Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • válasz zsolt19900 #49670 üzenetére

    Hát akkor újfent azt a két Dellt tudom ajánlani, 15"-osban 160ezer, 17"-osban 205ezer.
    A 17"-osnak még erősebb a procija (Core i5), a VGA ugyanaz a nem gamer kategóriájú, de játékra is használható középkategóriás HD5470-es.

    17"-ososk közt nincs is alap VGA-s típus, úgyhogy ott nem tudok olcsóbbat mondani, és a többi gyártónak is nagyjából ennyibe kerülnek a gépei.

    15"-ök közt meg 10ezerrel olcsóbb az amiben még a Dellnél is gyengébb alap VGA van a Core i3 mellett, úgyhogy asszem maradhat a Dell.

    Egyébként értem, h Neked nem gamer gép kell, csak közben annyi pénzt áldoztál volna rá (230ezer fölött), h azok a notik amik annyiba kerülnek, inkább csak az erősebb VGA-val tudnak többet az olcsóbb árfekvésű társaiknál.
    Illetve az üzleti széria gépei kerülnek annyiba még, de sztem Neked elég a consumer kategória is egy jó core i-s procival.

    A CPU, meg a VGA listát ismered, ugye?
    Itt szoktuk megnézni, h egy-egy alkatrész nagyjából mit tud.
    Nekem pl: T6600 proci mellett egy GT230M dolgozik, ezzel jól tudok játszani is, bár a grafikából néha vissza-vissza kell vennem. Ma már elavultnak számít, Core i3, ill. GT335 alatt nem nagyon érdemes játékos gépet venni.
    De Nálad a VGA nem szempont, viszont a Core i3-nál meg felesleges erősebb procis gépet venned, nem vennéd észre, h gyorsabb a gép, a weboldalak nem töltődnek be hamarabb, és a videok sem indulnak el gyorsabban az erősebb procikkal. :)

    [ Szerkesztve ]

    Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

Aktív témák