- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Gaming notebook topik
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
Nekem az elődje volt, ugyanúgy Samu led moncsi volt az is, full hd felett tudott picit. (1920x1200), 27 colon.
Játékra tökéletes volt, kompromisszumokkal. (Betekintési szögek). Itt nem csak arról van szó, hogy 178 fok és kabát. Egyébként 2012-ben vettem és hasonló árban volt, mint amit most te nézel.
Ha előtte ültem és hajladoztam jobbra-balra már akkor változtak a színek pl. egy játékban, de ehhez tudatosan kellett ide-oda mozognom.Amúgy nem volt zavaró, egy CRT persze még ma is mindent fényévekkel ver. (Mondjuk ami van: 22 col, 32 kg, de az is Samu
. A feketéje, a kontrasztja, fényereje, színtelítettsége, eh nem is ragozom. Persze a ledmonitor ment eladásra, mióta ez van, de talán majd az OLED, ha megfizethető lesz, ill. előtte egy 4k-s témakör.)
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Microsoft Excel topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS60F-B IPS Monitor! 1920 x 1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync
- Dell Alienware AW2724HF - IPS / 360Hz - 3 év Oazis garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged