- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
Nekem az elődje volt, ugyanúgy Samu led moncsi volt az is, full hd felett tudott picit. (1920x1200), 27 colon.
Játékra tökéletes volt, kompromisszumokkal. (Betekintési szögek). Itt nem csak arról van szó, hogy 178 fok és kabát. Egyébként 2012-ben vettem és hasonló árban volt, mint amit most te nézel.
Ha előtte ültem és hajladoztam jobbra-balra már akkor változtak a színek pl. egy játékban, de ehhez tudatosan kellett ide-oda mozognom.Amúgy nem volt zavaró, egy CRT persze még ma is mindent fényévekkel ver. (Mondjuk ami van: 22 col, 32 kg, de az is Samu . A feketéje, a kontrasztja, fényereje, színtelítettsége, eh nem is ragozom. Persze a ledmonitor ment eladásra, mióta ez van, de talán majd az OLED, ha megfizethető lesz, ill. előtte egy 4k-s témakör.)
[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
Új hozzászólás Aktív témák
- SkyShowtime
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- 27GR95QE-B OLED Kijelző Törött.!! Monitor eladó
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- LG-27UP85NP 27 inch / UHD 4K monitor / IPS / VESA DisplayHDR 400 / USB Type-C / FreeSync
- Acer CB342CK 34 inch UW-QHD / IPS / 75 Hz / Freesync / 1 MS / Kibontott
- Samsung S22E450 monitor
- 27"-os monitorok számlával, garanciával! IPS FHD QHD! Dell, HP, Samsung
- 19"-24"-os monitorok nagy választékban számlával, garanciával! Dell, HP, Samsung, Lenovo
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest