-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozs6200ax
aktív tag
Sziasztok. Ps5 / pc használatra melyiket választanátok inkább?
msi g274qpf qd vagy dell g2724d. -
jozs6200ax
aktív tag
Sziasztok! Szeretnék venni egy 1440p monitort pc-re és ps5-re. Topicot olvasva megfelelőnek találtam ezt a modelt MSI GAMING G274QPF-QD [link] .Tegnap viszont észre vettem egy olcsóbb kiadást a gyártótól MSI G272QPF [link] . Ahogy látom az utóbbira nincs se amd se g-sync tanusítvány. Kérdésem az mennyire lehet ez hátrány , hogy nincs tanusítvány ? (nvidia kártyám van)
-
jozs6200ax
aktív tag
Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Picit eltér a fórum fő témájától . Adott egy monitor [link] . Kérdésem az lenne , hogy hdmi kábellel vagy dp csatlakozást válasszam ? Freesync /G-sync kihasználás végett. Válaszotok előre is köszönöm
-
jozs6200ax
aktív tag
Sziasztok ! Szerintetek érdemes egy ilyen monitorra figyelmet szentelni ? [link] Egy 21 " -os ips 60 hz-t váltana.
-
jozs6200ax
aktív tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni.Tudnátok nekem ajánlani 24" -os monitort? Full HD felbontáson használnám főleg játékra, valamint a ps 4 re. Keret rá ~100.000 ft. Válaszotokat előre is köszönöm
-
jozs6200ax
aktív tag
Valaki tudna segíteni sürgős lenne Link
[ Szerkesztve ]
-
jozs6200ax
aktív tag
Hali!
Monitort cserén gondolkodom , ám már elég nagy a kínálat napjainkban és nem tudom melyik mennyire megbízható. Szóval a ti segítségeteket szeretném kérni , mégpedig az ajánlásban. Nagyából 30-45 k között gondoltam mindenképpen, led legyen és energiagazdaságos .Filmre játékra lenne . Válaszokat előre köszönöm -
jozs6200ax
aktív tag
Üdv
Egyik rokonomnak a monitorja tegnap óta halottnak van nyilvánítva és mihamarabb kellene egy új . Tudnátok ajánlani egy netezésre játékra filmezésre használt monitort a keret 40.000 ft .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest