Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
martongunar
tag
Jövőre a Yettel fogja kiszolgálni a Telekom 2G-t használó ügyfeleket is. Nem tudom, ez majd a gyakorlatban hogy fog kinézni, már hogy mennyire lesz terhelt a GSM, lesznek-e hívásfelépítési gondok ill. hogy milyen codecet fognak engedni, milyen lesz a hangminőség. Feltehetően egy 5 éves távlatban akár teljesen le is kapcsolhatják a GSM-et, de találgatni persze könnyű. Ennek fényében én 2G-s készülékbe már nagyon nem ruháznék be. Saját lakhelyemen is rosszabbnak érzem egy ideje a Yettel 2G hangminőségét, de lehet az én hallásom is romlik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak