- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TV antenna és jelerősítés
- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- SONY LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
Nekem van egy 24-es benq is a munkahelyemen... asszem G2412HD.
Valahova a monitor és az ipari hulladék közé pozícionálnám. Hangzatos PR matricák, meg funkciók, mögöttük viszont sapka szart nem ér a technika.
Kalibrálni gyakorlatilag lehetetlen. Próbáltam legalább alapvető autocades és pitiáner grafikai dolgokhoz beállítani, de ahhoz sem jó. Gyakorlatilag a színeit nem lehet beállítani, vagy egyik, vagy másik sosem stimmel, de leginkább a kék az ami okádék.
Ezenkívül olyan kiváló betekintési szögei vannak, hogyha eléülsz fél méterre középre merőlegesen nézve, akkor a két szélén már látható a torzulás...Filmnézésre talán jó, meg játékra, de ennyi. A színek torzsága már windowsban is feltűnő, a kék XP sémával 5 percet sem bírom nézni, át kellett rakjam az ezüstre. Most az egy dolog, hogy S-PVA paneles monitorokkal hasonlítom össze, de szerintem más TN-esek is bőven többet tudnak ennél. Remélem. Ha meg nem, akkor nem értem a fél világot, hogy hogy a francba bírnak egyesek TN-es monitor elé ülni
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gaming notebook topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TV antenna és jelerősítés
- Politika
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BMW topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG KÜLTÉRI SMART MONITOR ! LH55OMB 140CM 4K SMART AKCIÓ!
- Újszerű Samsung Odyssey G8 OLED smart gaming monitor - 34" UWQHD (3440x1440px), 175Hz
- Eladó Dell G3223Q - 4K, 144hz, 32" gaming monitor!
- LG UltraGear 45GR95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0,03ms / G-SYNC / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest