- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Projektor topic
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
Stehe
aktív tag
Hali!
No, jó találkozni vki hasonsorsúval itt a fórumon! :-) Én Dániában megyek Koppenhágába, szintén félévre. Az ottani árak miatt is választottam ezt az olcsóbb modellt. Eddig eszembe sem jutott venni notit, de most nem tudom kikerülni. Szóval a tapasztalataim:
- Itthon egy 2400+ Athlon XP-m van, ezt a Dual Core 1,6Ghz-s noti teljesítményben oda-vissza megveri
- Igaz csak egy hete használom, de eddigi tapasztalatok alapján nagyon halk, ami hangos rajta, az a dvd olvasó. Melegedni is csak egyszer melegedett fel jobban, legelső nap, amikor telepítettem. De az elmúlt 5 napban nem igazán éreztem, pedig ölben is használtam
- Képe szép, de hát gondolom ez standard
- A döntő ok a 3 év gari volt, és azt mondták a boltban, hogy nemzetközi gari, és külföldön is érvényesítheted, csak ott nincs disztribútor, szóval fel kell venni a kapcsolatot a kinti Dellel, és megoldják. Vagysi ott nem annyi, hogy visszaviszed a boltba, hanem írsz nekik egy emilt
- Én br 200-at szántam volna rá, de ahogy láttam a 170k után a köv kategória a 270k, közte nincs nagyon érdemi különbség.
- Itt vettem, nettó 140k, plusz 7k a plusz egy giga ram.
- Az akksiról még sok tapasztalatzom nincs, de netezéssel bő 3 órát bírja, talán többet is, pontosan nem számoltam.Amúgy bevallom, picit féltem a régebbi, t2330-as procitól, hogy lassú lesz, de kezdem én érezni, hogy marketingduma(bár ezért lehet többet leszólnak). Egy t5240-es Core 2 Duo kb. 30-40k-val kerül többe, teljesítménytöbbletben 10% alatt van, és tudom hogy ez a jövő, de nem hinném hogy az elkövetkező 3 évben 20-25%-os többletnél tudna többet nyújtani. Ez a különbség kb. annyi, hogy míg az egyik proci 60mp alatt tömörít ki valamit, addig a másik 54mp alatt. És ha egy projektet órákig futtatok, akkor az hogy 2 óra 40 perc v. 3 óra már oly mindegy...
A másik ok, ami miatt a Delltől tartottam, hogy kb fél-egy centivel vaskosabb az átlagnál. Tömegre nem nagyobb, csak vastagabb. De gyakorlatilag ezen is értelmetlen volt rágódnom, mivle táskában akkora mint a többi, az öledben szintén nem számít, és ha rárakod az asztalra akkor sem, mivel a bill és egér egy szinten van, tehát semmivel sem kényelmetlenebb.
Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Trollok komolyan
- Fotók, videók mobillal
- Windows 11
- Gitáros topic
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Szuper áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX607JV i7-13650HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 165Hz gari
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Lenovo ThinkPad T450 - Intel Core i5-5200U - 8 GB DDR3 RAM - 128 GB SSD - 14" IPS LED
- Dell Latitude 5280 - Intel Core i7-7600U - 16 GB DDR4 RAM - 512 GB SSD - 14" IPS LED kijelző
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest