Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
Sziasztok, sajnos lehet, hogy eljön az idő, hogy telefont kell váltanom.
Valami mostani, vagy nem túl régi model kellene majd. Ami nagyon fontos, ami alapján a jelenlegi telefonomat is vettem, az a kijelző, a színárnyalatok száma 16 millió és ahhoz mérten megfelelő pixel arány. Ez az elsődleges szempont.
Ár az max. 30e, új készülék (extrém esetben használt), legalább 2 év garanciával, függetlenül, hosszabb távra-nem eldobhatós vackot, bar kialakítású, könnyű és nem nagy.
Op.rendszernél csak az lenne a fontos, hogy egyszerű, áttekinthető, igényes és gyors legyen-ne késsen vagy laggoljon. Csak egyszerű dolgokra, telefonálásra, sms írásra, fényképezére, hangrögzítésre használnám, de ezeket minőségben. Fontos a jó minőségű mikrofon és hangszóró, és a kamera is (3-5mpixel). Azért remélem csak van ilyen kütyü is kb. ennyiért. -
meroly
veterán
válasz
albinolynx #47691 üzenetére
Tovább olvasva meg azt írják mégsincs, nem értem.
-
csibor
addikt
Édesanyámnak szeretnék valami egyszerű telefont Kinai csodát néztem. Mi a vélemény?
-
FET-MEN
veterán
válasz
albinolynx #47691 üzenetére
302-esnek a középső gombja villog. A másiknál nrm tudom. 515-ből is kimaradt sajnos ez a funkció.
-
albinolynx
senior tag
A 210 és a 302 rendelkezik értesítő leddel?
-
Dhampir
félisten
válasz
albinolynx #47686 üzenetére
A gombjai nem olyan jók, mint az E61-emnek, valamint a navigyűrű pereme is lehetne magasabb, a hangerőt is azzal kell szabályozni.
-
.Szaki.
addikt
válasz
A 210-nek pont annyival jobb a formája, amennyivel újabb, ettől függetlenül QWERTZ-s telefonban szerintem a 302 ajánlható igazán tisztán most.
-
meroly
veterán
válasz
Csak tisztán a specifikációt nézve is igen: [link]
-
FET-MEN
veterán
válasz
Maga a tempó miatt ajánlanám. Meg tartós is. Miénk van 2 éves már.
-
albinolynx
senior tag
Láttam az asha 302 ajánlást, csak formailag jobban megmozgat a 210. Meg a lehető legolcsóbban kellene megúszni a cserét. Böngészni nem fogok, e-mail miatt szükséges a net/wifi.
302 tartalmát tekintve jobb vétel lenne, mint a 210?
-
Dhampir
félisten
válasz
albinolynx #47682 üzenetére
Az Asha 302 jó telefon, de hangerőt csak a navigombbal tudsz változtatni, az akkumulátor pedig kábé 2 napot visz.
Ekkora kijelzőn nem sok értelme van a wifizésnek, legfeljebb E-mailek kibogarászására alkalmas, de ez csak az én véleményem.
-
.Szaki.
addikt
válasz
albinolynx #47682 üzenetére
Lehet nem láttad, de válaszoltam múltkor, hogy függetlenül néhány helyen még kapható Asha 302, amit a tulajdonosaik nagyon szeretnek, jó telefon és van Wi-Fi is.
-
tvamos
nagyúr
válasz
albinolynx #47680 üzenetére
-
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #47643 üzenetére
Még mindig hajtok QWERTY-s telefont. Leadtam, wifi nélküli is megfelelne.
Valahogy az S5610 forma nem jön be... -
.Szaki.
addikt
válasz
sylvia_1988 #47678 üzenetére
Már észrevette -
sylvia_1988
tag
Sziasztok!
20-25 000 Ft környékén melyik Android-os mobiltelefont ajánljátok? A használt is opció, ha úgy tényleg jobbat tudok venni.
Még annyit, hogy T-Mobile előfizető vagyok, Mozaik XS csomagom van. Nem szeretnék váltani, viszont szívesen aláírok akár még 2 évre is.
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
Szerk.: Most vettem csak észre, hogy aki okostelefont szeretne, annak nem itt kell kérdeznie. Elnézést kérek, megyek a másik topikba!
Szilvi
-
meroly
veterán
válasz
Blackmirror #47676 üzenetére
Fordítva történt a csere, de igazából lényegtelen.
-
meroly
veterán
-
tvamos
nagyúr
-
meroly
veterán
Tudom, azért írtam az előzőt, mert hirtelen másra asszociáltam mint a te szempontjaid.
Itt az összes strapa telefon: [link]
A nem érintőt ezen az oldalon nem tudom kiszűrni, de jópár gombos is van. Nokia 3720 különösen ajánlott, bár nem teljesen vízálló.
Samsung xcover-ek is jók még. -
tvamos
nagyúr
Kezd furan torzitani a Nokiam... (X2-02) Nem nagyon ertem, mit beszelnek a masik vegen a vonalnak.
Van valami olcso alternativa? (Feltetel a dual-sim) 15-ig tudtok ajanlani valami ujat? Hivas lesz, az se sok, meg sms. Se zene, se fenykepezes, semmi firlefranc. A szogletesebb formakat szeretem, meg a hosszu uzemidot. Ja... meg, ha szamitogeprol tudom szinkronizalni. -
csdm
senior tag
Hali
Igazi strapabíró telefont keresek, zord tájra (észak-európa).
Szempont:
-vízállóság, és ütésállóság minél magasabb szinten.
-~10.000 Ft
-új/használtElőre is köszönöm a tippeket.
-
quailstorm
félisten
válasz
Angmar #47653 üzenetére
Az még gyári akkuval is bírná. Nekem a W810-ben egy évvel öregebb akku van mint a teló, Z520-ból származik. De a gyári is meg még csak megsérült. Bizony ezek telefonok, nem játékvackok.
Azt már nem mondom hogy vadássz használtpiacon mert van kockázata ennyiért. Mondjuk én anno, 4-5 éve szereztem egy LG KG110-et egy ezresért a licites magyar oldalról. Na az 100x jobb mint a Samsung E1200.
-
Angmar
tag
válasz
quailstorm #47652 üzenetére
Ilyenkor bánom, hogy odaadtam egy családtagnak az sony ericsson k750i tartalék telefonom. Lehet bevállalok egy Alcatel 1010 telefont, 8 napig úgyis visszavihettem, ha nem felelne meg.
-
quailstorm
félisten
válasz
Angmar #47651 üzenetére
Ilyen nincs pont.
E1200 hangszórója valahol a kukaszökevény és a fülbántó bitangpusztulásos fos közt van.
Avagy bödön.
Egyébként meg ezek általában nagyon sérülékenyek, napfényben alig láthatóak, bőven átlag alatti hangminőséggel, 0 tudással. Ez kell neked? Inkább egy 8 éves Sony Ericsson mint ezek...Igazából egykutyán vackok ezek, de nem mondanám rá a Samsungra hogy vedd. E1080 csak alakban más, és arról van tapasztalatom. Hátam közepére se.
Rettentő logikátlan, eltévedsz a menüben mert miniatűr és még inkább logikátlan, és olyan funkciókért küzdeni kell mint gyorshívó. Kijelző meg rettenet.
-
Angmar
tag
Üdv!
Az alábbi feltételeknek megfelelő telefon keresek. Előre is köszönöm
- Árkategória max. 3000 Ft
- Új
- Függetlenül újonnan gyártói garanciával, vagy T-Mobil Domino prepaid előfizetés
- Hosszú távra tervezek
- Csak telefonálásra kell; ne essen szét a telefon pár hónap után; telefonálás közbeni hangminőségre jó legyen; csengési hang ne legyen halk; nadrágzsebben hordva a rezgést meg lehessen érezni
- Operációs rendszer mindegy
- Klasszikus kialakításúAmiket idáig néztem: SAMSUNG E 1200R; ALCATEL OT-232; ALCATEL 1010
-
cigam
titán
Tippet kérnék olyan dual sim-es telóra aminek jó hangja van(telefonáláskor). Nem recsegő sávhatárolt vacak van benne.
Létezik olyan, ha szükség van rá, akkor bt-on, vagy wifi-n meg tudja osztani a netet?
A keret nem több mint 20k. -
-
Dhampir
félisten
válasz
DeathAdder #47642 üzenetére
Milyen a hangerő-szabályzógomb?
-
.Szaki.
addikt
válasz
albinolynx #47646 üzenetére
Nem csodálom, nem egy kategória az E szériával, de sajnos nem tudok megfizethető árú más QWERTY-s telefont, ami újonnan kapható, ezen kívül szerintem csak a BB-k vannak. Vagy igaz, hogy már eléggé kifutó modell, de nagyon sokan szeretik és úgy látom még itt-ott lehet kapni: Nokia Asha 302
-
.Szaki.
addikt
válasz
albinolynx #47644 üzenetére
Csak ő róla tudok én is, ha nem írod, akkor én ajánlottam volna őt.
-
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #47643 üzenetére
Már kicsúsztam a szerkesztési időből.
Nokia Asha 210 amit megfelelőnek találok. Ezen áron, más alternatíva?
-
albinolynx
senior tag
Új telefonról lenne szó.
Telefonálás, sms, e-mail, wifi. QWERTZ-s legyen.
Gyakorlatilag egy nokia E71, -72 szerű és kinézetű telefont, ami ma kapható.
Minél olcsóbban, kártyásként. -
Na közben hozzám is eljutott az Nokia 225, elsőre ennyiért szerintem jó vétel
Mondjuk alapból világít egy zöld subpixel amióta elsőre bekapcsoltam, de ismerve apámat szarni fog rá, én tuti reklamálnák azért.. -
x_o_n
veterán
másik topik
-
KD6-3.7
őstag
Közben észrevettem, hogy rossz topicban vagyok...
-
-
FET-MEN
veterán
Off, de most láttam, fancy-boy 515-e 23K márcsak, és szinte zsír új. Aki ilyet akar annak már megéri.
-
Dhampir
félisten
válasz
DeathAdder #47621 üzenetére
Itt-ott "rejtett" GSM-ekben talán még felbukkanhat Nokia 808 PureView, ami nagyon jó telefon.
-
válasz
Dhampir #47620 üzenetére
Nem akartam komplikálni itt a dolgot, de igazság szerint nem engem érdekel, hanem a meglehetősen konzervatív haverom szeretne erővel egy symbianos telefont újan venni (és valószínűleg utoljára), és nagyon rá van szállva erre az X7-re
Esetleg más alternatíva akadhat symbian fronton, amit újan meglehet vásárolni?
-
Dhampir
félisten
válasz
DeathAdder #47619 üzenetére
Lemondanék róla és más, manapság elérhető, korszerű típust keresnék.
-
-
Dhampir
félisten
válasz
DeathAdder #47611 üzenetére
Viszont van 14 napos pénzvisszatérítés, különben nem is "ajánlottam" volna:
14 days money back, buyer pays return shipping
-
meroly
veterán
válasz
LLKobe #47614 üzenetére
Így van, az 515 kicsit túlárazott. A 225 meg egyáltalán nem gagyi szerintem. Remélem beválik. Arra figyeljetek, hogy ebben S30+ van, tehát ha korábban S40-es nokiát használt, akkor néhány dolog máshogy fog működni. Még az ilyen alap dolgok is, hogy billentyűzár pl. Nem vészes, csak szokni kell.
-
-
LLKobe
veterán
válasz
meroly #47613 üzenetére
Köszi! Én is a 225 felé húznék a tesztek alapján. Csak anyám van oda, hogy ne ilyen olcsó szart vegyünk már, de ahogy nézem nem a 225 olcsó szar, hanem az 515 drága.
Sztem a 225-öt fogom venni, ahogy nézem van nem dual simes verzió is, nekem az se kell. Köszi a segítséget még egyszer!
-
meroly
veterán
válasz
LLKobe #47612 üzenetére
Mindkettő jó, szerintem a 225-össel teljesen meg lenne elégedve. Az 515 túl sokat tud és túl drága ahhoz képest amilyen. Ezenkívül nekem az 515 középső menügombja kicsinek tűnt, pedig egyáltalán nincsenek nagy ujjaim. A 225-ösben nagyobb a kijelző - jóval - és ezáltal az egész telefon kicsit termetesebb. Viszont egyik sem strapa, ezzel számolj. A 225-nek legalább csepp és porálló a billentyűzete (de lehet a 220-al keverem).
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Egy kis tanácsot kérnék: apámnak közeleg a szülinapja, és egy új telefont vennék neki. Csak nokia jöhet szóba, csak az oldschool kiadás, gombos.
Minél nagyobb kijelző kellene, bírja a strapát. Semmi ördögtől való dolgot nem kell tudnia, nem kell net, se facebook se semmi.
Ezt a kettőt találtam ami jónak tűnik: Nokia 515, vagy Nokia 225. Ti mit mondanátok?
-
-
Dhampir
félisten
válasz
DeathAdder #47607 üzenetére
-
FET-MEN
veterán
válasz
DeathAdder #47607 üzenetére
Körülnéztem, de nem igen találtam
-
Hali.
Nokia X7-00 mobilkészülékre van lehetőség, hogy újan tudjak vásárolni?
Komolyan érdekelne a dolog -
minek?:S
őstag
válasz
vilmaboy #47602 üzenetére
Egyébként le kell mondanod a Qwertyről.. vagy BlackBerry..
.Szaki.
Csak alapfunkciók mennének.. van "fő telefonom" (BBZ10), de azért nem akarok valami gagyi 1000 ft-osat, poros-koszos meló lesz, de nem akarok strapa telefont sem és ez a 301 így tetszik.
FET-MEN
Annyiért már valóban egész jó, bár nem tudom, hogy lagg-fagyást stb mennyi van. Sajna nekem a 30 is sok most, aztán majd kitudja...
-
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
Keresem meglévő Xperia Pro telefonom utódját. Amit kb tudnia kellene az új gépnek:
- minimum 5Mp kamera, vaku
- Quadcore proci ha lehetne...
- Teljes qwerty billentyű, mint az xperia pro- motorola droid (milestone) 4en stb.
- sd bővíthetőség
- gps vevő.
- ha lehet 5" max
- Android 4.2 vagy felette.
Az sem gond ha idehaza nem forgalmazzák, csak menjen a magyar hálózatokon.Tud valaki a fenti leírásoknak megfelelő típust javasolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Battlefield 6
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest