- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deer76
aktív tag
Sziasztok!
Én csak a tapasztalataimat írom le:
A régebbi (most tartalék) monitorom (Acer 18,5") minden szempontból alúlmúlt eddig bármit (betekintési szöge botrányosan rossz volt, veszett erős háttérvilágítás- ingyen volt-ajándék lónak ne nézd a fogát), ezért eldöntöttem, hogy kicserélem. Bár elég lett volna nekem egy 20"-es 1680x1050 felbontással, de itt meggyőztek, hogy TN panelt, pláne annyiért ne vegyek. A picivel is nagyobb monitorok (22") már eleve full hd (1920x1080) felbontással mennek, így először videokártyát néztem ki magamnak, ami a körülmények szerencsés kimenetele (volt rá pénz) miatt elég erős lett (HD7850 2GB). Hosszas hezitálás után végül a Dell U2212HM mellett dönöttem, amit nem bántam meg, mert az eddig látott monitorok mellett prémiumnak tűnik, bár nem az.
A színei gyönyörűek és ami a legfontosabb játékoknál sem tapsztalok problémát (elhúzás meg hasonlók). S full HD felbontás és kisebb pixelek miatt a vetűk nem tűnnek "szőrösnek". Persze a betűméreteket minden programban növelni kell, különben nagyon apró.) Másik hátránya, hogy nem automatikusan állítja a képarányt, ezt nekem kell menüben (pedig ezt a kis Acer is tudta).
Szóval aki játszani akar akár FPS-sel is, annak szerintem megfelelő. Én Far Cry 3-at próbáltam ki, de most full HD-n HD textúrákkal nyomom a Morrowindet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- E-book olvasók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Suzuki topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AOC G2490VXA Gamer Monitor! 24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc Premium-G-sync/
- Philips FHD monitor ELADÓ
- Újszerű Dell 34 -es hajlított kijelző - 3440x1440px / 100Hz / USB-C 65W töltéssel (S3423DWC)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest