Új hozzászólás Aktív témák

• Braavos

tag

Sziasztok!

Elromlott a monitorom, szükségem lenne egy újra, a bestbuy topicban ajánlották, hogy itt kérjek segítséget. Elolvastam az összefoglaló topicot,

Ami fix kívánság lenne a monitornál:

- Mindenképpen 27 colos legyen legalább, mivel munkához, tervező programhoz használom, és eddig például 3 db 19-es monitort használtam egyszerre, ezt jó lenne redukálni kettőre
    - Néha filmezéshez, illetve xbox vásárlás előtt állok, így ezekre is használnám, de igazából az elsődleges szempont a munka.
    - Maximum 55.000 forintot fordítanék rá, (vonyítva 60.000) mivel onnan indultam, hogy veszek hardverapróról 15-25ezerért egy használtat, kisebb mérettel, kevesebb tudással.
    - Hdmi mindenképpen legyen rajta, ha ebből több van, vagy displayport is van rajta, az előny, de nem feltétel.
    - Hangszóró csatlakoztatható legyen
    - Személyesen kellene minél hamarabb átvehető legyen, tehát Media Markt, Euronics, Alza, etc helyeken megtalálható legyen Budapesten
    Laikusként jelenleg ezekben gondolkodom:
    ACER SA270ABI 27" IPS LED FullHD
    LG 27" 27MK430H-B LED IPS HDMI
    ASUS VZ279HE 27'' Sík FullHD 60Hz 16:9 IPS
    SAMSUNG S27R350FHU 27" FullHD LED - (bár utóbbit szinte esélytelen holnap bárhol is személyesen átvennem, így ezt csak akkor választanám, ha szerintetek sokkal jobb, mint a másik 3, vagy amit ajánlani tudtok.)

+ egy hülye kérdés: IPS, VA be tud égni? A tervező programnak, amit használok, vannak olyan részei, amelyek hosszú órákig ugyanazt mutatják, és mivel sikerül néha egyhuzamban 10-12+ órát dolgoznom úgy, hogy a programból nem lépek ki, így nem tudom, hogy ezzel a veszéllyel számolnom kell-e.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák