Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz
margithid #59025 üzenetére
Nekem is ismerős helybéli szaki rakott fel AUX Gamma 2-t szereléssel 300ezerért, ez nem kedvezményes ár, ő ennyiért rakja. Ez a 390k nagyon kemény, még akkor is, ha a Deltáról beszélünk, azt 320-ért mondta (már megbántam, hogy nem azt választottam, de egy barátom is 2 db Gammával fűtötte ki a telet, neki bevált a gyengébb típus is)
40 km lóf*sz, nekem 77 km-ről is kijöttek volna ingyen és bérmentve, ez volt a legtávolabbi cég, akiket hívtam.
Ne siesd el, érdeklődj körbe, ne az első ajánlatot fogadd el, aki beesik az ajtón.Mióta ez az otthonfelújítási támogatás beindult, a klímatelepítésben brutálisan jelen van a nyerészkedés, ezt a drágulást ami az utóbbi 1 évben van nem lehet az inflációra meg a forintárfolyamra fogni. Az AUX-on 300ezerért is nagyon szép haszna van, de a 390 már az arcpirító kategória, ahogy felettem írták, ennyiért sok helyen már japót is raknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Note 13 4G
- Hővezető paszták
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Formula-1
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Lenovo Miix 720-12IKB : i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG Strix G16 G614JV - 16"WQXGA 240Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB - 2 év garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest