspire-ekben is van már mélynyomó, és az ugyanennyibe kerülő többi márkához képest tényleg sokkal jobban szólnak. Persze a többi márkának is vannak jól, vagy jobban megszólaló modelljei, csak azok felárasak, sokkal drágábbak. Tegnap összehasonlítottam az Aspire-em hangzását egy Dell N5110-el, ég és föld a különbség. KB. a Dell mint egy mono Sokol rádió, az Acer meg egy szetero hifi.
Én mostanában tervezek venni egy nagyobb lapost, 17,3"-osat, és hiába kapok ugyanannyiért Dell N7110-est, inkább választom az Acer Aspire 7750G-t, mert sokkal szebben szól, és legalább nem fényes a teljes felülete mint a Dell-nek. Viszont nem sokkal drágábban tényleg van használható HP, erősen gondolkodom rajta.
Ezt néztem ki: HP ProBook 4730s LH348EA
Nagyon tetszik az alu burkolat, meg hogy semmi sem fényes, végre egy teljesen matt notebook. Viszont sajna nincs usb 3.0 ami nagyon jól jönne, és a másik dolog ami nekem fontos, a hangzás. Tudtommal mélynyomó ebben nincs, így valószínűleg ez is csak cincog mint a többi.
Aktív témák
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest