- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
Aktív témák
-
törölt tag
A topic betelt. Folytatás itt.
-
paramedic
aktív tag
Nem ötvenezer hozzászólásonként nyitnak meg új sorozat-topikot a modik?
-
D013
aktív tag
Sziasztok,
Laptop vásárlás előtt állok, a mostani (az aláírásomban található) lesz lecserélve. 2 opció lehetséges:
1.Acer TM7740G (Core i3 370M 2.4GHz, Ati 5650, 4 Gb ram, 17,3" kijelző) ehhez annyit hogy fontos a 17,3-as kijelző, a proci tetszik, a vga is jóval erősebb mint a jelenlegi. Notebookchecken persze csekkoltam a benchmarkokat..1 év gari.
2.ASUS N61DA - GAMER 2.0 (AMD Turion II P520 2,3 Ghz, Ati 5730 3 Gb DDR3, 16" kijelző)
5730-as ami egy overclockolt 5650-es, a proci ami gyengébb mint a mostani T6600asomnál is, legalábbis a tesztek szerint, nem tudom mennyire megbízható a notebookcheck.net..és csak 16"os kijelző, ám 2 év Asus garancia...
Szóval ér-e annyit az 5730as hogy fontolóra vegyem a 2. gépet? A Core i3 370M gyakorlatilag ugyanolyan teljesítménnyel rendelkezik mint a Core i5 430M, és elég fontos hogy a VGA alá legyen valami rendes proci.A géppel természetesen rendszeresen játszom, de mivel ide-oda ingázok, ezért nem az asztali megoldást választom. Olyat szeretnék ami minden téren jobb, több a jelenleginél, ha már feljebb szeretnék lépni, ha tud valaki valami más opciót ebben az árkategóriában (200-210 eFt), szivesen várom az ötleteket! -
pemt88
csendes tag
HP 620 WS729EA
vagy
Lenovo IdeaPad G550L 59-032342 ??e kettő közt vacilálok.
-
Dolby
senior tag
válasz
Integrator #50310 üzenetére
gddr3 és csak 512MB
Te vagy a legjobb báty akivel találkoztam, ha tényleg csak öcsi miatt nézel ennyire utána a vga-nak. Ezek a tulajdonságok még akkor sem számítanak túlzottan ha magadnak kell szvsz :-D
-
adm
őstag
válasz
Integrator #50310 üzenetére
a notebookcheck szerint a hd5750-től illetve a gt445m-től használhatnak gddr5-öt.
ahogy nézegettem, az alienware mostani itthoni kínálatából sem lehet kielégíteni az igényeid. vagy a vga-t bukod, vagy a méretet vagy az értékelhető supportot.
-
Seven*7
csendes tag
válasz
ktommy91 #50309 üzenetére
Rendben, köszi az infót!
Nem tudom, merjek e Acert venni. Ááááá.
Képtelenség dönteni.
Mindhárom gépnek, amit kinéztem van valami baja.
Így sose tudok új gépet venni.Ejnye Acer a nem túl igényes billentyűzetért.
Ejnye Asus a high-noise pitchért és a gyenge akksiért.
Ejnye Dell a furcsa ventillátor és melegedés problémádért.Mi lesz itt.. Apple?
-
Integrator
aktív tag
vagy ebben?
-
ktommy91
addikt
válasz
Integrator #50308 üzenetére
Jah, hihető... gDDR3
Seven*7: Az ASUSnak szintén csehországban van a szervize és mind2-nél futár hozza-viszi.
-
Integrator
aktív tag
Ebben vajon GDDR5-ös a VGA RAM?
-
mg105
senior tag
válasz
alexman86 #50303 üzenetére
én a dell-t venném. -2GB ramért cserébe kapsz egy erősebb procit és +1 év garit. szerintem megéri. ha pedig tényleg kevés a ram, tudsz bele tenni még, mert 1 db 2GB-os modul van benne. itt még olcsóbb is, és (a leírás szerint!) még a proci is gyorsabb, mint amit Te linkeltél. a driverek beszerzése nem is lehetne egyszerűbb, felmész a dell oldalára és bepötyögöd a sorozatszámát.
-
Seven*7
csendes tag
Ha jól tudom az Acernak van Csehországban a szervize, az Asusnak elég jó, házhoz jön és pár nap alatt megvan.
Most olvasok egy fórumon a Studio 1558-ről és őszintén megrémültem, ventillátor és melegés problémái vannak.
Itt a link:
http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3518/t/19322774.aspx?PageIndex=1Nincs valami képetek, ahol egy 14-es és egy 15.6 os asus van egy képen?
-
mg105
senior tag
-
Seven*7
csendes tag
Köszi szépen a választ!
Igen, munkára kell, de szerencsére a munkahelyemen van külön monitor, azzal fogom használni (mint a jelenlegi inspionomat.)
Ezért kellene pont a kisebb, 14-es mert cipelni fogom ide oda, és ekkor meg jól jön, h kisebb.De vajon mennyivel kisebb egy 14-es mint egy 15,6 os? A 13,3-st kijelzőt ismerem csak közelbbről, de az már túl kicsi, ezért gondoltam a 14.es pont ideális.
Van esetleg valmai hátránya ennek az Asus K42JV-VX051D -nek, amiről nem tudok?
-
alexman86
csendes tag
Sziasztok!
Notebook vásárlás előtt állok. Többnyire netezésre, filmnézésre, office programok használatára kellene és nem játékra, így mindenképp integrált VGA-s gépet szeretnék, hogy ne merítse feleslegesen az akksit. Az alábbi 3 gépet néztem ki:
Toshiba Satellite L650-148
A Toshibákról nem túl sokat hallottam, de azt mondják elég megbízható. A fenti linken elég jó árban van ez a példány, főleg h 4 GB rammal adják, viszont a 3 gép közül ebben van a "leggyengébb" core i3-as proci. Nem tudom, h ez a gyengeség mennyire lenne észrevehető?DELL Inspiron N5010-119973
Itt a fórumot olvasgatva láttam, h sokan ajánlják ezt a típust, szóval akkor már nem lehet annyira rossz vásár. Vonzó a márka és a 3 év gari, viszont hallottam, h az illesztőprogramok vadászata kicsit macerás, mivel nem adnak hozzá telepítő lemezt.ASUS K52F-SX241D
Az Asus nagyon jó felszereltségben, viszont megbízhatósága elég kétséges. Legalábbis nekem eddig nem túl sok helyen ajánlották. Élőben már láttam és fogtam ilyet és igazából a billentyűzete és az alátámasztás elég gyengének tűnt. :SEzek tekintetében megtudna valaki erősíteni, h melyiket érdemes választani? Egyébként én a Toshiba és a Dell között vacillálok. Esetleg, ha valaki rendelkezik a fenti gépek egyikével, akkor tudna írni róla, h mik a tapasztalatai? (pl.: mennyit bír az akksi, mennyire melegszik, mennyire megbízható)
Előre is köszi a segítséget!
-
mg105
senior tag
válasz
ditrichd #50297 üzenetére
már nem tudom szerkeszteni az előző válaszom, de én még ezeket is megnézném: hp 140-ért, vagy ugyan az 4 gb rammal 150-ért (már ha van rá szükség).
-
mg105
senior tag
válasz
Seven*7 #50299 üzenetére
ha tényleg munkára kell, szerintem még jobb is a nagyobb kijelző, de ezt Te tudod
a garancia miatt én a dell-t választanám, nem csak azért, mert 3 év van rá, hanem mert a szerviz is jobb. (jobb félni mint megijedni)
"Tehát ha a Dellet választom, az abban lévő rosszabb vidkari azért nem fog cserbenhagyni egy fullhd-s filmnél igaz?" természetesen nem, UVD 2-es gyorsítással büszkélkedik. ha komolyabban érdekel, hogy mit gyorsít és mit nem, akkor nézz át ide.
remélem segítettem valamit, de legalább nem érzed magad egyedül
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Call of Duty: Black Ops 6
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Eladó Lenovo Ideapad s145
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest