Hirdetés

Aktív témák

• Damage

senior tag

válasz ^Clown #18289 üzenetére

AZ a vicces, hogy mindenki Netbook-ot ajánl nekem, mikor kifejezetten kértem, hogy ne az a kategória legyen. Min. 2x2Ghz és min. 2 Gb RAM az elvárásom és vagy 12,1" vagy 13,3"-as kijelző. Nem szeretnék downgrade-elni.
    A Dell XPS-ről letettem. Megnéztem élőben és nem voltam elájulva tőle. Tapogattam, kinyitottam, becsuktam, nyomogattam. Olyan, mint valami játék és nem is tetszett :(
    A kijelző és a fedlap hajlik és ez a mágneses megoldás??? Rémes, ráadásul az utolsó 4-5 cm-nél már csapódik.Az anyaghasználat sem tetszett, a bill. pocsék és ronda, számomra rossza nyomáspontja és olyan, mintha valami kínai számológépes órából lopták volna. A fedlap anyaga tetszene, de gyűjti az ujjlenyomatot (fekete). A tapipad ragad, nem siklik az ember ujja rajta (vagy csak nekem tűnt úgy). A kijelző tükörként funkcionál. Miért erőltetik ezeket a kijelzőket??? Mindenki dícséri, hogy mennyire szép. Szerintem élőben még rondább, mint a képeken. A mindössze 2 USB-t még elviseltem volna, de összességében nem jött be a gép. Olyan gyengécskének tűnik. A hardware elemek korrektek, egy ilyesmi gép kellene Vostro köntösben ennyiért. Vagy HP 6715b házban (persze 13,3"-as méretben).

Aktív témák