-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakos1987
őstag
Én a következőt tenném a helyedben. Nem akarok a pénztárcádba tudkálni, de a NAS520 45e Ft, a Qnap 38 körül van. Szerintem ne vegyél gigabites switch-et, hosszú távon jobban jársz, ha veszel egy normális routert! A két nas különbözete meg a switch ára már majdnem kiadja a lent említett routert (~18e Ft).
Anno mikor vadásztam routert, végül a TP-Link WDR4300 lett. Nem mondom, hogy feltétlen ezt vedd, de ár/érték arányban nagyon jó. Persze létezik sok más router, én mindent összevetve erre tettem le a voksomat. Galaxy S5 mobilon Wifi-n keresztül speedtest.net alkalmazással 129mbit letöltési sebességet mértem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Asus ROG G614JL/I9-13980HX/16GB Ram/512GB SSD/RTX 4070 8GB/FHD+/165Hz/
- Exclusive ajánlat! Dobozos LG GRAM /i7-1165G7/16GB RAM/512 SSD/16"COL/IPS/Garancia/2560X1600
- beQuiet! Dark Power Pro 11 850W 80 PLUS Platinum Táp!
- Bomba áron GIGABYTE AORUS/ I7-11800H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 3070 8GB 300 Hz FHD IPS/
- GIGABYTE B760M AORUS ELITE AX
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest