- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Braavos
tag
Sziasztok!
Elromlott a monitorom, szükségem lenne egy újra, a bestbuy topicban ajánlották, hogy itt kérjek segítséget. Elolvastam az összefoglaló topicot,
Ami fix kívánság lenne a monitornál:
- Mindenképpen 27 colos legyen legalább, mivel munkához, tervező programhoz használom, és eddig például 3 db 19-es monitort használtam egyszerre, ezt jó lenne redukálni kettőre
- Néha filmezéshez, illetve xbox vásárlás előtt állok, így ezekre is használnám, de igazából az elsődleges szempont a munka.
- Maximum 55.000 forintot fordítanék rá, (vonyítva 60.000) mivel onnan indultam, hogy veszek hardverapróról 15-25ezerért egy használtat, kisebb mérettel, kevesebb tudással.
- Hdmi mindenképpen legyen rajta, ha ebből több van, vagy displayport is van rajta, az előny, de nem feltétel.
- Hangszóró csatlakoztatható legyen
- Személyesen kellene minél hamarabb átvehető legyen, tehát Media Markt, Euronics, Alza, etc helyeken megtalálható legyen Budapesten
Laikusként jelenleg ezekben gondolkodom:
ACER SA270ABI 27" IPS LED FullHD
LG 27" 27MK430H-B LED IPS HDMI
ASUS VZ279HE 27'' Sík FullHD 60Hz 16:9 IPS
SAMSUNG S27R350FHU 27" FullHD LED - (bár utóbbit szinte esélytelen holnap bárhol is személyesen átvennem, így ezt csak akkor választanám, ha szerintetek sokkal jobb, mint a másik 3, vagy amit ajánlani tudtok.)+ egy hülye kérdés: IPS, VA be tud égni? A tervező programnak, amit használok, vannak olyan részei, amelyek hosszú órákig ugyanazt mutatják, és mivel sikerül néha egyhuzamban 10-12+ órát dolgoznom úgy, hogy a programból nem lépek ki, így nem tudom, hogy ezzel a veszéllyel számolnom kell-e.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Delta Force (2024)
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux Mint
- Kutya topik
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Acer Nitro ED320QR Full HD Ívelt 180HZ monitor
- Fujitsu B22T-7 Pro IPS LED monitor eladó (21.5", Full HD, hangszóró, USB HUB)
- SAMSUNG (LH75WADWLGCXEN) FLIP PRO 190CM 4K ÉRINTŐS SMART MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER 144HZ MONITOR ! AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest