Aktív témák
-
válasz
zsolt19900 #49670 üzenetére
Hát akkor újfent azt a két Dellt tudom ajánlani, 15"-osban 160ezer, 17"-osban 205ezer.
A 17"-osnak még erősebb a procija (Core i5), a VGA ugyanaz a nem gamer kategóriájú, de játékra is használható középkategóriás HD5470-es.17"-ososk közt nincs is alap VGA-s típus, úgyhogy ott nem tudok olcsóbbat mondani, és a többi gyártónak is nagyjából ennyibe kerülnek a gépei.
15"-ök közt meg 10ezerrel olcsóbb az amiben még a Dellnél is gyengébb alap VGA van a Core i3 mellett, úgyhogy asszem maradhat a Dell.
Egyébként értem, h Neked nem gamer gép kell, csak közben annyi pénzt áldoztál volna rá (230ezer fölött), h azok a notik amik annyiba kerülnek, inkább csak az erősebb VGA-val tudnak többet az olcsóbb árfekvésű társaiknál.
Illetve az üzleti széria gépei kerülnek annyiba még, de sztem Neked elég a consumer kategória is egy jó core i-s procival.A CPU, meg a VGA listát ismered, ugye?
Itt szoktuk megnézni, h egy-egy alkatrész nagyjából mit tud.
Nekem pl: T6600 proci mellett egy GT230M dolgozik, ezzel jól tudok játszani is, bár a grafikából néha vissza-vissza kell vennem. Ma már elavultnak számít, Core i3, ill. GT335 alatt nem nagyon érdemes játékos gépet venni.
De Nálad a VGA nem szempont, viszont a Core i3-nál meg felesleges erősebb procis gépet venned, nem vennéd észre, h gyorsabb a gép, a weboldalak nem töltődnek be hamarabb, és a videok sem indulnak el gyorsabban az erősebb procikkal.
Aktív témák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Macbook Air 13" M1 - 2020, 8/256GB, 6 ciklus, 100% - garancia (75)
- Victus 16-s0276ng 16" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 32GB DDR5 512GB NVMe gar
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest